Annons
Annons


VINNARE AV ORAL-B TANDBORSTEN


IMG_8721.JPG

Nu har det blivit dags att dra vinnare i den populära tävlingen om att vinna den grymma tandborsten från Oral-B och den lyckliga vinnaren heter Caroline och här är hennes motivering…

”I mitt 21-åriga liv har jag i princip aldrig varit särskilt noggrann med min tandhygien.

Annons

Jag har självklart borstat tänderna men inte använt tandtråd, munskölj och annat jox som finns att tillgå. Trots det har tandläkaren aldrig tidigare sett skymten av ett hål i min mun och sagt att man minsann ser att jag använder tandtråd flitigt (man kan inte alltid vara ärlig hehe).

För några veckor sedan hände det dock. Jag var på vanlig kontrollundersökning och fick veta att jag både hade början till ett hål och tandsten. Fick panik och köpte på mig tandtråd, munskölj, mellanrumstandborste och allt annat innehållande ordet TAND på apoteket. Jag tycker jag skött mig hyfsat bra hittills men med denna fina tandborste skulle min nya ta-hand-om-tänderna-rutin bli mycket roligare! :-D”

STORT grattis! Du kommer snart bli kontaktad av Oral-B på mailen för mer info. 

Kram Ida

English: Winner of a swedish competition.

7 kommentarer till “VINNARE AV ORAL-B TANDBORSTEN”

 1. Hej Ida!
  Jag tänkte bara höra med dig, är saltade nötter nyttiga? Alltså inte supersaltade, men sådana lättsaltade.
  Annars så vill jag säga att din blogg är jätteinspirerande och hjälpfull!
  Kram

  1. Svårt att säga då det är olika. Bäst är alltid naturliga och ekologiska nötter. Men äter man saltade rostade ibland så funkar det absolut. Kramis

 2. Hej! Jag har lagt om min kost från bra till ännu bättre då jag under en period verkligen fokusera på vad jag kan få för resultat av min träning om jag äter nästintill ”perfekt”. Tidigare har jag ätit mycket frukt o bär, 5 gånger om dagen. Men nu är jag mycket försiktigare o äter lite bär till frukost men frukt har jag hitills försökt undvika. Det jag undrar är, hur onyttigt/nyttigt är frukt i lagom mängd. Innehåller det mycket fruktsocker, vilka frukter är allra bäst, är bär ännu bättre?

  Jag skulle bli otroligt tacksam för svar, jag tror inte jag är den enda som undrar om det stämmer som man tidigare hört: ”ät 5 frukter om dagen”! Din blogg är grym, du är min förebild!
  Kram

  1. Hej bästa du och tack för din kommentar! Ekologiska frukter och bär är supernyttigt men som med allt annat i lagom mängd. Har man problem med sötsuget eller vill gå ner i vikt kan man dra ner lite på fruktkonsumtionen och hålla sig till bär. Annars så är 1-3 ekologiskt odlade frukter kalas 🙂 Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar