Annons
Annons


VOLLEYBOLL IN ÅMÅL


vollybollvollyboll2vollyboll3vollyboll4vollyboll1

Tycker ni att jag och min bror är lika? 🙂

God kväll hjärtan! Varje gång jag träffar en ny människa så frågar de vart jag kommer från? Mitt svar är Åmål och i 99% av fallen säger folk direkt… Fucking Åmål…

Annons

och garvar sedan och försöker få mig att skratta med. Alltså är så trött på det 😀 Efter den där filmen så har folk en tråkig och grå uppfattning om Åmål men jag ska säga er att det stämmer inte! Inte en enda scen är inspelad  Åmål (förutom skylten som det står Åmål på) och jag ska säga er att Åmål är en vacker stad, speciellt på sommaren.

Igår var jag och kollade på en volleybollturnering som min bror och hans polare anordnar här i Åmål varje år och som har blivit riktigt lyckad! Superkul att hälften av lagen är från andra städer och kommer hit för att spela Volleyboll och sedan festa på kvällen. Så vill man kolla in Åmål nästa sommar så anmäl er till denna 😉 Haha. Jaja nu har jag gjort nog med reklam för Åmål. Dags för lite middag med familjen! Ha en fin söndagkväll så hörs vi imorgon igen. Puss, I

//English: Good evening my sweeties! Yesterday I watched a volleyball tournament that my brother and his friends organizes every year. Superfun that it has become so popular and people from other cities sign up. Now it´s time for dinner with family. Have a nice sunday evening and talk to you tomorrow! Love, I

8 kommentarer till “VOLLEYBOLL IN ÅMÅL”

 1. Jag känner igen mig! Jag kommer från ett litet ställe som heter Åmot, och nästan varje gång någon frågar vart jag kommer från och jag svarar Åmot så säger dom Fucking Åmål…
  Haha…

  1. Haha ja eller hur är det galet hur snabbt folk reagerar och säger Fucking Åmål. Den där filmen har verkligen satt sig hos folk 😀

 2. Jag har sett att du har liknande midja som mig. Smal upptill och så en lite bula längst ner. Tränar mycket bål både rygg och mage tungt och har inte mycket fett och väldigt stark i min hållning men får ändå ingen platt mage. Kan man träna sig till det? Mina höfter är ganska framskjutna och jag har lång rygg och ganska mycket svank. Bara att gilla läget? Är väl inget jag mår dåligt över men ändå intresserad av dina åsikter tacksam för svar.

  1. Hej Jen! haha ja det kanske jag har men det är nog bara så vi ser ut då. De flesta tjejer har en bula under naveln för det är massa saker som ska få plats där. Är du stark och vältränad så tycker jag inte att det är något du ska oroa dig för. Där emot så skulle jag testa stretcha höftböjare, rumpa och baksida om du tycker svanken är ett problem och om du ofta får ont i ryggen.Kramis

 3. Min bästa kompis bor i Belgien, och är inte svensk över huvud taget, såg den filmen i skolan hahaha

  1. Haha alltså alla har sett den där filmen. Till och med alla norrmän säger Fucking Åmål 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar