Annons
Annons


VILL NI HA MER SKÖNHET OCH MODE?


Känner mig bakfull efter gårdagens intervallpass. Har vaknat flera gånger inatt och känt mig totalt uttorkad. Haha, händer mig alltid efter långa cardiopass. Idag har jag träningsvärk i överkroppen efter Crossfitpasset och Pole träningen och mina ben är sega efter löpningen så får bli vilodag.

Annons

Känner mig dessutom seg och det känns som jag håller på att bli sjuk :S PEPPAR PEPPAR!

Sedan måste jag säga att jag tycker det är kul att jag får så bra respons på mina inlägg om skönhet. Förutom träning så älskar jag skönhet och mode. När jag var mindre satt jag i timmar och sydde egna kläder och jag älskar att handla på Second Hand och sy om. Min blogg kommer alltid handla om träning och hälsa men vill ni även ha lite inslag/tips om skönhet och mode?

Här kommer min första dagens Outfit ever 😀 Haha…

Mössa: Gina // Jacka: Jofama By Kenza // Pälskrage: HPI of Sweden // Tröja: Cubus

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar