Annons
Annons


YESTERDAYS RUN WORKOUT


IMG_7996.JPGIMG_7998.JPGIMG_7997.JPGIMG_7999.JPGIMG_8001.JPG

 

Clothes and shoes – HERE

Alltså fört och främst, gud vilken smutsig spegel 😀 Jag har inte smutsiga kläder utan det är faktiskt spegeln! Haha. Där emot älskar jag dessa kläder Igår var jag på gymmet och sprang.

Annons

Jag följer ett schema som min löpcoach Jessica lagt upp för mig och igår stod det 5 km på schemat. Det var med tunga ben jag sprang. Ett galet dygn på Ibiza med för lite mat och för lite sömn var inte särskilt bra för löpningen. Jag drack inget men är så känslig över rubbningar i min sömn och kost. I alla fall så tog jag mig igenom och det var skönt! Efter körde jag lite rehab för min axel. Vill bara att den ska stabilisera sig nu så jag kan köra Pole igen! Ska ju till Portugal nästa vecka och där finns en Pole Studio så hoppas jag kan köra lite där i alla fall! Hur går det för er med träningen? Hur ser ert träningsupplägg ut just nu? Löpning? Styrketräning? Andra sporter? Så nyfiken så berätta 🙂 Puss, I

//English: First of all I just want to tell you that I do not have dirty clothes, it’s actually the mirror! Haha. Yesterday I was at the gym and ran. I follow a schedule that my runcoach Jessica put up to me and yesterday 5 km was on the schedule. I ran with heavy legs. A crazy day in Ibiza with too little food and too little sleep was not very good for me. I did not drank any alcohol but Im so sensitive to the disturbances in my sleep and diet. Anyway, I took my way through and it was nice! After I did a little rehab strength for my shoulders. Just want it to stabilize so I can start train Pole again! How does your training schedule look right now? Running? Strength Training? Other sports? So curious so tell 🙂 Love, I

 

35 kommentarer till “YESTERDAYS RUN WORKOUT”

 1. Hi Ida, you look great also with dirty clothes 😉
  My training schedule is a lot: 6 days a week every morning 45min. indoor cycling and 15min. running and in the afternoon: 3 days a week upper body strength training for 60min. and 3 days a week leg/butt workout for 60min.

  Right now I don’t do any app workout because I have some problems with my stomach/small bowel. He flops and so he gets a little bit ahead. I need more lower abs..maybe you have a tip for me because I shouldn’t do the ”normal” stuff because then the small bowel will be pressed ahead, so it’s more the muscles inside..strange, I know 😉

  So, I wish you a lot of sleep and a lot of really good food 🙂

  Love, melanie

 2. Hej Ida!

  Jag undrar om du har några tips för att skaffa bostad i stockholm?
  Det är så att jag ska börja plugga i höst och söker därför boende till mig och min sambo. Vi är inte kräsna alls utan vill ha någonstans att bo mellan 1 aug – 31 dec för max 8000:- /mån. Vet du någon bra sida eller något annat sätt att skaffa bostad på?

  1. Jag har en lägenhet som ska hyras ut men för 12k/mån. Vet ingen bra sida utan kontakter eller blocket brukar vara bäst. Kram

 3. Hej ida!
  Har du några bra tipps hur man håller sig frisk eller bygger upp ett bra immunförsvar?
  Blir sjuk hela tiden så mitt immunförsvar verkar inte vara den bästa :/
  Grym blogg! Vänder mig till dig eftersom du alltid kommer med så bra tipps och råd 🙂

  1. Hej Katherine och tack för din kommentar. Det har jag och är nog bäst jag skriver ett inlägg om det istället så håll utkik. Kramis

 4. Hej hej snygging!
  Jo då det går bra med träningen faktiskt! 🙂 Det känns oerhört motigt just nu då jag är en svacka med träningen ( skulle verkligen behöva ha en kompis som älskar träning så som jag gör.. mina vänner får träningsvärk av att bära pizzakartongen från hissen i trapphuset till soffan haha). Men jag tar mig iväg till gymmet lite drygt 3-5 dagar/ veckan + promenader. Kanske inte med den där enorma glädjen som för några månader sen, men jag tar mig iväg iaf! 😀
  Jag försöker att se det som en period nu bara. Att det snart lossnar. Jag ska alldeles strax ut på dagens 2:a pw som får bli med syrran idag. Har för övrigt har en gruvlig träningsvärk i röven och framsida lår, så trots svacka så får kroppen stryk ändå haha
  Så just nu får du bli min tränings-buddy med inspo och pepptalk hahah

  Ha det bäst finis!

  1. Hahaa oj då jag förstår. Det är alltid roligare att ha en träningskompis 🙂 Ja svackor har man alltid och de går över så håll ut och grymt jobbat som kör på ändå. Ha en in PW Kramis

 5. Så snygg du är!! Kläderna ser riktigt grymma ut dem med! Här är det främst fokus på styrketräning som gäller. Det är det roligaste!! Jag kör dock även en hel del cardio för tillfället vilket jag sakta men säkert också börjat gilla. Just nu är jag inne i en period av högreps men är SÅ sugen på ett börja lyfta tungt igen snart!! 🙂

  1. Det låter som du är i full gång med träningen! 🙂 Ja högreps svider men kul när man väl kommit in i det 🙂 Kul att variera 🙂

 6. oj du ser ut att ha utvecklats massvis på sistone? mer definierade muskler! eller kanske bara bilderna? haft uppehåll med träningen ett bra tag. men igår sprang jag 8,63 km utomhus och utforskade området, så det var gött.

  1. Men vad härligt och tack snälla 🙂 Jag tror det kan bero på min spray tan också 😀 haha 🙂

 7. Jag verkligen älskar dina inlägg om löpning! Det är så kul att inspireras av andra och se vad de kan uppnå. Det är då man själv kan inse hur långt man själv kan nå bara man vill…

  För mig blir det allt för mycket löpning och allt för lite styrka. Jag tränar ungefär 3-4 löppass i veckan, två-tre kvalitetspass på 1-1,5h och ett långpass (1,5h). Kan varmt rekommendera att köra minst ett kvalitetspass och långpasset i trail, alltså ute i skogen precis som orienterarna men utan kompass och karta. Det sliter ju inte alls lika mycket på leder, bättre för benhinnorna och sedan så är det också så sjukt mycket jobbigare för alla muskler i kroppen. Sedan blir det ett cykelpass på 35km och ett simpass på 30-40 minuter. Sedan försöker jag trycka in lite styrka, men det blir ofta att jag hoppar över dem passen. Ska egentligen köra två styrkepass, men det blir oftast bara ett eller noll… ajabaja på mig! Har du några tips på hur man ska få in styrketräningen på ett roligt sätt för överkroppen, för benträning får jag ju massor av i backträning och i trailen, Sedan brukar jag se till att cykelturerna hem och till skolan blir intensiva så att jag får lite träning där med.

  Nu har jag också fastnat för att att jag ska lära mig att orientera. Jag är en person som älskar utmaningar och att testa nya saker. Så nu blir det också ett orieteringspass i veckan.

  Shit, när man radar upp det såhär så blir det mycket. Men sålänge jag äter och tränar rätt så blir det bra 😉 Har precis beställt tid hos en som kan tipsa en om vad man ska äta, dietist, nu när man tränar såpass mycket.

  1. Hej och tack snälla vad kul att höra 🙂 Wow vad duktig du är och det är ju alltid så att det är roligare att träna det man tycker är kul och är bra på 🙂 Haha du får försöka få till den där styrketräningen så din kropp håller till löpningen forever 🙂 Ja med all den träningen krävs väldigt mycket mat och superbra att du tar hjälp av ett proffs så du orkar alla dina pass utan skador. Kör hårt! Kramis

 8. Jag är en sucker för les mills grit strengh asså! Du måste testa det! Även plyo och cardio är grymma 🙂 tränar det så ofta jag hinner med allt plugg, älskar att det bara är en halvtimme högintensiv träning sen är man SÅ SLUT haha! Vet att du generellt är emot pass, men på mitt gym är instruktörerna så duktiga och ser till att alla gör rätt teknik. Sen brukar jag även träna ett pass cirkelträning! Ca 4 pass i veckan 🙂 ingen löpning eller så pga totalt omotiverad och vill ej tappa vikt, men ska nog komma igång nu i sommar då det är så förbaskat härligt utomhus 😀 det enda jag saknar är rörlighetsträning som jag önskar att jag fick in mer! Nackdelen med styrkan liksom.. Flyttar fresten till Sthlm i höstmode ska bli kul att testa lite nya gym o träning 😀 kram ha en fin kväll!

 9. Jag tycker om bär otroligt mkt/ser det som ett hälsosamt bra alternativ i kosten. Men jag undrar om det finns nån risk att äta för mycket (med nån måtte såklart)? Att en i slutändan utvecklar nån överkänslighet eller att det helt enkelt inte är bra att äta för ofta? Själv har jag det i princip alltid i frukosten, ett mellis och ev i kvällsmålet också.

  Håller med en föregående talare, ser ut som du utvecklats mycket. Du har alltid varit fin men du ser nästan lite extra hälsosam och stark ut nu tycker jag! Grymt jobbat Ida!

  1. Hej Evelina! Ja bär är så gott 🙂 Äter man samma sak varje dag så kan det finnas risk att öka chansen att bli överkänslig. Men äter du olika bär ex hallon ena dagen, blåbär andra, jordgubbar nästa, och björnbär nästa så är det topp 🙂 Men åh tack vad glad jag blir 🙂 <3 <3

  1. Oj det var inte bra att du blir inflammerad. Vet du varför? Får du i dig tillräckligt med mat? Sover du ordentligt? Kramis

  1. Oj jag har inget tidsmål utan fokuserar mer på att klara av att springa hela vägen. Men under 1 timme vore ju magiskt att klara 🙂

 10. Är löpningen som gäller för hela slanten, springer efter ett löpschema som ska resulterar till att jag ska kunna springa milen på 55 minuter, vilket jag hoppas att jag verkligen kommer att klara av efter denna perioden :). Men utöver det så kör jag även cirkelträning 1 ggr i veckan och yoga 2-4 ggr på vecka. Så känns som att jag hittat den perfekta balansen just nu :D.

 11. Hej!
  Usch jag känner mig så värdelös! Detta blir andra veckan i rad som jag inte tagit mig till gymmet. Men all motivation och glädje i att träna har som försvunnit och den verkar inte vilja komma tillbaka 🙁 just nu är allt ganska dåligt. Inga bra matrutiner blir mest fil,mackor och godis 🙁 har du några tips på hur jag kan ta mig ur denna onda cirkel?

  1. Hej Lisa! Det är sådant som händer så känn dig inte dålig utan ta bara tag i det. Planera in att gå till gymmet och exakt vad du ska köra och gå bara dit och gör det utan att tänka så mycket! Du behöver bara komma igång igen. Eller ännu bättre boka träning med en kompis. Gå på ett pass tillsammans, ta en löprunda/pw. Kosten brukar komma med träningen 🙂 Kramis

 12. Hej Ida!
  Är en handbollstjejer som nyligen dragit korsbandet och kan därför bara köra rehab eller överkroppsträning. Har lyckats träna 7 ggr i veckan där jag kombinerar lätt cykling, rehab övningar och styrketräning för överkropp men känner att motivationen börjar svika. Har du några tips för att hålla motivationen uppe när man är skadad och van att träna helkropp i detta fall handboll kombinerat med styrketräning? Hur gör du nu när du har skadat axeln?
  Tack för en inspirerande blogg!
  Hade även vatt kul med lite nya överkropps övningar som inte inkluderar benen! 🙂

  1. Hej Vera och tack för din kommentar! Jag har haft många timmar/veckor/månader med rehabträning under min dansperiod och de är tuffa månader och inte altid lätt att hålla motivationen uppe. Men jag kan lova dig att man efter en sådan period alltid kommer tillbaka både starkare och klokare då man stärkt upp svaga områden + skaffat sig erfarenhet och lärt känna sin kropp. Jag skulle vilja påstå att alla skador + min krångliga mage har gett mig all den kunskap jag har idag så se det positivt och ge inte upp. Kramis

 13. Hej Ida,

  Jag undrar hur lång tid det tar för dig att springa 5 km på ett ungefär? Vore kul att veta 🙂

  1. Hej Emma! Oj jag vet inte exakt och har aldrig ”maxat” utan springer i ett behagligt tempo på typ 27-28min 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar