Annons
Annons


VILL TRÄFFA HONOM NU!


God morgon! Bilden ovan beskriver känslan just nu och för de senaste dagarna. Herregud vad seg jag har varit. Har jobbat massor här från Åmål, tränat och promenerat men jag tror värmen tagit lite kål på mig. Skönt att den idag är tillbaka runt 20 grader. Idag är sista dagen på vecka 35. ALLTSÅÅÅÅÅ vecka 36 imorgon! Så himla sjukt! Men nu börjar jag verkligen längta tills jag får lillen på mitt bröst. Jag vill träffa honom nu!

Annons

Men men det kommer nog dröja några veckor till så ni får se till att peppa mig! Idag så ska vi ha grillkväll med mina kusiner och deras familj. Så mysigt! Ska bjuda på potatissalladen jag la upp igår. MUMS! Nej nu ska jag få i mig frulle och ta mig dagens ”powerlunk” 🙂 Puss, I

3 kommentarer till “VILL TRÄFFA HONOM NU!”

  1. Passa på att göra allt ni inte kommer hinna med när bebis är född. Gå på bio, gå ut och ät goda middagar tillsammans. Kramas och åk iväg på något spa/massage. Njut fram till mini föds. Det går tiden fortare då, men det är även så mycket värt att fått göra allt det där roliga som gör dig pigg tills dagen när han ska födas samt tiden efteråt :).

  2. Hej
    Jag tycker om er podd. Den är så gullig och jag tycker ni är modiga som vågar att tänka högt i bloggen om barn och vara ödmjuka till att inte kunna allt.
    Bravo!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar