Annons
Annons


WARGRUN CHALLENGE – VECKA 9


Alltså näst sista veckan nu vänner, dvs redan vecka 9!!!  Nedan ser ni ert nya schema ni ska följa denna vecka och jag vill att ni ska göra passet 3 gånger även denna veckan.

Anmäl er genom att hashtaga #wargrun efter varje utfört pass så har ni även chans att vinna snygga träningskläder från PUMA.

Är det så att man varit sjuk, skadad eller missat vecka 1 och/eller 2  så kan man hänga med fast börja på den veckan man är.

Schema VECKA 1.

Schema VECKA 2

Schema VECKA 3.

Schema VECKA 4.

Schema VECKA 5.

Schema VECKA 6.

 Schema VECKA 7.

Schema VECKA 8.

Till vana löpare: Jag utmanar er att utöver er löpträning köra DETTA styrkspass 3 gånger innan veckans slut.

Annons

VECKA 9 NU KÖR VI, VILKA ÄR PÅ?

.

English: A new week and a new run schedule. Below you find this weeks schedule that you should do 3 times before the end of this week.

Do not forget to upload pictures and hashtag #wargrun after each workout. :)

For experienced runners: I challenge you to do THIS workout at least 3 times before the end of this week + your regular run workouts. 

WHO WANTS TO JOIN? Let´s run! 

4 kommentarer till “WARGRUN CHALLENGE – VECKA 9”

 1. Hej Ida! Grym blogg!
  Jag har en fråga till dig, jag är en tjej som tränar ca 6-8 ggr i veckan. (Vill tillägga att jag tränar på elitnivå)
  Jag väger ca 69 kg och är 174, skulle vilja gå ner till ca 65 då jag tror att det skulle gynna mig i min idrott. Jag är väldigt noga med min kost då jag vet att det är otroligt viktigt för bästa resultat. Har du några tips på hur jag skulle kunna lägga upp min kost för att få bort dom där små extra kg? Tänker på om jag vid något tillfälle på dagen kan äta lite mindre kolhydrater? Jag äter oftast gröt med banan och kanel + några fin crisp med stekt ägg på morgonen.till lunch blir det oftast kyckling med sötpotatis eller ris, samma till middag.. Brukar äta banan keso till mellanmål.. Godis äter jag bara om jag blir sugen, då oftast på lördag kväll..
  Skulle vara väldigt tacksam för svar!

  Ha en bra dag!
  Sofia

  1. Hej Sofia! Eftersom du är elitidrottare så är det viktigt att du får i dig tillräckligt. Svårt för mig att ge dig råd då jag skulle behöva se helheten. rekommenderar dig verkligen att lägga pengar på en kostrådgivare som kan lägga upp ett speialdesignat schema till dig. Har du inte råd så önska dig 🙂 Kommer vara til stor hjälp. Kram Ida

   1. Hej igen! Tack så mycket för svar! Ja jag har funderat på det förr men sett att det är så sjukt dyrt. Men som du säger så är det nog värt det! 🙂 va snäll du är som orkar svara på dina kommentarer! Det uppskattas väldigt mycket 🙂
    Ha de så bra. Kram

 2. Har du något tips på bra intervallpass på löpband? Skulle behöva det för måste kunna bli snabbare på kortare sträckor. 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar