Annons
Annons


VINNAREN AV SUMMER POLE CAMP 2013


SÅ KUL att så många anmält sig i tävlingen om att vinna en plats till StudioDQ:s Pole Dance läger. Nu har jag dragit en lycklig vinnare som får ta med sig en vän och kötta Pole Dance i några dagar.

STORT GRATTIS TILL…

Ida – [email protected]

Du kommer bli kontaktad på mailen av StudioDQ.

 

4 kommentarer till “VINNAREN AV SUMMER POLE CAMP 2013”

  1. Hej Ida.
    Blev så glad av att jag hittade din blogg. Jag läste att du hade slutat med gluten, mjölk och socker. För 3 månader sedan slutade jag med det då jag fått en inflammation i tarmen. Det har varit en stor omställning men jag har nog aldrig mått bättre i kropp och huvud som jag mår nu. Därför uppskattar jag verkligen när du lägger ut recept, tips etc, på mat, snacks osv som kan lagas. Gjorde precis ditt recept på kokosbollar:) vart super gott!
    Kram Malin

    1. Hej tjejen och vad kul att du hittat hit! Ja jag har sedan i december käkat mjölk och glutenfritt och har aldrig varit piggare! Så himla skönt! Fler recept kommer så håll utkik 🙂 Kram Ida

  2. Men alltså är det sant?! Oj vad glad jag blev nu! Fick kämpa för att inte ringa chefen och be om extra ledigt på en gång, och jag hade inte fattat att jag får ta med en kompis, kommer ligga och fundera hela kvällen på vem som ska få äran att följa med. Tack så hemskt hemskt mycket! 🙂 Hoppas att vi kanske ses nånting där 🙂

    1. jajamen det är sant! Vore också superkul om du ville gästblogga ett inlägg som du skrev så ta många bilder 🙂 Jag ska försöka komma dit i veckan. Ses då kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar