Annons
Annons


VLOG ♥ SPÅTANT OCH FIKA


vlog

God morgon mina hjärtan! Hoppas ni mår bra? Jag mår så himla bra och jag har min mamma och pappa här på besök så försöker spendera så mycket tid som möjligt med dem nu när de för en gång skull har kommit till Stockholm. Men idag ska jag först på möte, sedan luncha med mor och far och efter det ut till min morfar på fika. Så mysig fredag!

Annons

Här kommer en ny video vlog då jag hälsar på min spåtant, lunchar med min pojkvän och hänger med 2 av mina bästa vänner och bjuder på en fika som slutar i kaos 😀 haha. Hoppas ni gillar den. Puss, I

Kolla på videon HÄR!

6 kommentarer till “VLOG ♥ SPÅTANT OCH FIKA”

  1. Asså varför är socker dåligt? Jag vet att man inte ska äta socker när man vill gå ner i vikt, men finns många som kan äta hur mycket socker som helst utan att gå upp i vikt. Så varför är socker dåligt?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar