Annons
Annons


VINN VIP-BILJETTER TILL FINALEN AV LET´S DANCE


Så här trevligt hade jag det på premiären av Let´s Dance igår. Så kul att se live och jag blev sååå sugen på att vara med! Jag har aldrig dansat pardans och har så galet svårt att bli styrd av någon annan. haha det funkar liksom inte för mig utan om jag skulle vara med så skulle jag få dansa med en tjej och ta killrollen istället 😀

VINN BILJETTER TILL STORA FINALEN! – SAMARBETE MED LUMENE

Var inbjuden av Lumene som är huvudsponsor av programmet och som jag fått äran att göra ett samarbete med. De har nämligen gjort 10 stycken sminktutorials med inspiration från just 10-dans. Genom att gå in och rösta på min film HÄR så kan ni vinna VIP-biljetter till den stora finalen av Let´s Dance + en fullproppad goodiebag från Lumene (värde 1500kr).

Det enda ni behöver göra är att gå in och rösta på min film HÄR!.

Annons

LYCKA TILL!

 

13 kommentarer till “VINN VIP-BILJETTER TILL FINALEN AV LET´S DANCE”

  1. Så vem tycker du gjorde bäst ifrån sig? Jag pluggade så hann bara se snabb genomgången så vet inte riktigt vad jag ska tycka än 🙂

    1. Jag tycker att han lilla killen Whalgren (kommer ej ihåg förnamnet nu) och Jasmin Kara var bäst 🙂

  2. Hejhej,
    I rutan för ”motivering”, ska man motivera varför din video är bäst eller varför man vill vinna? =) DIN BLOGG GÖR MIG ALLTID SÅ GLAD!

  3. Åh vad tråkigt att man måste vara 18 år för att delta… 🙁 Hade varit så himla roligt att få se finalen och vara med och heja på de duktiga dansarna!

  4. Jag har redan röstat på din film då jag tycker att dina fina blå ögon kom fram så fint i sminkningen. Skulle väldigt gärna vilja gå på Lets Dancefinalen =)

  5. Har röstat på din film, tycker att du var jättefin innan make upen, men blev förstås heeelt outstanding efter det att hon lagt makeupen på dig framförallt ögonen fick snygga färger och ändå såg det både naturligt och fräscht ut!! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar