Annons
Annons


YESTERDAYS RUN INTERVALS // GÅRDAGENS LÖPINTERVALLER


intervallträning- lopintervaller-ida-warg

God morgon mina finisar! Jag är så himla stolt över mig själv. Jag var så otroligt trött igår (tror det är pga. den här pollencocken som kommit) och kände mig nästan sjuk. I alla fall så tog jag en cjokladbit och traskade iväg till gymmet för att göra mina intervaller som stod i myt schema.

Annons

Jag tänkte att jag skulle känna efter och trodde faktiskt inte att jag skulle köra hela schemat men efter 15 min uppvärmning kände jag mig stark och det blev faktiskt ett skönt löppass men sjukt jobbigt! Intervallerna jag körde kan ni se nedan. Svettig, glad och 100 gånger piggare än innan lämnade jag gymmet. Har sagt det förr och säger det igen, träning kan verkligen vara en riktig dundermedicin 🙂 Puss, I

//English: Good morning my sweeties! I am so proud of myself. I was so incredibly tired yesterday and felt almost sick. Anyway I took some chocolate and went to the gym for run intervals. I thought I would just take it easy but after 15 min warm, I felt strong and it was actually a nice Run workout but still hard! You can see the intervals I did below. Sweaty, happy and 100 times more energetic than before I left the gym. Have said it before and will say it again, exercise can really be a real smash medicine 🙂 Love, I

LÖPINTERVALLER // RUN INTERVALS

2 min power walk

15 min run 10 km/h

Intervals: 3 min run 13 km/h + 1 min run 10 km/h x 4 (total 16 min intervals)

15 min run 10 km/h

10 kommentarer till “YESTERDAYS RUN INTERVALS // GÅRDAGENS LÖPINTERVALLER”

 1. Vad tycker du om benböj dom inte är djupa? Har själv lite dålig rygg + är rädd att knäna ska ta skada av djupa tillsammans med vikter, men tycker det är kul att utvecklas och öka vikt.

  Jag vet vad min kropp klarar av skademässigt och ser såklart till att ha en bra teknik. Men det jag undrar är som sagt om du tycker det på ngt sätt är konstigt eller ngt med inte lika djupa?

  1. Hej Evelina! ÄR man skadad, för svag eller för stel för att gå ner djupt så ska man absolut inte göra det. Helt onödigt att utsätta sig för fara bara för att gå djupt, då finns många andra övningar som är ett bättre alternativ. Kör hellre då så djupt som funkar för dig. Ofta beror en ind rygg på att man är för stel i tex höftböjare, rumpa, lår så se till att stretcha 🙂 Kramis

 2. Åh du är så otroligt duktig Ida, heja dig! Undrar om du planerar att fortsätta springa även efter loppet, eller om det bara är fram tills dess? 🙂

  1. Hej Mirjam och tack snälla 🙂 <3 Jag funderade på det imorse faktiskt och jag tror jag kommer fortsätta springa lite men inte så långt och ofta 🙂 Kramis

 3. De senaste åren har jag tränat mycket och verkligen fått in träningen som en rutin i vardagen. Förra våren rasade mitt liv samman då min pappa hastigt gick bort. Sedan dess har jag mått skit rent ut sagt och endast tränat då och då. Det är verkligen skönt att träna när jag väl gjort det men jag har sån ångest innan jag gör det och ångest över att jag inte tränar lika flitigt som förut. Löpning var mitt och pappas gemensamma intresse och vi tränade inför att springa lopp tillsammans. Pappa hade precis varit ute och tränat inför Göteborgsvarvet vi skulle springa när han ramlade ihop i en hjärtinfarkt i köket hemma framför mamma.

  Hur ska jag hitta tillbaka till träningen? Har du några tips? Jag känner att jag måste verkligen komma igång igen, både för det mentala och det kroppsliga.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar