Annons
Annons


VILKET PROTEINPULVER ANVÄNDER JAG?


IMG_7942.JPG

Inflamino Protein – HERE

Många undrar vad jag använder för proteinpulver? Jag använder mig dagligen av Holistics Inflamino. Det är ett protein som är helt vegetabiliskt och mjölkfritt som är baserat på risprotein, aminosyror, vitaminer och mineraler och är perfekt för alla med känsliga magar.

Annons

Förutom att ge byggstenar i form av proteiner så hjälper den till att läka och bygga upp en bra tarmhälsa.

Jag har testat många proteinpulver i mina dagar men jag kan bara säga att det här är GRYMT och jag är helt kär. Det är helt fritt från både socker och sötningsmedel, är naturligt och ekologiskt. Jag blandar ner 2 skopor i min smoothie på eftermiddagen och 1 skopa i min havreyoghurt innan läggdags.

English: Many of you want to know what protein powder I use? I use Holistics Inflamino daily. It´s a protein that is vegetable and it´s dairy free and it´s based on rice protein, amino acids, vitamins and minerals and it´s ideal for anyone with sensitive stomachs. It gives you good proteins and it help to heal and build up a good gut health. 

I´ve tried a lot of different protein powders but this one is my favorite. It´s free from sugar, sweeteners and its all natural and organic. I put 2 scoops in my afternoon smoothie and 1 scoop in my yoghurt before bedtime. 

(Inlägg i samarbete med Holistic)

20 kommentarer | Translate


Annons
Laddar