Annons
Annons


VINNARE I VECKANS TÄVLING #BACKTOSTRONG


IMG_2780.PNG

God söndag mina hjärtan! Här kommer denna veckans 2 grymma vinnare av #backtostrong tävlingen och de fina kläderna från SOC och Stadium. STORT GRATTIS! Maila mig på [email protected] ♥

En ny utmaning och sista tävlingen tillsammans med Stadium ligger nu uppe på min youtube –> HÄR. Den här veckan blir det ett galet svettigt, förbrännande cardiopass. Wooop!

Annons

10 kommentarer till “VINNARE I VECKANS TÄVLING #BACKTOSTRONG”

 1. Hej Ida!
  Jag har verkligen ett stort problem. Jag vill och jag har alla förutsättningar för att komma i form, men jag kan inte ta tag i det. Jag lever i den här hälsohetsen, går mellan svält och hetsätningar. Tränar fotboll 3 gånger i veckan och på gym tre gånger, främst löpning. Skulle du vilja ge mig lite tips hur man blir hälsosam? Jag tror allt handlar om att jag är rädd för att äta stora portioner. Och vad ska jag välja för livsmedel så att jag kommer i form fortare?

  Kram från en vilsen tjej!!

 2. Hej Ida! Först och främst vill jag bara säga att du är en grym inspirationskälla och en riktig energibomb!!!
  Du har inspirerat mig till att äta nyttigare och framförallt ta bort allt godis, chips, kakor och ja allt socker från mitt liv!! Detta har gått bra och jag har tillexempel bakat dina as goda chokladbollar!! Men nu till frågan:
  Det sötsuget man ständigt har när man slänger i sig godis och massa socker, får man det av ”bra socker” i tillexempel dadlar (att de innehåller mycket naturligt socker) också? Jag upplever inte det lika starkt nu när jag äter nyttiga sötsaker men är ändå rädd för dessa godbitar med för att jag inte vill ha det där ständiga suget!
  Hoppas du kan svara på frågan och ha en jättebra dag 😀 kram!

  1. Hej fina du och grymt jobbat vad kul att höra! <3 Upplever du att du har ett problem med sötsug ändå så kan det vara bra ide att dra ner eller ta bort sådant socker som i frukt mm ett tag också. Men kan du kontrollera det så fortsätt du med det nyttiga sockret. Kramis

 3. Hej Ida!
  Jag har jättedåligt immunförsvar men känner att jag äter nyttigt och diverse tillskott. Har du några tips på hur man ska boosta immunförsvaret?
  Kram Olivia

 4. Hej Ida! Jag undrar om det finns något sätt som man kan få muskulösa ben att bli mer tonade och lite smalare? Jag är en väldigt sportig tjej som tränar konståkning 6 dagar i veckan, och har därför mycket muskler på mina ben, men jag vill inte ha för stora lår och undrar därför om du har några tips eller bra övningar för att smalna ner dem lite? Tacksam för svar! Kram!

  1. Men åh det är så snyggt! Som kosntåkare behöver du mycket muskler på benen och det kommer hjälpa dig att bli bättre på din sport så jag skulle inte tänka mer på det utan bara träna på och älska benen och musklerna. Kan lova dig att många kommer vara avundsjuka på dina muskliga ben. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar