Annons
Annons


VILKEN DETOX ÄR BÄST?


Detox

Detox paket – HERE

Många gillar att starta nya året med en detox efter all mat och annat gott som slunkit ner under julen. Har fått massa frågor om vilken detox som är bäst och jag rekommenderar den från Holistic. Hur går en detox till? Vad ska man äta under en detox? – Ni hittar svar på de flesta frågor angående detox HÄR.

//English: Many want to start the new year with a detox after all good christmas food and candy. You´ve asked me which detox that is the best and I recommend Holsitics. How do you do a detox? What to eat during detox? – You find all answers about detox HERE.

Annons

4 kommentarer till “VILKEN DETOX ÄR BÄST?”

  1. Det står i inlägg du länkar till att man inte skall äta micrad mat. Varför inte? Vad gör microvågorna med maten som inte är bra? Jag har hört att micring snarare är extra skonsamt men jag kan ju ha fel. Nu blir jag nyfiken!

  2. Hej Ida! Jag har tittat på länken men jag förstår inte riktigt VAD en detox är. Kan du svara på det? Tack för en bra blogg, kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar