Annons
Annons


VILL TILLBAKA


hotellfrukostspa-dubai-hotelspa-dubai-sharaton-hoteldubai-mallskridskor-dubai-mall

God morgon älsklingar! Jag längtar redan tillbaka till Dubai. Helt sjukt att det kan vara så stor skillnad på väder. I Dubai, strålande sol och 30 grader varmt och här kolsvart och iskallt. Men men jag ska inte klaga för jag älskar december i Sverige. Så mysigt med julstämning.

Annons

Överst ser ni i alla fall min magiska frukost jag åt varje morgon. Hur lyxigt att kunna plocka en stor tallrik ed färsk tropisk frukt. Åt drakfrukt varje morgon och tycker det är så himla gott. Egentligen smakar det inte så mycket men ändå så galet gott. Ska man köpa en drakfrukt i Sverige så kostar det typ 40-60kr för en enda frukt! Så dyrt! Har ni smakat drakfrukt? Gillar ni det?

Tog även massage på hotellet då jag haft så himla ont i nacken det senaste. Var tvungen att avboka min sista tid med min naprapat för att jag inte hann. Men då passade det bra att hotellet hade grymma massörer! Gillade även att man efter massagen fick en kanna te och nötter vid en magsik utsikt.

Nej nu ska jag sluta babbla och sätta fart! Mycket att stå i. Vill ni se mer från Dubai så kolla alla vloggar nedan 🙂 Puss, I

 

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar