Annons
Annons


VILKET PREVENTIVMEDEL?


❤ Inlägg i samarbete med Natural Cycles ❤

God morgon vänner! Idag ska jag prata om ett ämne som jag tycker är väldigt intressant och som många frågar mig om. Vad använder jag för preventivmedel. Mellan jag var 16-25 så har jag använt alla möjliga sorters p-piller och varje gång har det slutat med samma visa. Jag kan nog sätta en check på varenda symtom av biverkning jag får. Jag blir väldigt ledsen, känslig, okåt och har humörsvängningar från hell. Har alltid fått höra att jag måste byta sort men efter att ha testat typ 10 olika tog jag beslutet för 5 år sedan att aldrig mer utsätta min kropp för p-piller. Vi alla är olika men just min kropp funkar inte med p-piller i alla fall.

Annons

För ca 2 år sedan fick jag upp ögonen för Natural Cycles genom en annan bloggare och har sedan dess använt mig av det och är så tacksam. Nu äntligen har det också blivit EU-godkänt och är världens första, godkända preventivmedels app.

Så här använder du Natural Cycles:
☆ Så fort du vaknar tar du temperaturen innan du klivit upp ur sängen.
☆ Slå in din temperatur i appen.
☆ Appen räknar ut om du har en grön eller röd dag. Är det grönt är det bara att tuta och köra och har du rött så bör du skydda dig eller låta bli sex om du inte är sugen på barn.

Jag är så tacksam att det finns ett preventivmedel för mig som inte ger biverkningar. Är ni också sugna på att testa så kan jag nu meddela att det finns ett erbjudande då ni köper 1 årskit av Natural Cycles för 590kr så ingår termometer och gåvor värda 230kr (bla. ekologiska tamponger).

☆ För att ta del av erbjudandet så gå in –> HÄR och ange koden: idawarg.

 

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar