Annons
Annons


VINNARE AV BRAUN SILK-ÉPIL SKINSPA


braun silk epil

Nu mina vänner har jag valt en lycklig vinnare av alla tävlande om att vinna en Braun Silk-épil Skinspa. Vinnaren heter… MALIN och här kommer hennes motivering…

”Hej Ida! Vilken rolig tävling, perfekt inför sommaren med alla dess festligheter.

Jag suktar efter Braun Silk-épil Skinspa varje gång den kommer på TV och tänker att “en dag ska jag unna mig den”.
När man har varit singel länge så måste man jobba med självförtroendet varje dag, då den där extra bekräftelsen som en partner ger inte finns där. Mitt sätt att göra det på är att känna mig ren och fräsch, att ta hand om sig!
Däremot blir det tajt i den lilla studentbudgeten när man vill unna sig lite dyrare saker…. Så att vinna en Silk-épil och skämma bort sig själv (och kanske få en härlig sommarflört) vore ju verkligen en höjning i självförtroendet! Självförtroende, skratt, kärlek. Så ska min sommar se ut!
Tack för en bra blogg! Malin”

STORT GRATTIS och du kommer bli kontaktad via mail snart så håll koll 🙂

MEN det finns fortfarande chans att vinna detta härliga kit + att ni även kan vinna er drömupplevelse (upp till 10 000kr) så glöm inte bort den tävlingen som avslutas nästa vecka. Tävlingsreglerna hittar ni HÄR.

Annons

2 kommentarer till “VINNARE AV BRAUN SILK-ÉPIL SKINSPA”

  1. Stort grattis till vinnaren 🙂 Ingen dålig vinst.
    Hoppas du får en toppen dag, här är det skolavslutning idag <3 kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar