Annons
Annons


WORKOUT SUNDAY WITH SQUATS AND POLE DANCE


IMG_1459.JPG

Mobile pics from yesterday.

Hej mina hjärtegull! Är galet stel i kroppen idag efter gårdagens träning men så himla skön känsla! Jag hade en riktig träningssöndag igår helt med mig själv och det var precis det jag behövde.

Annons

Jag har tränat hårt i hela mitt liv och det är faktiskt när jag rör på mig som jag mår som bäst. Först tog jag en promenad till gymmet där jag körde front squats, enbensmarklyft, rotation och chins. Efter det tog jag en galet stor chokladsmoothie med extra allt och gick sedan till StudioDQ och körde lite Open Pole vilket betyder att man tränar själv. Har inte kört Pole Dance på ”riktigt” på något år och känner mig verkligen taggad. Men sist gång (för några veckor sedan) jag bestämde mig för att börja köra pole 2-3 gånger i veckan så började jag ju med att dra axeln ur led det första jag gjorde. Haha så kanske ska göra ett nytt försök nu om jag vågar 😀 haha. I alla fall var det galet kul och filmade massor som jag kanske lägger upp i min app i Mikz senare idag om jag hittar någon som ser ok ut 😀 Hur mår ni då? Känns som det var länge sedan vi pratade! Hur är livet? Är ni taggade på träning eller har ni motivationsbrist? Berätta för mig! Puss

//English: Hi sweeties! My body is so sore today after yesterdays workout and I just love it! I had a workout sunday yesterday and it was exactly what I needed! First I took a walk to the gym and did some front squats, one leg dead lifts, rotation and chins. After that I had a big chocolate smoothie with all extras and then I wnt to StodioDQ for some pole dance workout. How are you? How is life and your training? Tell me 🙂 Love, I

18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar