Annons
Annons


WHAT TO WEAR?


Svar på kommentar…

Hej, vad har du på dig för skor och kläder när du dansar; balett, jazz, modernt, street m.m? Nåt särskilt man ska tänka på?

SVAR: Hej! När jag dansar balett har jag på mig 500 ton kläder i början för att få upp värmen. Idag tex. hade jag hotpants, stickade kortbyxor, mjukisbyxor, sockar, raggsockar, tight linne, långärmad tunn tight tröja och en tjocktröja. Sedan klär jag av mig allt eftersom och det brukar sluta med att jag har på mig svarta shorts/hotpants, tight svart linne och svarta strumpor. Eftersom Balettskor är det värsta jag vet dansar jag alltid i strumpor. Ser ingen anledning att trycka in fötterna i ett par balettskor efterom jag aldrig någonsin kommer ha balettskor på scenen. Man jobbar bättre och blir starkare i fötterna om man har strumpor. Nu kan jag välja vad jag vill ha på fötterna eftersom jag är proffs, men jag vet att det finns många balettlärare som kräver att man har skor på sig och då är det bara att lyda 🙂

Annons

När jag dansar jazz och modernt har jag alltid shorts och långärmad tight tröja eller ett linne. Dansar antingen med strumpor eller barfota beroende på vad det är för golv.

På street brukar jag ha en större t-shirt eller tröja med ett par lite pösigare mjukisar, dock inte allt för stort eftersom det blir lättare att fuska då 😀 Det måste ju bli en utmaning. På fötterna brukar jag köra converse.

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar