Annons
Annons


VILKET PREVENTIVMEDEL?


❤ Inlägg i samarbete med Natural Cycles ❤

God morgon vänner! Idag ska jag prata om ett ämne som jag tycker är väldigt intressant och som många frågar mig om. Vad använder jag för preventivmedel. Mellan jag var 16-25 så har jag använt alla möjliga sorters p-piller och varje gång har det slutat med samma visa. Jag kan nog sätta en check på varenda symtom av biverkning jag får. Jag blir väldigt ledsen, känslig, okåt och har humörsvängningar från hell. Har alltid fått höra att jag måste byta sort men efter att ha testat typ 10 olika tog jag beslutet för 5 år sedan att aldrig mer utsätta min kropp för p-piller. Vi alla är olika men just min kropp funkar inte med p-piller i alla fall.

Annons

För ca 2 år sedan fick jag upp ögonen för Natural Cycles genom en annan bloggare och har sedan dess använt mig av det och är så tacksam. Nu äntligen har det också blivit EU-godkänt och är världens första, godkända preventivmedels app.

Så här använder du Natural Cycles:
☆ Så fort du vaknar tar du temperaturen innan du klivit upp ur sängen.
☆ Slå in din temperatur i appen.
☆ Appen räknar ut om du har en grön eller röd dag. Är det grönt är det bara att tuta och köra och har du rött så bör du skydda dig eller låta bli sex om du inte är sugen på barn.

Jag är så tacksam att det finns ett preventivmedel för mig som inte ger biverkningar. Är ni också sugna på att testa så kan jag nu meddela att det finns ett erbjudande då ni köper 1 årskit av Natural Cycles för 590kr så ingår termometer och gåvor värda 230kr (bla. ekologiska tamponger).

☆ För att ta del av erbjudandet så gå in –> HÄR och ange koden: idawarg.

 

7 kommentarer till “VILKET PREVENTIVMEDEL?”

  1. Jag har termometern precis bredvid sängen och stoppar den i munnen så fort jag vaknar. tar bara 20 sekunder 🙂 I början glömde jag ibland men nu går det toppen. Kramis

 1. Hej Ida, vill bara tillägga att Natural Cycles har verkligen förändrat mitt liv till det bättre. Jag mådde också jättedåligt av p-piller och använde till slut ingenting alls. Jag blev då så klart gravid och fick göra abort. När Natural Cycles kom var det verkligen en räddning för mig. Har använt det nu i snart 3 år!!!

 2. Hej världens bästa Ida!
  Ääääälskar verkligen din blogg och youtube! Och självklart podden med Viktor. Har börjat handla en del kosttillskott på welloteket och några andra sidor. Men en sak jag såg på en annan sida var att dem hade ett poängsystem (dvs om du kom upp i 2500 poäng så får man 25 kr presentcheckar tex). Dvs som konsument tjänar man liten extra slant. Är det någonting ni på welloteket tänkt ha i framtiden?

  1. Hej fina du! Gud vad kul att höra, tack snälla! <3 Ja vi kommer absolut börja med det nu när vi lanserat nya sidan. Vi jobbar på det så håll utkik. Kramis

 3. Hej Ida! Underbar blogg och youtube, du inspirerar sa mycket!

  Jag undrar bara om man kan vakna vilken tid som helst eller behover man vakna runt samma tid varje morgon? Kramar!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar