Annons
Annons


VILKA TILLSKOTT TAR JAG?


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

IMG_3062.JPG

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Hej! Vilka tillskott tar du? Kramis

SVAR: Hej fina du! Jag har fått den här frågan så mycket det senaste att jag gör ett inlägg av det nu istället 🙂 Jag tar:

D-vitamin –> HÄR
Zink –> HÄR
B12 –> HÄR
Lactovitalis –> HÄR
Järn –> HÄR
MSM –> HÄR

Annons

Det är de tillskotten jag tar dagligen. D-vitamin borde de flesta svenskar ta under vintern då det lätt blir brist pga. att vi inte har någon sol. B12 tar jag för att jag är vegetarian/vegan och det är bra för alla veggisar. Lactovitalis är goda magbakterier och kan verkligen rekommendera till alla som har problem med magen. MSM bara älskar jag då det renars kroppen på cellnivå och gör hår, hud och naglar vackert 🙂 Zink och järn tar jag för jag vet att jag ibland ligger på gränsen till brist på dem.

Men det finns även andra produkter som inte är tillskott utan bara bra härliga produkter som jag tar nästan dagligen som får mig att må så galet bra och ger mig som vegetarian en extra boost av protein och det är:

Chlorella –> HÄR
Spirulina –> HÄR
Inflamino –> HÄR
Hampaprotein –> HÄR

Sedan finns det ett tillskott jag alltid har i väskan om jag skulle hamna på någon lunch/middag där de serverar något jag är överkänslig mot. Då tar jag alltid 2 Cellenzym innan för att hjälpa till med nedbrytningen av maten och för att undvika att bli svullen.

Cellenzym –> HÄR

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

 

26 kommentarer till “VILKA TILLSKOTT TAR JAG?”

 1. Jag har använt MSM i 1 månad och rekommenderar det verkligen!
  Ökade doseringen enligt förpackningen och det fungerade bra.
  Har reumatism i släkten och började känna i mina händer att lederna börjar bli ansträngda och hade svårt att smälta mat vilket ledde till att jag inte var hungrig & tillslut blev jag väldigt smal. MSM hjälpte mig enormt, mina ledproblem har blivit mycket mindre & mina naglar och mitt hår har börjat växa! Dessutom har min mage kommit igång och jag har en helt annan inställning till mat nu.
  Tack Ida, för rekommendationen, mitt liv har förändrats till det bättre. 🙂

  1. Åh vad kul att höra och jag kan bara hålla med! MSM är helt magiskt och har hjälpt mig så mycket med speciellt magen. Sedan kommer ju hår/hud/naglar som en trevlig bonus 😀 haha <3

 2. åh jag är en av de som har undrat. Vad kul att få ett sånt inlägg. Jag tar nästan samma grejer men inte MSN och järn. Är dock väldigt sugen på att prova, se vad det kan göra för mig. Jag behöver verkligen förbättra hud, hår och naglar! 😀

  tack för ett bra inlägg Ida.
  Ha en fin dag.

  1. Så lite så finis och ja MSM är verkligen agiskt! man måste bara ha lite tålamod med det i början men efter några veckor älskar man det 🙂 <3

 3. Ida, jag har vart på jakt efter matbuljonger men allt innehåller socker. Har du tips på vad man kan använda som inte innehåller socker? O vilken sorts salt är den nyttigaste? 🙂

  1. Jag använder just nu biofoods ekologiska buljong i pulver. Jag har inte kollat om det är socker i det men jag gillar det. Havvsalt eller himalaya salt ska vara det bästa 🙂 Kramis

 4. Haha jag tittade precis på videon du la upp på yt idag. Och förlåt men floristen (<- jag) får ont i hjärtat och sliter mitt hår när jag ser hur du behandlar dina blommor ? kram ?

 5. Hej Ida 🙂 Jag ville bara säga att jag tycker ABSOLUT att du ska göra en kokbok. Du är grym på matlagning. Jag skulle vara först i kön att köpa den 😉 kram!

 6. Hej Ida! Jag undrar hur mycket kalorier man ska äta varje dag som 15-årig tjej om man styrketränar och rider 3-6 dagar i veckan. I dagsläget äter jag ca 800 – 1000 kalorier per dag. Jag vill gärna bygga mer muskler,lite mer deffade. Har en liten ”fetklump” på övre låren som jag gärna skulle vilja ha bort. Har du tips på några övningar eller liknande som man kan göra för att få bort det.

  1. Nu är jag inte Ida, men vill bara säga att jag blir så ledsen av att läsa din kommentar, för du äter ju på tok för lite 🙁 Nu är ju kaloribehovet individuellt, och det bästa är att inte räkna kalorier alls eftersom det ger ett underligt förhållande till mat. Men en tumregel brukar vara att en kvinna med en stillasittande vardag behöver ca 1800 – 2000 kcal/dag. Och sedan tränar du dessutom! Jag hoppas att du börjar ta bättre hand om dig själv för det där är inte bra för dig 🙁 Kram!

 7. Jag vill beställa MSM eftersom du pratar så gott om den 🙂

  Men jag undrar, kommer det någon rea/rabatt snart igen på Welloteket? Tänkte passa på då 🙂

 8. Hej Ida!

  Jag har en fråga till dig. Du dricker ju kokosnötsmjölk och jag undrar vilket märke du köper? Jag bor i Skottland men tänkte att du kanske drack något märke som finns här med 🙂 Kanske du kan rekommendera några som du tycker är bra?

  Älskar din blogg och dina youtube filmer! Du verkar vara helt underbar 🙂 Önskar att du skulle fortsätta lade upp videos varje dag! Älskar att titta på dom!

  Kramar,

  Madeleine

 9. Du äter ju endast mörk choklad och är nyfiken på hur mörk den brukar vara? Jag äter själv bara mörk choklad men på affären här hemma hittar jag jag högst 85%. Är det bra eller bör man försöka komma upp i 90%?

  Kramis

 10. Har de där cellenzymen några dåliga bieffekter? Hade varit super för mig annars! Har ibs så min mage svullnar upp väldigt lätt. Jag vet ungefär vad jag mår bra av och kan undvika ganska bra att den ska svullna upp och att jag ska få ont när jag lagar maten själv , men det är alltid ett problem när man ska äta ute. Dessutom är det ju just då man äter borta som man kanske vill va lite extra fin i tillexempel en tightare klänning och det är ju inte så passande om magen svullnar upp så man ser preggo ut haha..

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar