Annons
Annons


VILKEN INSPIRATION


deltagare veckans utmaning

Annons

IMG_7098.JPGIMG_7100.JPGIMG_7099.JPG

Erica

Tilde

nicole

Emma R

Linnea

Ramona

Ida

Josefine

frida

Ellen Forsberg

Emelie

Nathalie

Paulina

Emma

Louise

Petra

sandra karlsson

Amanda

Alltså så mycket fina bilder som ni laddat upp i #wargpower denna veckan har det nog aldrig varit där! Vilken inspiration jag får av er både där och genom att gå in på era bloggar. Vill man följa någon på bilderna ovan så hittar man dem i hashtagen #wargpower på instagram. Imorgon kl 7.00 kommer det upp en ny härlig utmaning som jag hoppas ni alla är på?!

English: So many nice pictures you´ve upload in #wargpower this week. I get so much inspiration from you both on instagram and when I look in your blogs. If you want to follow anyone on the pictures above you will find them in the hashtag #wargpower on instagram. Tomorrow 7.00 I will post a new wonderful challenge I hope you will join?!

7 kommentarer till “VILKEN INSPIRATION”

 1. Hej Ida!

  Vad ska man tänka på att äta mycket av om man utesluter mjölkprodukter helt ur sin kost (även gluten och för mig till viss del kött, då jag inte alltid har råd att köpa eko kött), så man inte får brist på essentiella vitaminer och mineraler?

  Kram!

  1. Ät varierat med mycket grönsaker, bra kolhydrater och fetter. Att ta en multimineral och multivitamin tillskott kan vara en bra ide och även kanske komplettera med ett bra ekologiskt, naturellt proteinpulver de dagar du ej äter kött. Allt finns att hitta på http://idawarg.vitamera.se Kram Ida

 2. Hej! vilken sjukt grym blogg du har, har läst den i ett halv år nu och är inne flera gånger om dagen. Jag har en fråga, vad tycker du om vanilj kesella? är det onyttigt? jag undrar även om du skulle rekommendera att äta vanilj kesella istället för grädde till pannkakorna?
  kram

  1. Hej Elin och tack snälla vad kul att höra! <3 Vanilj kesella innehåller tyvärr massa socker så naturell med egen smaksättning är alltid bättre. Är grädden naturell är den också bättre, men äter du det bara någon gång ibland så ta det du tycker är godast 🙂 Kramis

 3. Hej Ida!
  nu till hösten ska jag börja studera på högskola, vilket resulterar i att min ekonomi ändras drastiskt! Från att ha jobbat heltid ett par år till att leva på csn. Jag äter i dagsläget en varierad och hälsosam kost, men jag är rädd att jag inte kommer ha ”råd” riktigt med alla de livsmedel jag använder mig av dagligen just nu. Vilka varor ska jag satsa på? Hur kan jag fortsätta äta både hälsosamt och billigt? Tack för en inspirerande blogg!

 4. Det är så kul att du har utmaningar, tycker verkligen det är en bra idé! Även fast jag inte kan vara med just nu så är det roligt att se, fortsätt med det.
  På min blogg http://www.healthymaja.devote.se kan du läsa om min resa emot anorexia, men även om annat i mitt liv, kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar