Annons
Annons


VILKA TILLSKOTT NÄR MAN RESER?


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

tillskott-resa

(Reklamlänkar till min egen webshop)
1. Kollodalt Silver – HÄR // 2. Chlorella – HÄR // 3. Hampaprotein – HÄR // 4. Spirulina – HÄR
// Cellenzym – HÄR // 5. MSM – HÄR // 6. Zink – HÄR // 7. Lactovitalis PRO – HÄR

Har fått många frågor om jag tar med mig mina tillskott när jag reser och i så fall vilka? Så ovan ser ni vad jag har med mig hit till Thailand.

Glömde få med Lactovitalis PRO på bilden med det är en av de viktigaste. Lactovitalis är goda magbakterier som kan vara bra när man kommer till ett ställe med en annan bakteriekultur.  Sedan har jag med mig mina greens (Spirulina & Chlorella). De får mig bara att må toppen och känna mig pigg och glad.  Hampaproteinet boostar jag mina morgon smoothisar med eller tar som kvällsmål. MSM håller magen i form och Kollidalt Silver har jag med ifall jag åker på någon sjukdom eller magåkomma. Det dödar nämligen alla dåliga bakterier i magen. Ska nog faktiskt stoppa det i vattnet hela tiden  lite då och då i förebyggande syfte.

Många har även frågat hur jag fraktar det och om jag inte åker fast i tullen? Jag lägger pillren och pulvret i burkar och små påsar för att det ska ta mindre plats och sedan har jag det i handbagaget. Har haft med mig det sååå många gånger och har aldrig blivit fasttagen eller ifrågasatt i säkerhetskontrollen.

Annons
11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar