Annons
Annons


YESTERDAYS LEG AND BUTT WORKOUT


selfie

Hej mina älsklingar! Sitter här med träningsvärk i rumpan efter gårdagens benpass (som ni kan se nedan). PUH! Testade mina nya träningskläder ni kan se på videon i inlägget tidigare idag och de var magiska! Så himla sköna 🙂

Annons

Hade planerat att träna överkropp idag men har sovit så dåligt de senaste nätterna så känner mig typ sjuk. Jag blir nästan aldrig sjuk men något som verkligen påverkar mig är sömnen. Blir den rubbad så känner jag direkt hur det påverkar mitt immunförsvar. Så får se om det kanske blir en Power Walk idag eftersom jag inte vill bryta ner kroppen för mycket. Det kommer nämligen bli lite sömn även imorgon då jag ska på party. Wohoo, det är inte ofta ni hör mig säga det va? Haha 🙂

Den här sommaren har det blivit otroligt lite träning för att vara mig och då räknar jag inte power walks eller yoga utan med träning menar jag hårda träningspass som är nedbrytande med styrka eller puls. För några år sedan hade jag fått ångest över den lilla träningsmängden men det får jag absolut inte nu vilket är så skönt! Men med det menar jag inte att jag rört på mig lite, för motion har jag absolut fått och min kropp gillar att röra på sig varje dag  för att må bra! Jag har kört promenader och yoga varje dag och yoga är absolut jobbigt och jag blir svettig och trött, men det är inte nedbrytande på samma sätt som styrketräning vilket gör att det inte stressar kroppen. Att yoga och köra power walks skulle jag kunna göra typ göra 8 timmar om dagen, 7 dagar i veckan, utan att bli varken trött eller få ont vilket är så skönt! Det är bara bra för kroppen! Nu blev jag påmind om att jag måste boka in mig på en yogastudio i höst. Tror det får bli efter Thailandsresan. Det lugnet jag har känt i min kropp efter yogaresan har jag typ aldrig känt. Det håller fortfarande i sig men jag vet att det är något man ständigt måste underhålla och det ska jag se till att göra! Efter jag kommit hem från Thailand ska jag gå raka vägen till en yogastudio och skriva in mig.

Shit vad jag babblar och det här var verkligen inte meningen att bli ett långt inlägg men jag tänker typ högt nu, haha. Hoppas ni orkade läsa och nu ska jag sluta skriva! Ha en grym dag mina fina! Jag uppskattar er verkligen och jag vill passa på att tacka för alla fina ord ni ger mig varje dag! Ni är bäst ♥ Puss, I

//English: Hi my sweeties! Im sitting here with a sore butt after yesterdays leg and butt workout you can see below. PUH! I tried my new workout clothes I showed in the video earlier today and they where so comfortable! Had planned to train the upper body today but have slept so badly last night so feel kind sick. I am almost never ill but something that really affects me is sleep. I directly feel how it affects my immune system. So I think it will be a Powerwalk today because I do not want to break down the body too much. Love, I

10 min crosstrainer warm-up

10/side lunges in smith X 4

Superset: 10 leg extensions + 12 leg curls X 4

12 squats in abductor machine X 4

10 leg press X 4

12/side one leg leg press X 4

13 kommentarer till “YESTERDAYS LEG AND BUTT WORKOUT”

 1. Så härligt att höra att utebliven träning inte ger dig ångest längre, för det är så det ska vara!

  Sen har jag ett superrecept som du måste testa! Ett recept på riktigt riktigt goda OCH fräscha kycklingburgare med sötpotatispommes till!! Vet att du inte äter gluten men det finns säkert glutenfria hamburgebröd 😀
  http://elsawinge.devote.se

 2. Åh jag behöver komma igång med träningen igen, känner mig stressad över att veckorna går utan att jag kommer igång, behöver kicka igång rejält men att ha två ungar hemma gör inte saken bättre, energin tar typ slut

  1. Ja det är obbigt i början och de första veckorna är det bara att bita ihop. Kom igen nu och kör igång, bara att bita i det sura äppet 😉 KRamis

 3. oh you look amazing in youtube haul from istanbul video in love with your hair amazed how you get it so cool colour
  is it blonde one or shine one in shampoo sorry ida hugs

 4. Hej finaste Ida! Vad tycker du om surdegsbröd av råg? Tycker du det är bra att äta? Jag äter inte mycket gluten eftersom min mage mår bäst då, men just råg-surdegs bröd har jag hört är bättre, undrar bara om hur nyttigt och bra du tycker det är? Du är helt grym! Kram❤️

  1. Är man inte överkänslig mot råg så funkar det. Det är fortfarande gluten så är du överkänslig mot det så kan det bli knas men testa och se hur du mår 🙂 Kramis

 5. Hej Ida.
  Tack för en grym blogg!

  Kan du inte tipsa om bästa tränings trosorna? Känns som jag har testat både dyra och billiga modeller, men antingen så ruller dom upp i låren eller ner i midjan. Har du tips på den bästa modellen? Skulle så gärna hitta min nya favorit..

  Kram

  1. Hej Simone! Jag tränar alltid i string och gillar sådana där hela kanten är gjord av spets. Köpte några bra på cubus nyligen som jag kan tipsa om 🙂 Kramis

 6. Åh så underbart att höra! Det där är sund hälsa! Du verkar så lugn och lycklig 🙂 Strävar själv efter att komma dit, men det är en lång väg. Går iallafall framåt och jag känner mig betydligt mindre oroad över uteblivna pass nu än innan. Kram på dig och tack för bästa bloggen<3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar