Annons
Annons


VINN BILJETTER TILL FASHION WEEK


smile2

(Inlägg i samarabete med Oral-B)

Hej mina finisar!  Nu är det dags för en galet rolig tävlig! 3 av er kommer vinna biljetter till dig och en vän till en visning på årets Fashion Week i Stockholm. Hur grymt coolt är inte det?!

Annons

Det enda ni behöver göra för att tävla är att kommentera nedan och berätta om en stund/tillfälle där ert leende spelar huvudrollen i er look. Precis så som jag gjorde i det HÄR inlägget i Oral-B:s kampanj Come as you are. Så, berätta nedan vad som gör att ni känner er starka och bekväma i er själva? Vinnare kommer meddelas i detta kommentarsfält om en vecka. Lycka till! Puss, I

//English: Swedish competition.

43 kommentarer till “VINN BILJETTER TILL FASHION WEEK”

 1. Jag tävlar i en ny sport som heter OCR det är en hinderbana som man själv springer (alltså utan djur) , detta gör jag ihop med ett fantastiskt team som heter MIT Tough Team och har gjort i snart 1,5 år. Under tävlingarna kryper man i lera , badar och annat roligt , men jag springer ALLTID med ett leende på läpparna. Oavsett hur kall jag är , eller lerig så har jag kul , och ett leende gör allting så mycket bättre. Genom att le sprider jag glädje till andra som kämpar , vilket jag tycker är väldigt viktigt. Därför gör det mig stark då jag hjälper andra och mig själv med något så enkelt som ett leende.

  Till vardagen så lägger jag hellre mer dig på kläder än smink , och där är ett praktexempel på när ett leende spelar en stor roll. För vem blir inte glad utav ett leende , det gör absolut mer än vad man kanske tror!

 2. Något som gör att jag känner mig stark och bekväm i mig själv är när jag få vara med mina fina vänner. Som älskar mog för allt jag är och accepterar en även dom dagar livet är lite sämre. Vännerna får en att le nästintill jämt !!’

 3. Som lärare får man total uppmärksamhet och det underlättar med ett leende för att etablera kontakt.
  Vad kan då vara bättre än en utrustning som gör att man kan känna sig säker.
  Utrusta sig kan man göra på olika sätt, men kläder och smink gör mig ibland mer eller mindre bekväm.

 4. Mitt leende kommer när jag får vara med min man och mina barn. Jag behöver aldrig föreställa mig för dom. Jag duger som den jag är och i deras sällskap känner jag mig alltid bekväm, hur dåliga dagar man än har!

 5. Åh, ett leende är ju precis det enda som en människa behöver för att stråla. Det slår allt annat som heter smink och kläder!
  Jag tycker att alla tillfällen behöver ett leende även vid sorliga stunder kan det senare vara skönt att lägga på ett smile som heter duga.
  Mitt leende och alla andras leenden smittar av sig och nu när jag är på ett jobb där det inte alls finns så mycket smile på dagarna har jag förstått hur mycket, i alla fall, min själ behöver le och se att alla andra också skrattar och ser glada ut! Det strålar om en människa som ler och det är det viktigaste! Det är energi DELUX!

 6. Mitt leende är helt avgörande för min look under varje löprunda jag tar i Malmös innerstad. Svetten må rinna, sminket vara kletigt och kläderna smutsiga men med ett leende på läpparna kan jag möta alla andra som också är ute på stan och få ett leende tillbaka av dem. Det smittar av sig! Le och du får leenden tillbaka; inte minst under jobbiga träningspass.

 7. Vilken kul tävling!
  Att få gå upp och ut och gå tidigt på mornarna, gärna kisandes i solen med enbart mina egna tankar och förväntningar på dagen och framtiden. Att väcka upp kroppen, peppa igång den inför en fantastiskt bra dag får mig att le. #comeasyouare
  http://liisalindstrom.blogg.se/

 8. Varje dag får crossfiten och de underbara människorna i boxen mig att le. Och mitt leende är otroligt viktigt! Jag studerar till att bli tandläkare och när jag står där på kliniken i mina vita sjukhuskläder (som precis alla andra har på sig) och ser lite trött ut (pga mycket plugg men också studentliv) så är det så viktigt att vara förtroendeingivande och skilja sig från mängden genom att stort leende och positiv utstrålning. Detta behövs för att en patient ska känna sig säker i mina händer. Och för mig är det just träningen som ger energin till att varje dag kunna vara närvarande och gå in på kliniken med ett stort leende på läpparna!

 9. Jag arbetar inom vården så träning har alltid varit väldigt viktigt för mig för att förhindra skador och för att min kropp ska vara stark. Jag älskar bergsklättring och att gå på powerwalks på morgonen, det gör mig lycklig, men glädjen i att hjälpa en annan människa, att titta in i en gammal tants ögon och se tacksamheten där samtidigt som vi delar ett litet leende… Få saker i livet slår det 🙂

 10. Jag har haft acne under hela min uppväxt och det syns fortfarande, även om jag är drygt 23 år idag. Acnen har gjort att många blickar dragits till mitt ansikte och som ung tonåring ville jag bara dölja det, för där fanns ju inget fint att se. Efter alla möjliga försök till åtgärder insåg jag att det är som det är och när jag stod och tittade mig i spegeln provade jag den simpla saken: ATT LE. Så enkelt var det, jag blev helt plötsligt världens vackraste. Mitt leende tillsammans med lite träning och bättre matvanor har gett mig och mitt ansikte lyster och glädje, trots att alla röda prickar finns där! För mig kan inga balla outfits eller ansiktsbehandlingar slå det, mitt leende!

 11. När jag umgås med min egna lilla ”familj” bestående av 10 mina närmaste vänner är jag så otroligt lycklig. Vi alla ha jobb, skolan eller annat på vardagar så när vi väl har tid allihopa fixar vi något event mellan familjen. Och då skrattas det non-stop.. Vår familjbilder vore ingenting utan vår leende <3

 12. Mitt leende är alltid något jag får kommentaren på, jag är en sån människa som ler mot i princip alla jag möter, då jag tror att ett leende kan förbättra mångas dag. om jag vann skulle jag ta med min gladaste och bästa vän Johanna. Hon får mig alltid att le och hennes kramar gör mig trygg. jag skulle verkligen vilja ta med henne på denna upplevelse det förtjänar hon för hon gör mig till en bättre människa !

 13. Smink har varit en stor del av mina tonårs år, men jag har insett att jag duger som jag är. Jag är så himla glad positiv och stark i mig själv så nu har jag lagt sminket på hyllan sedan 2 år tillbaka , min hy har fått en sån fin lyster att det nästan skiner om den!

 14. Mitt leende spelar en otroligt stor roll när jag är tillsammans med mina nära och kära. Som tillexempel när jag fyller år, då är hela släkten samlad och äter god mat, skrattar, pratar och umgås tillsammans. Vid dessa tillfällen kan jag inte låta bli att le, och speciellt inte när alla ens vänner och familj står upp och sjunger ”Ja må hon leva”. Just då, när alla sjunger för fulla halsar så att det ekar i hela huset av deras underbara och måttligt falska stämmor är jag så lyckligt lottad att jag har dem just där och då, att de är samlade enbart för mig, för att fira min dag. Just då är mitt leende som allra störst och som allra viktigast. För det är med mitt leende som jag visar min tacksamhet att de finns i mitt liv.

 15. Jag tycker nog att det allra bästa med leenden är dem som man utbyter med främlingar! När man ler mot någon på stan, mot personen mittemot på bussen, hälsar på någon som rastar hunden eller tackar och hälsar butiksbiträdet eller kassapersonalen på Ica en fortsatt bra dag 🙂 man märker att folk blir genuint glada och det gör mig glad tillbaka – alltså en slags cirkel med massa positiv energi 😀 tycker alla borde försöka le och hälsa lite mer på varandra, det blir så mycket trevligare stämning då! Så min uppmaning till alla som vill ha den bästa looken är helt enkelt att fånga dagen och så många stunder som möjligt med ett leende på läpparna:)

 16. Riktigt roligt tävling och pris! Jag tycker ett leende spelar särskilt stor roll när man har en dålig dag och känner sig riktigt ful och är sur på allt och alla. Då kan man försöka även fast man inte vill eller orka le. För ett leende gör så mycket mera än vad man tror. Bara av att le kan man göra andras dagar roligare och gladare. Vem blir inte glad av att se någon annan glad liksom. Lycka till allihopa, kram!

 17. Ett leende kan ändra på så mycket. Om någon är ledsen kan ett leende få en att bli glad. Det smittar av sig, precis som en förkylning, bara att denna smitta är något som gör världen lite mindre hemsk. En person med ett leende på läpparna är mer attraktiv än någon annan. Leendet är det som gör en till den bästa versionen av sig själv, och det kan ingen plastikoperation eller makeup ändra på.

 18. Leenden spelar en otroligt stor roll i min vardag, det är liksom en del av min karaktär. Idag t.ex när jag träffade en vän som jag inte sett sedan 2010 då vi var 10 år, eller när jag tittade på Breakfast at Tiffany’s har jag ett leende på läpparna. Jag blev även scoutad av IMG Models och när de bad mig att skicka bilder på mig själv, var jag bara tvungen att välja en bild med ett leende, dels för mina gropar i kinderna när jag ler men även för att man inte kan bli en “bra” modell med karaktär utan ett snällt och fint leende. Jag tycker att ett leende VERKLIGEN förstärker vilken outfit som helst, det är som en dyr accessoar!! Ett leende sprider på DIREKTEN god energi runtomkring dig, och i vardagen behöver vi verkligen det! Som Audrey Hepburn sa: “I believe happy girls are the prettiest girls” eller “I believe that laughing is the best calorie burner”.
  See you at Fashion Week (hopefully)!
  Xoxo

 19. Hej Ida!
  Den som får mig le och skratta är den finaste vännen i hela världen! Jag träffade henne för lite mer än ett halvår sedan. Hon är den gladaste personen jag känner och hon är helt underbar, hon muntrar upp en när man är ledsen och varje gång jag träffar henne så blir jag helt varm i hjärtat och full av kärlek. Jag vill så gärna ta med henne på det här, hon skulle bli så glad! Hon förtjänar det så mycket!!! Hon gör mitt liv så mycket lättare och bättre❤️

 20. Jag har ett extrajobb som ger mig prestationsångest, lycka och en hel del nervositet. Jag extrajobbar som fotograf, det är min passion. Jag kan vara supernervös inför en plåtning, men att ha modet att ge ifrån ett leende och slappna av när man träffar ett ännu mer nervöst brudpar kan ge den bästa relationen och de mest fantastiska bilderna. När de ler och släpper ner axlarna så känner jag mig bekväm och det brukar innebära väldigt många vackra leende och fina bilder.

  En väldigt rolig tävling!
  Hoppas du har en fin dag 🙂

  /Julia

 21. Hej Ida! Mitt leende speglar mina känslor, och jag känner mig allra mest stark och bekväm när jag får uppleva saker med familj och vänner. Inget är bättre än att umgås med människor som får en att må bra. Om jag skulle ha turen att få gå på Fashion Week skulle jag ha ett leende på läpparna hela kvällen tillsammans med min mamma!

 22. Mitt leende är det starkaste ”vapnet” jag har, visar jag mitt leende så visar jag vem jag är, jag kommer som mig själv.
  Har under min skoltid upptäckt att de är många som inte vågar visa och vara sig själv i skolmiljön. Går man in i en skola idag ser de flesta ut som kopior, tyvärr. Ingen vågar gå sin egen väg med till exempel klädval, frisyr, smink och alla ska alltid ha de nyaste märkes skorna. Man får aldrig se deras riktiga jag. Ingen vill sticka ut i mängden. Men det har jag gjort vilket har varit mycket negativt då jag haft många emot mig, men det har även varit positivt och gett mig massor av erfarenheter. Men det som räddat mig i dessa situationer är ett citat som pappa alltid sagt till mig, ler du mot livet så kommer livet le tillbaka till dig. Och det har räddat mig. När jag fått dessa kommentarer har jag alltid haft ett leende på läpparna, struntat i kommentarerna och visat mig starkare än de genom att bara ha ett leende på läpparna och vågat vara mig själv.
  Att dansa, spela musik och resa har även hjälpt mig mycket, dans, musik och resor får mig att må bra. Att bara släppa loss på dansgolvet får mig att må bra lika så väl att stå bakom ett Dj-bord och sitta i ett flygplan. Att dansa, spela musik och resa utan smink får mig att må bra. Dessa tre aktiviteter fyller hela min kropp med energi, glädje och kärlek vilket framkallar mitt vita lilla glugg-leende och skratt.
  Ett sista moment som alltid betyder extra mycket för mig är att jag alltid, och då menar jag alltid kan vara mitt riktiga jag i min familj. Oavsett om jag skulle förändras på utsidan eller insidan så vet jag till 100% att familjen alltid kommre stötta mig och finnas vid min sida. Jag behöver aldrig låtsats vara någon annan för att de ska vara ännu mer stolta eller ännu mer lyckligare som föräldrar. Och bara det gör att jag får ännu ett leende på läpparna.

 23. Jag själv läser en linje som heter stylist & spa, där jag utbildar mig till makeup artist, spaterapeut och klädstylist. När jag vissa mornar inte hinner eller ens känner för att fixa mig så spelar det faktiskt ingen roll, för när jag kommer till skolan och möts av min fina klass så får jag det där leendet som är så mycket bättre och spelar så mycket större roll än vad allt smink i världen gör. Jag vill visa att även vi, som jobbar med smink, faktiskt också kan skippa ytan och bara köra på vår egen utstrålning. En utstrålning som verkligen kommer inifrån som sedan lyser ut- vårat leénde, och ändå känna oss självsäkra. 🙂

 24. Leendet spelar utan tvivel huvudrollen i min look de dagar då jag ser mina morföräldrar njuta av livet. Tiden har gått fort och de blev plötsligt gamla, framför allt fysiskt, vilket har inneburit en förändrad och rent av försämrad vardag för de båda. Det gör ont i mitt hjärta att se dem nedstämda pg.a det här men det är därför det nu också är obeskrivligt härligt att se dem de dagar som de faktiskt njuter och är glada! Då ler jag så att kinderna ömmar – bättre kan det inte bli.

  För att jag varje dag ska känna mig som mitt allra bästa jag, strark, positiv och nöjd med mig själv samt vad jag presterar, så brukar jag stanna upp. Sluta upp med allt jag pysslar med och ägna en tanke åt mig själv. Jag brukar tänka på allt jag åstadkommit i mitt liv, alla motgångar jag klarat av och hur stolt jag ska vara över allt det. Istället för att fokusera negativt så tänker jag positiva tankar om mig själv och försöker se mig själv precis där jag vill vara i framtiden.

  Kram!

 25. Jag älsker å le när ja får vara mä min familj å mina vänner! För dom betyder allt för mig å gör att jag går upp ur sängen varje dag! Men jag ler även när ja går t jobbe för ja trivs så himla bra mä mina arbetskollegor (jobber som svetsare mä göbbera ). Men ja är även helt förälskad i kläder å mode så å gå på fashion week hade vart så himla roligt å ”omväxlande”!

  Kram å hare så bra!

 26. Det som är det absolut starkaste minnet där mitt leende var när jag började ettan i gymnasiet. Jag var riktigt sjuk i anorexi under den här tiden och såg ut som ett vandrande skelett. Jag var ensam och skämdes mycket över hur jag såg ut. Inga kläder passade, utan allt bara hängde. Det var det första mötet med min nuvarande pojkvän. Han satt i korridoren med sina kompisar och jag gick förbi. Minns hur han tittade på mig och jag tänkte; herregud usch han tittar vad ful jag är. Visste inte vad jag skulle göra så jag log. Han utbrast då; vilket vackert leende du har. Jag blev alldeles varm. Det var första gången på väldigt länge som någon såg mig, inte sjukdomen. Utan mitt riktiga jag. Efter några veckor började vi snacka på facebook och ja, nu står vi här 2 år senare som det mest lyckliga paret. Jag har gått upp till normal vikt nu och kan le varje dag när jag tänker på hur lyckligt lottad jag är.

 27. Jag jobbar som kock och mat är glädje för mig att få laga mat och sprida glädje och belåtenhet till andra människor det får mig att LE 🙂
  Att ha ett jobb där man längtar efter måndagen då du vet att man ska få skapa magi och få se dina gäster nöjda det är ren lycka, och dessutom att få komma hem och fortsätta laga mat till vänner och familj.
  Mat är glädje och jag är otroligt tacksam att jag får ta del av det varje dag! #lyckligtjej

 28. En av mina absolut finaste vänner är den som får mig att känna mig stark och trygg i mig själv! Vi har känt varandra sen vi föddes, aldrig umgås allt för mycket men sen nått år tillbaka klarar jag mig inte utan henne. Hon är den finaste någon någonsin skulle kunna få, en trygghet att allting kunna luta sig på. Å en av dom bästa grejerna, vi kan glädjas med varandra åt varandras framgångar.

  Jag skulle vilja bjuda henne på de här, för att försöka vissa hur mycket hon betyder för mig och andra.

 29. Att le med hela munnen och ansiktet krävs en hel del mod. Där jag bor är det stort fokus på att inte sticka ut för mycket och vara ”lagom”, att då le till bredden – inte bara på foton utan i vardagen – kräver därför en hel skopa mod. När man sen faktiskt vågar strunta i alla andras seriösa miner och låta insidans glädje avspeglas utåt via leendet känner man sig inte bara gladare utan även stark i sig själv. Det spelar ingen roll vad man har på sig för om du inte känner dig bekvämt i det du har på dig så kommer det inte se bra ut heller. När man då ler och får en liten egen boost of confidence så strålar även ens outfit med leendet. Därför tycker jag att oavsett outfit så är ett strålande leende alltid den bästa assesoaren! 🙂

 30. Ett tillfälle där mitt leende har spelat roll är när jag provade en klänning till min systers bröllop och jag tittade i spegeln och kände att jag var vacker trots vad vågen visade att jag vägde tidigare imorse, att det som spelar roll är hur jag mår och jag vågade gå ut från provrummet och visa klänningen med ett leende på läpparna trots att det fanns massa andra i butiken

 31. Jag skulle säga att mitt leende spelar störst roll i alla mina looks. Jag är en tjej som älskar både smink och mode, men, det spelar ingen roll vad jag har på mig eller hur snyggt jag är sminkad om jag inte har ett leende på läpparna. Att le gör hela looken perfekt och även mig till en lyckligare människa, även de dagar jag är mindre glad.

 32. Så fort livet känns tungt så är leendet det viktigaste för mig. Även om hela världen känns emot en så kan man alltid påverka sin självkänsla genom att le. låtsas jag vara glad så blir jag en gång glad. Det kan handla om allt mellan break ups till hårda pass på gymmet. Le är alltid viktigt för det får mig ALLTID på positiva vägar!

 33. Att dansa utan att le går inte! Jag har tävlat i dicodans i elva år och blir lika glad varje gång jag får utföra denna fantastiska sport. Då känner du säker igen dig Ida i denna beskrivning: sekunderna innan man går på tävlingsgolvet, pirret i magen, förväntningarna i kroppen och de glittrande dräkterna. För att synas extra på golvet och visa sin personlighet gör just looken mycket. Med strass, paljetter, hår och smink. Men viktigast och ärligast av allt: leendet som sprider sig hela vägen från mungiporna ut till fingertopparna när man hör musiken. Att dansa är sann glädje för mig och den förmedlas genom leendet ut till åskådarna och tillbaka till mig. Det ger mig energi! Det är även från discodansen jag fått mitt stora intresse för extravaganta kläder/kostymer och ska bara om några dagar börja studera modedesign på högskola och en plats på Stockholm Fashion Week vore en fantastik start!
  Tack för en peppande blogg 🙂

 34. Mitt leende är ett tecken på att jag älskar mig själv, mina medmänniskor och det jag gör. Att helt enkelt känna ”fan vad jag är bra, vilka bra vänner jag har och vad jag älskar att se vad framtiden har att erbjuda”. Något av det finaste jag vet är när någon verkligen älskar att gör något som att laga mat, dansa eller som jag leka med mode/andra kreativa ting och det verkligen syns i glöden i deras blick eller i deras leende medans de lagar ihop den där svåra maträtten, klarar av det där danssteget eller får till den perfekta outfiten. Och jag tror att när du verkligen har funnit din passion i livet så bryr du dig inte så mycket om vad andra tycker om dig, så länge du älskar det du gör och ler så att du får ont i mungiporna.

 35. Thoughts about my family and just knowing that everything is fine with them, that’s what puts a big smile on my face.

 36. Löpningen gör mig allra bekvämast! Mitt bästa löpminne var också det senaste. Äntligen skulle jag få springa midnattsloppet! Jag trodde att jag skulle springa långsamt som attan men i stället sprang jag på 45 minuter, vilket är personbästa med 2 minuter!! Jag ÄLSKADE hur jag log under varje meter och benen bara flög fram. Aldrig har jag känt mitt leende så genuint som då. I löpningen bryr jag mig inte om hur kläderna sitter, hur håret är fixat eller hur jag uppfattas av andra. I löpningen är det bara jag och min kropp, min motor som envist driver mig framåt- ett sammarbete ingen annan kan påverka.

 37. Ett leende på läpparna är viktigt i livet. Jag älskar den känslan och att få dela den med min fina pojkvän betyder så mycket. Jag mår bättre och känner mig speciell vid han❤️ #comeasyouare

 38. Vet du vad som får mig att le? Bara TANKEN på att få gå på fashion week. Det har varit en dröm för mig i flera flera år och det skulle betyda så mycket att få gå. Jag älskar mode men har ett ganska dåligt självförtroende vilket gör att jag inte alltid vågar klä mig i det jag vill…skulle jag få gå på fashion week och vara omringad av människor som är lika modegalna som jag så skulle jag definitivt våga ta ut svängarna och klä mig precis som jag vill!
  Snälla, uppfyll min högsta önskan!!!

 39. Leende klär sig i allt. Svart, vitt, rosa, orange osv. Det spelar ingen roll vra du är, är du på gymmet, i sängen, på gatan eller på ett café. Leendet är det bästa vi har som visar och sprids hur glad man är.

 40. Ett leende säger mer än tusen ord! På min bröllopsdag den 25/7 var det verkligen så! Bilden som ska förstoras och hängas upp på väggen är fylld av bådas leende när våra ögon möts! Bilden var så naturlig och leendet lyste igenom och visade vår kärlek! Trots två barn och lite tid för varandra sa alla att vi såg så nykära ut.

  Här gjorde leendet inte bara vår dag och slutade av sig utan är bilden som ÄR DEN bilden och kommer vara som ett minne på näthinnan när vardagen blir grå.

  Mode & hälsa är en del av vår vardag och skulle vara så underbart att få uppleva hur det är på fashion week.

 41. Jag försöker få mitt leende att spela huvudrollen så mycket som möjligt. Det gör så mycket. Det är så lätt att sprida glädje och kärlek genom att bara le. Därför tänker jag på att le i alla passande situationer som möjligt. Folk som spelar dryga och ”coola”, ni är bara jobbiga haha.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar