Annons
Annons


WARGRUN CHALLENGE – VECKA 2


Wihoo nu är det dags för vecka 2 i WARGRUN Challenge! Nedan ser ni ert nya schema ni ska följa denna vecka och jag vill att ni ska göra passet 3 gånger även denna veckan.

Anmäl er genom att hashtaga #wargrun efter varje utfört pass så har ni även chans att vinna snygga träningskläder från PUMA.

Är det så att man varit sjuk, skadad eller missat första veckan av utmaningen så kan man hänga med fast börja med VECKA 1 schema.

Till vana löpare: Jag utmanar er att springa efter samma schema som nedan bara att ni kan jogga som uppvärmning istället och sedan springer ni så snabbt ni kan 1 min för att sedan springa i ert vanliga tempo i 1 in x 30 min. Jogga/gå som nedvarvning. 

Annons

VECKA 2 NU KÖR VI, VILKA ÄR PÅ?

.

English: A new week and a new run schedule. Below you find this weeks schedule that you should do 3 times before the end of this week.

Do not forget to upload pictures and hashtag #wargrun after each workout. :)

For experienced runners: I challenge you to do the same program as below but jog as a warm-up instead of walk and then I want you to run as fast as you can 1 min and run in your normal tempo in 1 min x 30 min. Run or walk as a cool down. 

WHO WANTS TO JOIN? Let´s run! :)

12 kommentarer till “WARGRUN CHALLENGE – VECKA 2”

  1. Åhh hade velat köra denna idag 🙁 Tyvärr har jag fått världens dunder förkylning så får ligga i sängen 🙁

  2. Hej Ida, missade helt förra veckan men vill hänga på nu. Dock har jag några frågor.. Jag kör nu 4 pass per vecka med både styrka och kondition. Hur många pass per vecka rekommenderar du för denna utmaning? + två styrkepass t.ex.? Kan man då köra dem på samma dag som löpningen eller ska man då ta en annan dag?

  3. Sååå pepp nu! Startar denna veckan då influensa satte stopp förra veckan. Bättre sent än aldrig. Grym utmaning!

  4. Jag sprang förra veckan, men min mobil har varit på lagning, så jag har inte kunnat lägga upp något på instagram, hur gör jag då? Är så taggad på att köra vecka två nu 🙂

  5. Hej Ida! Jag gjorde mitt första löppass vecka 1 idag, för att fira min 1a dag på gymet på väldigt länge. Gick bra! Men jag undrar bara vad man ska ligga på som icke van tränande? Jag ”hann” ca 4-4.2km bara. Måste jag speeda på det lite`? Tack för en peppande blogg. Ditt varm choklad recept var super

    1. Du måste inget utan du ska endast jämföra dig med dig själv. Försök istället att slå din egen tid/km för varje pass 🙂 Vi alla börjar på olika nivåer. Grymt jobbat att du körde passet! Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar