Annons
Annons


WHATS IN MY BAG


holistic-kosttillskott

(Inlägg i samarbete med Holistic)

Laktozym – HERE // MSM – HERE // Cellenzym – HERE // Glutamin – HERE // BCAA – HERE // Goji – HERE

God morgon mina hjärtan! Vaknade upp i Åmål hemma hos mamma och pappa och njuter av utsikten här som är helt magisk! Underbart säger jag bara.

Annons

Har fått många frågor om kosttillskott det senaste så tänkte visa er vad jag använder just nu och har med mig hit.

Laktozym – Är man lite känslig mot laktos så är det bra att ta med sig laktozym när man ska bort ifall det bjuds på mat med mjölk. Laktozym hjälpter till att bryta ner laktos och jag har alltid med mig den i väskan när jag reser.

Cellenzym – Den är alltid med mig i väskan och tar 2 st innan varje måltid då den hjälper till att bryta ner maten.

MSM – Har börjat ta MSM varje morgon med 1/2-1 tsk MSM i ett glas vatten. Den är väldigt utrensande och innehåller kollagen som bygger upp bindväv, muskler, skelett, hår och hud.

Glutamin – Den här tar jag tillsammans med Aloe Vera (den har jag också med mig fast i en liten flaska). Det är som en liten hälsokur för magen som reparerar slemhinnan i magen.

BCAA – Jag älskar BCAA och har längtat så efter att Holistic ska komma med en naturlig en utan massa sötningsmedel som det är i alla andra. Nu äntligen är den här! BCAA är grymt bra för oss som tränar mycket då den förhindrar nedbrytning av muskler. Du kan äta BCAA före, under och efter träning. Störst effekt får det om du äter det på fastande mage strax före träning.

Goji – Har typ alltid med mig en påse ekologiska gojibär i väskan som snacks. Så gott att ha som topping på smoothie, yoghurt, gröt eller bara äta som den är.

Ja det var en liten titt på vad jag hade med i min resväska hit ner. Som vanligt, mer mat än kläder 😀 Haha. Nu ska jag se om något gym är öppet så jag kan gå och köra lite squats. Annars blir det fika hela dagen 🙂 Hörs sedan! Puss, I

//English: Sorry, use google translate for this one.

 

21 kommentarer | Translate


Annons
Laddar