Annons
Annons


VILKEN FÄRG SKA VI HA I SOVRUMMET?


sovrum-farg-gra-gron-vagg-vaggfarg

God morgon hjärtan! Hoppas ni har en fin helg? Själv tänker jag på väggfärger dygnet runt fortfarande haha. Just nu är det sovrummet jag funderar på. Antingen vill jag ha en grå/grön nyans eller så blir det en grå nyans. Vad tycker ni? Alla färgerna ovan tycker jag är helt magsika.

Annons

gra-gron-vaggfarg-vagg-farg

Det står mellan de färgerna ovan. Först bestämde jag mig för den grå men sedan så hittade jag bilderna på den gå/gröna färgen och blev kär. Vet ju även att grönt är bra att ha i sovrum men jag lutar ändå åt den gråa nyansen.

Har hittat färgkoden på den gröna ovan och den heter S 3005-G20Y men har ingen aning om vad den gråa heter. Vad tycker ni och har ni någon fin grå färgkod att dela med er av som liknar den ovan?

Igår var jag i alla fall och köpte massa olika provfärger och ska till lägenheten idag eller imorgon och testmåla. Men alltså beslutsångest deluxe! Det jobbiga är ju också att Alex tappar tålamodet efter 1 min och vill inte diskutera väggfärg alls. Han säger bara, den tar vi medan jag vill diskutera i timmar 😀 haha. Hon i färgaffären sa att det typ alltid blir bråk mellan par där (vi lyckades hålla sams tack gode gud). Hon sa även att många killar är färgblinda vilket gör att jag absolut inte litar på Alex råd 😀 haha. Om jag hade gått efter Alex vilja hade det blivit knallgrönt i sovrunnet :S OMG!

Nej hörrni nu får ni hjälpa mig istället! Grå eller grå/grönt?!

24 kommentarer till “VILKEN FÄRG SKA VI HA I SOVRUMMET?”

 1. Har sett alla dina vloggar och videos. Du förtjänar någon bättre än pärlan. Han beter sig som ett jobbigt jävla barn. Seriöst, du som är såå fin och gullig förtjänar ngn sjukt mkt bättre!! Puss & kram

  1. Hej fina du och tack snälla vad gullig du är! <3 Pärlan kan verka lite hård i vloggarna men han är mycket gulligare än han verkar. Han försöker spela lite tuff i vloggarna bara. Typiskt killar 😀 Kramis

   1. Jag var tvungen att läsa kommentaren flera gånger för jag trodde inte det va sant!! Det är väl inte upp till dig och bestämma Viola!! Heja dig Ida vilket superbra svar 🙂

 2. Hej Ida! Jag skulle ta den grå/gröna (typ bara för att jag älskar grönt!). Men det känns som rummet blir lite roligare eftersom det är lite färg. Eftersom det inte är så stark färg eller vad man ska säga tror jag att det blir bra, och det sägs ju att grönt är bra i sovrum för att det lugnar 🙂
  Kram, kram

  1. Ja men jag håller helt med dig. Den gröna färgen är så sjukt fin och lugnande. Ska bli kul att se den testmålad på väggen i veckan 🙂 Tack för din input <3 Kramis

 3. Hej! Grå är super fint!

  Vad använder du för hudvårdsprodukter? Tycker det är svårt att hitta något som är bra.. Har problemhy och du har så fin hy 🙂 Använder du ansiktsvatten?
  Kram

 4. Färg måste du ju välja själv 🙂
  Men hittar du en färg du gillar meb inte vet vad den heter så kan du ta med en bild/foto till färgbutiken så kan de bryta rätt färgnyans åt dig!

 5. Vi målade om vårt sovrum för två veckor sedan och valde en grå nyans som är väldigt lik den på bilden där. Vi valde ”november” från Alcro.

 6. Så fina färger! Grönt gör det varmare på något sätt medan det gråa blir mer kallt och svalt. Det kommer bli jättefint vilket än ni väljer.

 7. Kolla House of Philia, hon har tagit fram fyra grå kulörer ihop med Nordsjö Idé och Design, alla fyra funkar tillsammans i olika rum, eller var för sej. Jobbar med dessa kulörer dagligen, så jag vet att det är säkra kort.

 8. Jag tycker absolut den grå/gröna färgen! Så var och mysig på något sätt. Den grå är också väldigt fin, men den andra tilltalar mig mer <3

 9. Jag älskar den gröna/gråa, den ser mysig ut och sedan som du redan visste så är det bra att ha grönt i sovrum. LYSM Ida?

 10. Äsch, båda är jättehärliga! Älskar grå/gröna. Vi har en sval grå/blå i vårt sovrum, och den valde jag helt enkelt för att jag blev avslappnad och lugn av nyansen. Och det vill man ju gärna känna i ett sovrum. Ett tips dock. Min svärmor är inredningsarkitekt och hon höll hela tiden koll på att färgskalan på våra väggar var enhetlig i hela huset. Inte så att du ska ha samma färg på alla väggar, men att de passar ihop med varandra. Då blir det harmoniskt. Så, välj inte ett rum klart för att sen börja tänka på nästa, utan se till att helheten går ihop ?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar