Annons
Annons


WARGRUN CHALLENGE – VECKA 4


Wihoo nu är det dags för vecka 4 i WARGRUN Challenge! Nedan ser ni ert nya schema ni ska följa denna vecka och jag vill att ni ska göra passet 3 gånger även denna veckan.

Anmäl er genom att hashtaga #wargrun efter varje utfört pass så har ni även chans att vinna snygga träningskläder från PUMA.

Är det så att man varit sjuk, skadad eller missat vecka1 och/eller 2  så kan man hänga med fast börja på den veckan man är.

Annons

Till vana löpare: Jag utmanar er att även denna vecka springa minst 3 valfria löppass och att efter varje pass göra 50 armhävningar, 100 situps och 100 squats.

VECKA 4 NU KÖR VI, VILKA ÄR PÅ?

.

English: A new week and a new run schedule. Below you find this weeks schedule that you should do 3 times before the end of this week.

Do not forget to upload pictures and hashtag #wargrun after each workout. :)

For experienced runners: I challenge you to do 3 optional run workouts and finish the workout with 50 push ups, 100 squats and 100 sit-ups.

WHO WANTS TO JOIN? Let´s run! 

16 kommentarer till “WARGRUN CHALLENGE – VECKA 4”

  1. Bara för att veta att jag gör rätt. Det är alltså meningen att man ska springa i 3 minuter, och gå i 2 vilket ger 5 minuter, detta ska jag göra 6 gånger vilket ger 30 minuter? För det kan väl inte vara meningen att jag ska springa dessa intervaller 30 gånger?

  2. Hej tjejen! 😀 Måste bara berätta att jag har varit en trogen läsare väldigt länge men har inte kikat in på ett tag nu och har därför suttit och läst igenom väldigt många inlägg och du är verkligen en stor inspiration för många! Jag tycker det här med wargrun är väldigt bra och motiverande och en väldigt rolig sak att utföra så därför ska jag börja utföra den nu, lite sent men bättre sent än aldrig! Ville bara ge dig all cred för din motivation till träning och kost och säga att du är så sjukt grym! Jag är väldigt imponerad av dig och ditt sätt att förhålla dig till träning och kost och att du ständigt kommer med nya recept och tips! Fortsätt så duktiga du, man blir så glad av att klicka sig in hit 🙂 KRAM!

    1. Hej fina du och tack snälla vad glad jag blev att läsa din kommentar 🙂 Härligt att du är med på WargRun. Inga problem att börja nu med vecka 1 om du vill, ser fram emot att ha dig med 🙂 Stor kram till dig 🙂 <3

  3. Jag ligger en vecka efter så börjar på tredje nu. Kan inte vara mer än nöjd över min plats att springa på – Idre fjäll! Har varit helt underbara kvällsturer i snön och fler ska det bli!

  4. Hej! Superficiell med den här utmaningen, har verkligen motiverat mig! Men jag undrar, om jag glömde att lägga ut en blir på instagram igår efter att jag hade sprungit, är det okey om jag lägger ut en nu? Så att de blir 4 bilder den här veckan? :/

  5. Hej! Jag har kört wargrun vecka 1 och vecka 2 men fick sen jätte ont i ryggen, så hade uppehåll förra veckan. Igår va jag på spinning och imorse ute och gick en promenad, känner fortfarande av lite smärta. Jag har haft problem med min rygg i många år (ischias) men det senaste året har det varit mycket bättre, men nu när jag började springa i wargrun känns det som det triggade igång mitt ryggont igen. Funderar på att hoppa av utmaningen och återgå till min vanliga styrketräning istället, känns tråkigt men vill inte riskera min rygg, vad tycker du jag ska göra?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar