Annons
Annons


#WARGRUN – RUN SCHEDULE WEEK 5


God morgon mina älklingar det är måndag! Wohoo. Dags för vecka 5 i #wargrun och nedan ser ni ert nya schema. Har man ännu inte hängt med så är det absolut inte för sent utan man kan börja på vecka 1 från och med idag och nedan hittar ni tidigare scheman:

Vecka 1

Vecka 2

Vecka 3

Vecka 4

Till vana löpare: Jag utmanar er att springa minst 3 valfria löppass denna veckan + att sammanlagt stå i plankan 25 min innan veckans slut.

SÅ VILKA ÄR PÅ? Nu springer vi!  Glöm inte hashtaga era bilder med #wargrun och #wargpowerså vi kan följa varandra och så jag hittar era grymma bilder. 

Annons

 

//English: A new week and a new schedule is here. Below you find this weeks run schedule that you should do 3 times before the end of this week. Do not forget to upload pictures and hashtag #wargrun after each workout. 

For experienced runners: I challenge you to do 3 optional run workouts + do the plank total 25 min before the end of this week.

WHO WANTS TO JOIN? 

wargrun-week-5

14 kommentarer till “#WARGRUN – RUN SCHEDULE WEEK 5”

  1. Det får man känna efter själv. Det ska vara i ett ganska behagligt tempo när man spriger och när man går tycker jag man ska hålla uppe tempot på en ganska snabb nivå 🙂

 1. Jag körde ända in på 2:à passet på vecka fyra. Sen åkte jag på en förkylning. Bör jag hoppa på där jag slutade när jag är frisk igen?

  Är sååå taggad på att köra igång igen 🙂

  1. Åh typsikt men du blir frisk snart igen och kan börja där du slutade. Känns det för tungt så testa börja om på v 4 bara. Krya på dig Kramis

 2. Vill först säga TACK för att du är en sån stor inspiration! Dina filmer o sånt är så bra o det har fått mig att börja träna igen. Har alltid haft så svårt med hur man ska träna, o vilka övningar som är bra, men dina är till stor hjälp!<3 Måste bara fråga, jag har börjat träna lite nu, löpning och styrka o jag har en lång väg kvar. Men jag känner att det är så svårt o träna mage, o min känns väldigt "degig", kommer den nånsin bli fast?:( om man tränar 3 dagar i veckan o äter bra, tror du den kommer bli fast då? Kanske väldigt luddig fråga:)

  1. Tack finis vad glad jag blir 🙂 Kul att höra och vad härligt att du börjat träna! Tyvärr kan jag inte svara på den men ät bra och träna på så kommer du få en vältränad kropp. Styrketräning är alltid bra och du hittar ju många bra magpass på youtube 🙂 Kramis

 3. Först tack för en sjukt inspirerande blogg! Nu till min fråga. Funkar det att köra wargrun lika bra ute om på löpband? Jag är nämligen mer intresserad av att springa ute men är rädd att det inte ger lika stor effekt som på löpband.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar