Annons
Annons


VILKA KOSTTILLSKOTT SKA JAG TA FÖR BÄTTRE TRÄNINGSRESULTAT?


kosttillskott-träning-ida-wargquestion answerHej! Jag har alltid tränat men har nu börjat ta det lite mer seriöst och målet är att få bort fett och bygga muskler. Så jag undrar vad för kosttillskott skulle du rekommendera? :)
Riktigt bra och inspirerande blogg!

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Vad kul att du är taggad på träning.

Annons

Först vill jag bara börja med att säga att man inte du inte behöver ta några kosttillskott för att nå ditt mål men det kan vara en bra hjälp på vägen. Här kommer tillskott jag tycke är bra att ta om man tränar.

Proteinpulver – Kan användas i smoothies, i gröten, i bakning eller bara som den är med vatten. Superbra att boosta med protein till frukosten, innan träning, efter träning eller innan läggdags. Kan ta 1-2 portioner/dag.

Magnesium – Tränar man mycket, stressar, dricker kaffe mm så har man ofta brist på magnesium. Magnesium har en avslappnande effekt på musklerna och kan göra att återhämtningen blir bättre och att man sover bättre.

Multivitamin & Multimineral – Det är alltid bra att ha balans i vitaminer och mineraler för välmående och även träningsresultaten.

Kallpressad linfröolja – Innehåller bra fetter och är en bra källa till omega 3.

Chlorella – Det här är ett tillskott alla borde ta. Eller jag vill inte säga att det är ett tillskott, det är egentligen bara ren mat och en produkt som är fylld med bra proteiner och alla näringsämnen man behöver. Den hjälper till att rensa ut slaggprodukter och gifter ur kroppen.

GLÖM INTE! –> Nu under mars så får ni mina läsare hela 15% rabatt på hela Holistics sortiment om ni anger koden IDAWARG vid beställning. Klicka på länkarna ovan för att komma till webshopen eller gå in HÄR.

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar