Annons
Annons


VOLLEYBOLL IN ÅMÅL


vollybollvollyboll2vollyboll3vollyboll4vollyboll1

Tycker ni att jag och min bror är lika? 🙂

God kväll hjärtan! Varje gång jag träffar en ny människa så frågar de vart jag kommer från? Mitt svar är Åmål och i 99% av fallen säger folk direkt… Fucking Åmål…

Annons

och garvar sedan och försöker få mig att skratta med. Alltså är så trött på det 😀 Efter den där filmen så har folk en tråkig och grå uppfattning om Åmål men jag ska säga er att det stämmer inte! Inte en enda scen är inspelad  Åmål (förutom skylten som det står Åmål på) och jag ska säga er att Åmål är en vacker stad, speciellt på sommaren.

Igår var jag och kollade på en volleybollturnering som min bror och hans polare anordnar här i Åmål varje år och som har blivit riktigt lyckad! Superkul att hälften av lagen är från andra städer och kommer hit för att spela Volleyboll och sedan festa på kvällen. Så vill man kolla in Åmål nästa sommar så anmäl er till denna 😉 Haha. Jaja nu har jag gjort nog med reklam för Åmål. Dags för lite middag med familjen! Ha en fin söndagkväll så hörs vi imorgon igen. Puss, I

//English: Good evening my sweeties! Yesterday I watched a volleyball tournament that my brother and his friends organizes every year. Superfun that it has become so popular and people from other cities sign up. Now it´s time for dinner with family. Have a nice sunday evening and talk to you tomorrow! Love, I

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar