Annons
Annons


VILL GÅ UPP I VIKT/FÅ MER FORMER, HUR GÖR JAG?


question-answer

Hej Ida. Jag är en tjej på 19, snart 20, år. Jag har alltid varit smal naturligt utan att behöva träna, och trivts med det. Fram tills nu. Nu när jag kommit upp i åren så ser jag alla mina kompisar och andra unga vuxna i min ålder får sådana där underbart kvinnliga kurvor, och då blir jag så trött på min egen taniga kropp. Jag har ingen form alls och det sänker mitt självförtroende.. Jag trivs inte i min taniga kropp. Trots att jag har lagt träningen på hyllan för tillfället så går jag inte upp i vikt.

Vad ska jag göra? Äta mer? Det har jag provat, och kanske att det funkar men min mage blir bara kass (uppblåst, knip o.s.v…). Hur ska jag göra för att komma upp i vikt utan att magen ska strejka? Tack för en fantastisk inspiration Ida. Jag hoppas verkligen att du kan hjälpa mig med mitt problem.
Kram

Annons

SVAR: Hej Annie och tack för din kommentar! Jag förstår ditt ”problem” då jag själv har en kropp utan former. Vi alla gillar oftast det som vi inte har och jag kan tänka mig att många avundas din kropp. Dock tycker jag inte att du ska sluta träna bara för att du inte vill bli smalare. Med styrketräning så kan du forma kroppen och skapa ”kurvor” Vill du ha en midja så kan man tex träna axlarna större/bredare och rumpa/ben större. Det gör du genom att träna tyngre styrketräning + massa mat. Känner du att du inte riktigt har koll på hur man göra så investera några timmar i en PT som kan hjälpa dig lägga upp träningen och visa dig övningar du kan göra 🙂 Tycker du det är svårt att få i dig mer mat än vad du äter nu så kan jag verkligen tipsa om att lägga till mer fett. Jag adderar smör, olivolja, linfröolja, ghee eller kokosolja i alla mina mål om dagen vilket verkligen har hjälpt. Mycket energi på liten yta och vill du ha tips så följ min matdagbok i min app i Mikz. Ladda ner den HÄR. Kramis, I

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar