Annons
Annons


VILKA TRÄNINGSINLÄGG VILL NI HA?


IMG_3078.JPG

Alltså ont i kroppen!!! Var och körde Pole Dance igår igen på StudioDQ och i stort sett varenda liten muskel i överkroppen är öm. GÖTT! Haha, så himla härligt! Nu när jag kör Pole 2 gånger i veckan blir det inte så mycket gymträning vilket jag känner att ni kanske tycker är tråkigt? Men min fråga till er är då vad ni vill att jag ska leverera till er i träningsväg här på bloggen? Vilka träningsinlägg uppskattar ni mest?

Annons

Idag får det i alla fall bli vilodag och kanske en promenad då solen lyser som aldrig förr utomhus. Börjar typ få lite vårkänslor! Är det ok så här 16 februari? Lite väl tidigt kanske men jag är ju också en optimist 😀 haha.

 

28 kommentarer till “VILKA TRÄNINGSINLÄGG VILL NI HA?”

 1. Härligt med träningsvärk!
  Får mycket sällan det nu för tiden.. Så jag vill ha fler inlägg om
  bra gymövningar. Tuffa och kanske inte inriktat på nybörjare.
  Gärna mage, satsar på att skaffa magrutor tills vi åker till Kroatien
  nu i Maj.

  Kram till dig bästa Ida och tack för en superbra blogg<3

 2. Härligt med lite träningsverk!
  Jag tycker det är kul att du varierar lite mellan olika träningsformer! Blir bara peppad 🙂

  En liten fråga på tal om ont i kroppen, jag är en tjej på 18 år som tränar relativt mycket, 5 gånger i veckan ca 2,5 h per pass då jag tränar thaiboxning.

  Har börjat fått väldigt ont i musklerna och funderar på om det kan vara att jag äter för dåligt med mat. Har därför provat att lägga in vad jag äter i en app som kollar kcal (räknar för övrigt inte sånt, äta bör man annars dör man är lixom mitt motto ?) och enligt den så äter jag alltid för mycket när jag har vilodagar och lagom/för mycket när jag tränar.
  Men jag måste få äta nästan varannan timma för att hålla blodsockret på bra nivå. Har du nåt tips på hur man kan boosta musklerna lite extra? Kanske ska man kolla mer på hur man fördelar kolhydrater, protein och fett på tallriken?

  Massa kramar! Du är en fantastisk inspiration <3

 3. Ett träningspass för varje muskelgrupp hade varit toppen! Fastnat lite i att alltid köra samma övningar etc så lite idéer för varje pass skulle vara underbart ? Mvh Jessica

 4. Hej!
  Det vore roligt och få läsa lite mer om hur olika träningsupplägg gynnar oss på olika sätt. Också om du har några övningar som du brukar kombinera för att få ut så mycket som möjligt. Även lite annorlunda övningar. Knäböj och utfall kan vi flesta få upp vilken blogg vi än tittar på så det skulle vara roligt och få lite nytt i övningsbanken så att säga.

 5. sluta skriva om welloteket(?!) och kanske mer om kända sidor där man faktiskt handlar ex gymgrossisten, fitnessguru, myprotein osv 🙂 Tips om bra kosttillskott osv

  1. Jag vet inte om det har gått fram, men alla sidor du nämner ovan är absolut inget jag vill promota. Jag har fått erbjudande från dem alla i många år och tackat nej till större summor av pengar pga. att jag inte vill sälja på er läsare något som jag vet är skadligt för kroppen. De innehåller massa kosttillskott som är onaturliga och fyllda med skräp och som jag inte tycker att någon borde ta. Det är just därför jag öppnat welloteket där det endast är ekologiska och naturliga tillskott som gynnar hälsa, träning och välmående. Welloteket har ett brett utbud av det bästa inom allt och saknar du något så säg till? 🙂 Kram Ida

 6. jag skulle gärna läsa om träningsupplägg som inte bara fokuserar på axlar sen ett för mage osv..

  utan mer kanske övningar/program som aktiverar flera muskelgrupper samtidigt, eller typ om man gör en övning för magen men man får med armmuskler i den samtidigt osv

  eller ett träningsprogramsvecka för löpare, för att bli starkare osv

 7. Åh Jag vill gärna läsa mer om träning ute och övningar som man kan göra när man ändå är ute och går och slipper gå på gym!!

 8. Skulle gärna vilja se lite mer yoga och stretching relaterade inlägg 🙂 men även mer styrkeövningar för nybörjare gärna :)<3

 9. Kan du inte göra en danskoreografi som man skulle kunna köra hemma som ett litet konditionspass? Så kan man bara slänga bort soffbordet och få dansa loss i vardagsrummet 🙂

 10. Tycker det bara är kul att du varierar med både övningar, stretching osv osv.
  Dock efterfrågar jag gärna lite tips och bra att veta gällande uppvärmning – hur länge en uppvärmning bör räcka och om man kan göra något annat än att stå på ett löpband eller crosstrainer i x antal minuter?

  Sedan älskar jag dina tips och videos för core, så fortsätt gärna med fler såna! Och gärna fler tips för hur man verkligen ska få rätt och bra kontakt i sina benpass!

  Kram fina Ida <3 #wargpower

 11. Tror detta är första gången nånsin när jag kommenterar, även om jag har läst din blogg redan för två år (och oftast många gånger per dag) 🙂 Tänkte bara säga att yes, dina träningsinlägg från gymmet är mycket uppskattade. Spelar egentligen ingen roll vilka övningar / vilken kroppsdel. Man får bara en härlig sug efter träning när man ser dina inlägg! (Pole dancing inlägg och sånt är också trevligt, men jag har inte tillgång till det så man får inte lika bra inspiration)..

  Hur som helst, nu ligger jag hemma för tredje veckan i rad.. Efter två veckors influensa fick jag lunginflammation på köpet. Inte alls trevligt, så nu blir det 1-2 veckas vila här.

  Hoppas du och alla dina läsare håller er friska!

  1. Hej Anna och tack snälla! Uppskattas mycket att du kommenterar 🙂 <3 Vad kul att höra och mer pepp kommer att komma. Har också blivit lite krasslig så tar det lugnt i någon dag. Krya på dig nu! Kramis

 12. Hej Ida o tusen tack för en sjukt inspirerande blogg! 🙂 jag har länge funderat på att fråga dig om detta o tänkte att det ju kunde passa nu då du frågar vad vi vill ha för träningsinlägg.

  Jag skulle jette gärna läsa inlägg om bra bas- gymupplägg. Känner att jag har svårt att vara målinriktad på gymmet då jag inte har ett program. Så tycker det sku vara grymt om du kunde lägga upp tex 2 olika gymprograms tips som man kunde köra enligt och även förklara lite vad man skall göra (jag förstår int alltid de fina benämningarna på olika moves som används så har delvis även därför nångong svårt att ta modell från dina egna träningar du lägger upp)

  Detta kanske verkar väldigt basic, men tycker de sku va sjukt nice att få lite ide på hur man lägger upp sin träning om man allmänt bara vill må bra, vill träna kroppen mångsidigt o går på gym tex 2-4 ggr/veckan. Jag hoppas du förstod vad jag menade (är alltså mer taggad för program på gymmet med maskinerna o vikter än cirkelträning)

  Hoppsan så det blev långt. Hoppas du svarar på mitt inlägg! 🙂 TACK o kram

 13. Det skulle vara kul med ett inlägg om hur man bygger muskler till poledance för oss andra som håller på med det! Gärna en del stretch och mer gymövningar! 🙂

 14. Hej Ida! 🙂 Har skrivit det förut någon gång men även i år skulle jag vilja bli inspirerad av ett träningsinlägg om utomhusträning exempelsvis i ett utegym. 🙂 Speciellt nu när våren snart är här! Kram

 15. Jag tycker om när du instruerar olika övningar, oavsett av vilken sort. Och så gillar jag när du postar bilder där du ser snygg och vältränad ut! Det inspirerar nämligen mig till att själv bli snygg och vältränad. 😉

 16. Skriv gärna om polen! Vilka övningar, vad som är svårt/lätt, bra övningar att komplettera poledance med för att bli starkare/vigare osv. Jag tränar också pole, men även annat. Hemnaträning och bra kroppsviktsövningar är kul att läsa om med. Och parövningar där båda tränar samtidigt.

 17. Mer träning för nybörjare både hemma och på gymmet (inriktade på viktförminskning och tajta till huden så den hänger med 😀 ) och yoga för nybörjare 😀 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar