Annons
Annons


VINNARE AV #BREAKFREE OCH SIN DRÖMUPPLEVELSE


Samarbete med Braun.

Nu är det dags för mig att avslöja vinnaren i den STORA tävlingen #breakfree där man kan vinna sin drömupplevelse + en Braun Silk-épil SkinSpa 7979. Det har varit riktigt svårt att välja mellan alla bra bidrag men efter att ha kollat igenom alla flera gånger så har jag nu valt en vinnare och det är…

 20140619-102735-37655773.jpg

GRATTIS Moa! Du ska få åka till London tillsammans med din mamma! Wohoo.

braun silk epil

RECENSION AV BRAUN SILK-ÉPIL SKINSPA

Sedan så har ju jag också testat  Braun Silk-épil Skinspa 7979 nu i 2 månader som består av en epilator och en ansiktsborste.

Epilatorn – jag älskar denna lilla masikn. Jag är en person som gillar hållbara lösningar och att raka benen varannan dag är inte riktigt min grej. Därför älskar jag denna epilatorn som ger ett hållbart resultat i ca 3 veckor på mig. Eftersom den drar ut håren från botten så tar det längre tid för håret att växa ut vilket betyder att jag inte behöver fixa benen lika ofta vilket betyder mer tid till annat roligt 🙂

Ansiktsborsten – Den här har jag använt ca 3-5 gånger i veckan och det känns så skönt att få en riktig rengöring av hyn och man känner sig så mycket fräschare i hyn. Jag använder ingen foundation men gör man det kan jag tänka mig att det är ännu skönare att köra den här vid varje rengörning. Förutom att man blir ren så är den även väldigt skön och som en ansiktsmassage.

 

Annons
5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar