Annons
Annons


VINNARE AV HP STREAM NOTE BOOK


youtubeNu har jag dragit en lycklig vinnare av HP Stream Note Book och det är Reijat (du blir kontaktad via mail). STORT grattis till denna guldklimp och här är motiveringen…

”Det är svårt att välja en plats som favorit när det gäller att plugga.

Annons

Kanske är det för att det känns som att jag pluggar överallt just nu: i sängen, i köket, på golvet, i bussen, i skolan och så vidare haha. Just nu är det mycket att få in i huvudet och se till att det verkligen sitter där. Läser andra terminen på tandhygienistutbildning och det är många stoppkurser just nu. Men om jag ska välja är nog de bästa platserna i bibiloteket där ett lugn infinner sig direkt och jag faktiskt får saker gjort, pluggar jag i studentrummet så blir det nog på golvet på min matta så jag har plats att sprida ut alla anteckningar och powerpoints.

Varför jag vill vinna den fina datorn är för att just nu pluggar jag i skåne men min familj bor uppe i Uppsala, jag har extrem hemlängtan och det har blivit att jag pendlar hem nästan varje eller varannan vecka om jag hittar billiga tågbiljetter. Det blir väldigt tungt att alltid ha med sig min gamla dator som tyvärr också glappar i skärmen så i vilket fall måste jag försöka skrapa ihop pengar till en ny. Jag gör det allt med min dator, mina skolarbeten,antecknar på föreläsningar, skypar med familj och pojkvän, jag fotograferar mycket så jag arbetar mycket med bilderna och datorn gör helt enkelt min vardag lättare just nu med mycket skolarbeten och hemlängtan.Att den hade min favoritfärg var ju bara pricken över i:et. Tack för fin blogg <3″

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar