Annons
Annons


VINN MASSA FINT SMINK


smink-tavling

God söndag mina älsklingar! Som ni vet så rensade jag mina kläder förra veckan och nu var det dags för sminket. Jag själv använder inte så mycket smink utan nöjer mig med concealer, mascara och rouge till vardags och till fest blir det lite ögonskugga och eyeliner.

Annons

Jag har så sjukt mycket fint och oanvänt smink som bara ligger och skräpar och därför ville jag ge tillbaka till er som följer mig och skicka detta till någon av er. Detta är inget samarbete utan bara jag som vill vara snäll. Jag står för frakten till de som vinner.

För att delta så kommenterar man under det/de paketen som man vill vara med och tävla om. (Ni hittar alla paketen nedan) Det enda du behöver göra är att motivera varför just du ska vinna? Lycka till! ♥

PAKET 1
PAKET 2
PAKET 3

178 kommentarer | Translate


Annons
Laddar