Annons
Annons


VINN PLATS TILL MIDNATTSLOPPET + OUTFIT FRÅN ADIDAS


print-screen-stadium-2print-screes-stadium

I videon får du tips på hur du kommer igång med löpningen och tips på att klara milen.

(Inlägg i samarbete med Stadium och adidas)
God morgon älsklingar! Är så galet taggad idag då jag äntligen får berätta att jag kommer fortsätta mitt samarbete med Stadium och denna gången även tillsammans med adidas. Jag ska nämligen springa midnattsloppet tillsammans med dem och kommer 6 veckor framöver släppa videos med alla tips man behöver för att komma igång och lyckas med sin löpning.

Annons

Som ni säkert vet så är jag ingen erfaren löpare och 1 mil för mig är tufft. Jag behöver ert stöd och om någon är taggad på att haka i Team Join The Movement på Midnatsloppet 13 augusti i Stockholm så kan ni nu vinna en plats. Det kommer vara 5 st vinnare som får ta med varsin vän. Alla kommer även bli kittade med den galet snygga outfiten från adidas som jag har på mig i videon. Wohoo.

TÄVLINGSREGLER!
Det enda ni behöver göra för att vinna är att motivera i kommentarerna under detta inlägg varför just du och din vän ska vinna en plats. Så vad väntar ni på?!

(Vinnare presenteras i min blogg v 29.)

 

 

166 kommentarer | Translate


Annons
Laddar