Annons
Annons


MIN FÖRLOVNINGSRING


förlovningsring ring diamant guld

God morgon älsklingar! SOM jag har längtat efter att få skriva detta inlägg! När Alex friade till mig så fick jag en diamant. Han visste inte vad jag ville ha för ring eller vad jag hade för storlek men han visste att jag ville ha en diamant så därför köpte han det och sedan fick jag gå och bestämma själv hur ringen skulle se ut.

Annons

Nu är den äntligen på mitt finger och jag är så lycklig men samtidigt livrädd! har nämligen flera gånger innan råkat tappa dyrbara ringar. De liksom glider av mina fingrar utan att jag märker det. Oftast händer det på vintern då fingrarna blir mindre av kylan. Men men nu ska vi inte tänka så utan här kommer min älskade ring…

förlovningsring ring diamant guld förlovningsring ring diamant guld förlovningsring ring diamant guld

Gillar ni den? Jag är i alla fall helt kär! Jag visste med en gång jag fick diamanten att jag ville ha en enkel guldring till. Har drömt om en sådan ring sedan jag var liten då jag ALLTID haft en kärlek till just ringar.

Kunde aldrig drömma om att jag en dag skulle äga en sån här fin ring. WOW det känns så häftigt! Tack mitt älskade hjärta för att du skämmer bort mig så ♥

förlovningsring ring diamant guld

17 kommentarer till “MIN FÖRLOVNINGSRING”

 1. Hej Ida! Vilken underbar ring 🙂 Jag jobbar med ringar och rekommenderar att sen när du gifter dig att du har en ring till som ”stoppring”. Då behöver du inte vara orolig att den ska åka av 🙂 Men förstår såklart om du vill att skönheten ska vara ensam, men det finns många snygga kombinationer. Känns storleken bra?
  Annars kan du ju alltid ta in den lite till fall du vill att den ska sitta hårdare, går att fixa bara så den sitter lite lite hårdare <3 Kram på dig och grattis till förlovningen <3

 2. Stort grattis Ida!!! Den är superfin och jag, precis som du, älskar simpliciteten i enkla ringar😍😍 Får man fråga hur många carat ringen är på? 🙈

 3. Åter igen: världens största grattis till er båda! 😄❤❤❤ Och herre min gud vad vacker ringen är, en riktig dröm 😍

 4. Ida!
  Jag kommenterar aldrig bloggar, men måste säga detta. Har alltid stört mig lite på dig, av någon jäkla anledning. Skyller på den mänskliga naturen. Men! Efter att ha snubblat över din vlogg där du visar ringen, blev jag SÅ fylld med energi! Du är så söt. Och sprider på något sätt smittsam positiv energi. Känns som att många äter och tränar på ett visst sätt bara för ytan skull. Men du går ut på en promenad i minus 2 grader och bara njuter. Fick typ ett lyckorus.
  Ville bara säga det. Fortsätt vara prick du!
  Allt gott!

  1. Hej på dig och tack för din kommentar! Haha jag skrattade så mycket och älskar att du erkänner att du stört dig på mig. Så glad att du ändrat uppfattning och jag hoppas du fortsätter kommentera här 🙂 Ha en magisk dag! Kram

 5. Hej Ida!

  Superfin ring! Är det vanligt gult guld som du har valt eller är det rödguld? Tacksam för svar!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar