Annons
Annons


YESTERDAYS BACK WORKOUT


ida-wargIgår var jag och körde ett härligt fredagspass. Har börjat köra russian squat routine igen då jag kör squats 3 gånger i veckan så igår var det dags för pass 3/3 denna vecka. Så började med squats och sedan körde jag rygg och chins.

Annons

Var riktigt tungt då det kändes ordentligt i underarmarna att jag kört Pole i onsdags. Men jag klarade mig igenom alla 10 set jag planerat. Gött! Blev mycket träning i veckan så under helgen blir det vilohelg med promenader och mys med vänner och även ett besök hos naprapaten. Gött! 🙂

//English: Yesterday I did a nice friday workout at the gym. Just started with russian squat routine again which means squat 3 times/week. So started my workout with squats and then a nice back workout with pull-ups. My under arms was a bit tired after wednesdays pole workout but did 10 set of pull-ups anyway. My body is a bit tired after a lot of exercising this week so I will rest this weekend and spend it with friends. Nice! 🙂

YESTERDAYS WORKOUT

10 min warm-up crosstrainer

10 squats 20kg X 2

2 squats 50kg X 6

3 chins X 3

2 chins X 7

10 seated row X 3

15 back raises X 3

10 lat pull downs X 3

 

13 kommentarer till “YESTERDAYS BACK WORKOUT”

 1. Hej! Jag undrar lite hur många gånger om dagen skall man äta för att dels öka lite i vikt och samtidigt bygga muskler ?

 2. Hej Ida, tack för en superbra blogg!
  Har en fråga om squats, hörde häromdagen att man kan skada diskarna i ryggen om man gör squats. Att det var en av de farligaste övningarna typ… Jag gör själv en hel del squats så blev lite fundersam. Men det kanske bara är om man står i fel position, då blir ju alla övningar farliga. Vet du nåt om detta?

  1. Hej och tack snälla! Squats är en grym övning om man gör den rätt. Lastar man på tungt så måste man ha koll på tekniken och spänna bålen ordentligt för att skydda diskerna. Kramis

 3. Hej Ida!

  Hur ska man tänka runt proteinpulver om man är allergisk mot mjölkprotein? Vilket är bästa alternativet enligt dig?

  Tack för en superbra blogg!

  1. Hej! Är man allergisk mot mjölk så undvik alla proteinpulver som är gjorda av mjölkprotein dvs. Vassle och Casein. Satsa på ett vegetariskt protein istället som ris-, hampa- eller ärtprotein. Min favorit är risprotein.

 4. Hej Ida!
  Din blogg är verkligen grym!
  Tänkte bara fråga om du dricker protein shakes eller inte? Jag har tränat ett tag och det är så himla många som säger att man måste dricka protein shakes för att får bra resultat. Så jag tänkte bara kolla vad du tycker?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar