Annons
Annons


VINN DIN DRÖMRESA


IMG_8818.JPG

God morgon mina vänner! Sitter här och njuter av min frukost och kollar på bilder från mina tidigare resor och drömmer mig bort. Hur härligt är det inte att resa och skapa minnen? Jag har precis skickat in ett bidrag till att vinna min drömresa, så är ni taggade på att resa gör det ni med…

LdB har en kampanj som heter Greetings from Paradise där du kan vinna en resa till en paradisö för dig och någon du tycker om. För att vara med och tävla ska du designa ditt egna strandvykort med en hälsning till en vän och uppmana andra att rösta på ditt vykort, ni kan göra det HÄR. Varje vecka kommer det väljas ut tre personer som vinner ett hudvårdskit med produkter från LdBs Hydratingserie och sedan kommer både en jury och folk som röstar på ditt bidrag välja ut en lycklig vinnare som får åka på sin drömsemester.

Så vad väntar ni på? In och tävla nu! 🙂

//English: Swedish competition.

(Tävling i samarbete med LdB)

Annons

5 kommentarer till “VINN DIN DRÖMRESA”

 1. Åh jag skulle gärna, gärna vilja vinna och åka men att tävla mot så stora bloggare som ni är, för ni är flera stycken som är med och tävlar själva, så känner man verkligen att man inte har en endaste chans.

  1. Jo men så klart du har chans. Eftersom vi gör detta i samarbete med Ldb så tror jag inte vi har så stor chans att vinna 😉

 2. Hej hej Ida! En vild chansning bara men jag har lite semesterdagar nästa vecka och undrar bara om du har tid och lust med en lunchdejt eller kaffe i solen? jag har tröttnat på att man inte hittar bekanta och vänner så som man gjorde i skolan förut haha
  Du kan väl fundera på det
  Ha en underbar dag finis!

 3. Dum fråga, men hur många kalorier om dagen äter du? Jag är 13 och tränar hemma träning ca 3-4 gånger i v, det brukar bestå av mage och ben i ca 35-40 min. Hur många kalorier bör jag äta? Är inte ute efter att gå ner i vikt :).

  1. Jag räknar inte kalorier och har aldrig gjort. Jag fokuserar på kvaliten på maten istället och försöker alltid välja så ren mat som möjligt utan socker och halvfabrikat. Du är bara 13 och ska absolut inte räkna kalorier. Ät bra mat regelbundet, dra ner på socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat och träna regelbundet så kommer du få en hälsosam kropp. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar