Annons
Annons


WE ARE INFLUENCERS


Idag släpptes podden We Are Inflencers där jag gästar. Blev en spännande intervju där jag berättar saker om min bloggkarriär och vilka fula fiskar jag stött på genom åren. Speciellt en bloggportal som behandlade mig väldigt illa och som jag fortfarande skadar min bloggtrafik.

Annons

Kommer nog även berätta den historien här i bloggen då jag känner att de behandlat mig så dåligt! Berättar även massa tips till er som vill jobba/jobbar som influencer hur man tar betalt och hur jag brukar tänka när jag förhandlar. En annorlunda intervju med saker jag nästan aldrig pratat om tidigare. Lyssna här!

8 kommentarer till “WE ARE INFLUENCERS”

  1. Såå inspirerande och bra avsnitt!! Tack Ida. Tycker att det är en rolig podcastidé och intressant och lärorikt av att ta del av influencerns kunskaper och erfarenheter <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar