Annons
Annons


VINN EN PT-TIMME MED MIG


Det pirrar i hela kroppen då det är så mycket spännande so händer just nu! Idag släpptes ju trailern för Kickstart och tack snälla för alla fina ord, kommentarer och mail som kommit <3 Det värmer! Programmet börjar sändas den 19 mars och jag är as nervis! Vad har jag sagt? Vad har jag gjort? Haha.

Annons

Får se om jag vågar kolla?

So much fun is happening right now. Today the trailer for Kickstart started and thank you so much for all your comments, they make me so happy to hear! <3 And for those of you who don´t understand swedish, there will be english subtitles on the program 😉

I alla fall så har allt pressmaterial släppts nu och ni kan läsa mer om programmet HÄR ochhär nedan har ni trailern…// Here´s the trailer…

[iframe id=”tv3play.se/embed?id=365493″]

Sedan har också en instagramtävling dragit igång idag då ni kan vinna en PT timme med mig. Hashtaga er bästa träningsbild på instagram med #kikstarttv3 så kommer vi dra vinnare den 16 mars. Wohoo, ska bli så kul att få träna med några av er! 🙂

Ni hittar min instagram på @idasfitness

 

11 kommentarer till “VINN EN PT-TIMME MED MIG”

 1. Hejhej!
  Jag är 14 snart 15, jag vill kanske inte direkt gå ner i vikt om jag inte väger för mycket såklart, har inte vägt mig på länge men jag väger runt 48-54 beror på vad jag har ätit under dan! Jag är även runt 160-162cm lång. Jag är inte direkt tjock men nästan varje gång så, vad säger man sväller jag upp när jag äter mat, alltså så blir jag super tjock min mage petar rakt ut. Det går inte över på hela dan eller ibland Men inte alls ofta.
  .( Som det blir för en del som inte dricker mjölk men gör det)min mage verkligen blir uppblåst. Men min fråga är vet du varför det blir såhär för jag tycker nästan det inte är någon ide då att träna! Jag tränar nästan ingenting nu för jag har slutat i fotboll som jag gått i 7-8 år men slutar pga olika skäl. Då tränade jag från 2-5 gå gånger i veckan men nu så ”tränar jag” bara när vi har gympa två gånger i veckan! Tränar alltså typ ingenting alls. Jag har tänkt att börja på gym men det är 16 års gräns 🙁
  Sen så skrev du i ett inlägg ‘minska sötsuget’ ungefär det, där du bland annat skrev uteslut socker osv..
  Ja jag vill vara Nyttig, bli lite fitt och sådär men jag menar jag är bara 14 år men alla i min ålder pratar bara om träning, att bli fit till sommaren osv. Det är ju så att alla ska vara så smala så möjligt eller smal men vältränad.
  Men jag har väldigt svårt för att inte äta socker och äta nyttigt för det är ju andra i min familj. Jag åker tillexempel på lördagAr och åker och köper godis med familjen och man kan ju inte motstå detta då, samma med mat varje helg äter vi typ tacos, pizza, hamburgare,kött massa såser, potatis osv.. Det finns alltid chips/godis påsar hemma. Så Som du kanske förstår går det inte att vara nyttig.
  Tänkte bara slänga in detta också- just nu så har vi prao i två veckor och började i måndags och jag och två kompisar praoar på Max denna vecka för vi ville att detta skulle bli en rolig grej. Men iallafall så vi får gratis mat här hela veckan och får äta Max hela veckan men sen nästa vecka så ska vi Praoa på Coop forum och då tror jag vi skulle ta med egna matlådor men utanför där finns ju alla möjliga matställen eftersom dett är ett köpcentrum- men har du några tips på vad jag kan ta med. Jag är väldigt kräsen jag gillar inte sån mat som oliver, advokado, svamp och jag äter heller inte fisk och har inte gjort det på flera flera år heller.

  Men ja det blev ett väldigt långt inlägg och det blev nog svårt att förstå när Allt är huller om buller också. Men frågorna
  – vet du varför jag för en uppblås mage av de flesta maträtter- chips- godis osv..
  – har du några tips på hur jag kan träna! Var/hur
  – hur får jag en lite vältränad mage men iallafall en platt mage HELA tiden.
  – tips på mat jag kan ta med i matlådan
  – hur ska jag bli nyttigARE, vill lixom inte sluta äta pizza, godis osv.. Men en mindre mängd..kanske? Förslag!

  Kanske missade en fråga här som jag skrev om där uppe men jag hoppas du svarar på detta för alla dina svar till andra har varit så himla bra, älskar din blogg och hoppas du vill svara på detta meter långa inlägget 🙂
  Har sett att du ibland kopierar en del frågor och lägger upp som inlägg- jag vill helst inte det om du Hade tänkt det!
  Ville bara säga en gång till att ifall du tar dig i akt och läser detta är du värd en stor guldstjärna. 🙂
  Hoppas du har super bra svar osv.. 🙂

 2. Hej är riktigt inspirerad av dig. Har du någon mejl som man kan mejla dig på. Skulle vilja ställa ett antal frågor om just träning och kost. Även berätta vem jag är och vad jag håller på med under min fritid

 3. Mååste se detta! 😀
  Har en liten fråga också; Har du några bra tips/övningar på hur man blir av med sina ”kärlekshandtag”, ”reservdäck”..ja vad det nu kallas.. Hade blivit superglad!

  Puss&Kram!

 4. Hej Ida
  vill först säga att du och din blogg är väldigt inspirerande. Längtar alltid till nästa inlägg ska komma upp 🙂

  Jag har en fråga och skulle bli väldigt glad om du kunde svara på den.

  Jag har precis köpt hollstic detox kur, som jag läste att du använt, min fråga är är det några speciella livsmedel man bör hoppa över under sin detox ? har läst mycket att man bara ska äta vitt kött, fisk och grönsaker. stämmer det ? Kan man äta ris, potatis eller vad kan man ersätta det med ? Sen att man inte ska äta mejeri produkter av ko ?
  Jag är glutenintolerant och får även väldigt ont i magen av mjölkprotein och äter därför istället havre och soja produkter.
  Tack för en superhärlig och insorterande blogg!
  Ser fram emot att kickstart ska börja, jag kommer följa der slaviskt 😀

 5. Hejsan! Jag undrade bara om man går upp i vikt av att styrketräna? Jag vill och försöker att bygga muskler men tanken om detta slog mig inte till en början. Jag är 174cm lång och vägde 61kg för ca 4 veckor sen när jag började träna, nu väger jag 63,4kg. Jag försöker att inte fokusera på vikten i sig utan hur kroppen ser ut och hur det känns. Jag äter nyttigt, hälsosamt och tränar ungefär 3 gånger i veckan. Väldigt nyfiken på hur lång du är/mycket du väger:)) Hur mycket är rimligt att gå upp i vikt när man tränar styrketräning?
  (Mitt mål är inte att tävla eller något sådant utan bara att få fastare kropp och mer synliga muskler)

  Tack för en bra och inspirerande blogg!:)

  //A

 6. Är så galet taggad på detta! Känner att jag själv behöver en kickstart. Har alltid tränat mycket, och ätit hälsosamt och jag har alltid, alltid älskat det! Men nu när jag har börjat plugga en väldigt tuff utbildning så känner jag att jag aldrig hinner med. Det är så mycket med skolan hela tiden, och jag vill verkligen inte hamna efter. Tycker även att skolan är kul, så jag ser framemot att plugga, däremot vill jag ju inte plugga konstant. Hatar att träningen blivit ett stressmoment, ett till ”måste” i vardagen. Kosten går ju inte heller så bra, då jag knappt har tid att laga bra mat. Nu när det är tentavecka så går verkligen allt dåligt, eftersom jag knappt rör på mig och äter dåligt så har det resulterat i att jag har ont i magen och ryggen konstant. Tycker det är så tråkigt att jag är rädd för något jag älskat så mycket, det har lixom blivit en mental utmaning att ta mig till gymmet. Och all hets om att man ska var så ”smal och fit” som jag hör från mina vänner konstant, får mig att känna mig sämre, eftersom jag inte hinner med att ta hand om mig själv.. Inte för att jag någonsin strävat med träningen för att bli fit, utan det har alltid bara varit en bonus, men nu känns det så surt eftersom allt jag byggt upp bara försvinner. Det finns nästan inget värre än att känna att det man älskat inte är lika kul eller får en att må lika bra, eftersom man är stressad över annat.. Och eftersom jag har gymmat så länge, har ideerna på nya övningar tagit slut och jag känner mig bara sjukt flummig när jag ska prova på cirkelpass för att få upp flåset.. :/ Vet inte vart jag ville komma med detta egentligen, men behövde väl få skriva av mig haha:)

  Tack för en grymt bra blogg förresten, är inne och kikar flera gånger om dagen! Älskar hur du brinner för det du gör och hur träningen handlar om ditt välmående och inte om att bara se snygg ut hela tiden! (vilket du förövrigt gör, men det vet du förhoopningsvis:)!

  Ha en underbar fredag, nu ska jag plugga vidare… haha

  Kram!

 7. Attans jag som inte använder instagram, Twitter etc. Har knappt tid för ett så länge jag pluggar. Hade varit trevligt ändå särskilt eftersom att jag kan behöva lite guidning nu när man ska börja träna igen efter benhinneinflammationen. Får väl fortsätta att inspireras av bloggen helt enkelt 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar