Annons
Annons


#WARGRUN – RUN SCHEDULE WEEK 1


wargrun-week-1-ida-warg

Okej vänner nu är dagen här som både ni och jag väntat på! Idag kör vi äntligen igång min löputmaning #wargrun! Ni kommer få ett 10 veckors löpschema av mig där vi springer 3 gånger i veckan. Ovan ser ni första veckans löpschema vilket betyder att vi går 10 min som uppvärmning och sedan kör vi löpintervaller där vi springer 1 min och sedan går 2 min i 30 min (blir totalt 10 omgångar) och sedan varvar man ner med 5 min promenad om man vill. Så lätt och så skönt och man kan vara helt nybörjare.

För vana löpare: Samma upplägg men i intervallerna så spring så fort ni kan 1 min och jogga i ett behagligt tempo 2 min.

Tagga era bilder med #wargrun och #wargpower. Varje vecka kommer jag välja ut mina favoriter och posta här på bloggen och på instagram kommer jag även posta in veckans favoritbild.

Annons

Så vilka är på att köra #wargrun med mig?! Wohoo nu kör vi!


//English: Finally its time for my 10 weeks run challenge #wargrun. You can see the first run schedule above that you should do 3 times before the end of this week. Tag your pics with #wargrun and #wargpower. Every week I will post my favorites here on the blog and also one of my favorite in instagram. Who wants to join?! Wohoo lets run!

 

56 kommentarer | Translate


Annons
Laddar