Annons
Annons


VILKA ÄR NI?


IMG_5143.JPG

God morgon mina älsklingar! Hoppas ni mår bra? Just nu sitter jag på ett plan på väg till Miami och har säkert sjukligt mycket myror i benen! Jag hatar att sitta still och vara låst inlåst, rastlös som jag är! Haha.

Annons

Lite svårt att blogga för mig idag så jag tänkte att ni kunde berätta lite om er istället? Brukar göra det lite då och då för att ha koll på er. Jag menar jag berättar ju om mig själv varje dag men vet ju inget om er så det är ju inte mer än rätt att jag får höra lite om er och om hur ni mår 🙂 haha.

Så… Vem är du? Hur gammal är du? Vart kommer du från? Hur länge har du läst min blogg? Tränar du något? I så fall vad? Hur mår du? Leker livet eller är du inne i en svacka? Berätta för mig 🙂 (man får gärna vara anonym om man vill)

Massa kärlek, I

//English: Good morning my friends! Now Im on a plane to Miami so its a bit difficult for me to blog today. Insted I think that you should tell me about who you are? How old are you? Where are you from? How long have you read my blog? Do you work out? Are you happy about life? Tell me 🙂 (you can be anonymous if you want) Lots of love, I

113 kommentarer till “VILKA ÄR NI?”

 1. Jag är en 16 årig tjej som älskar träning men har lite svårt att hitta motivation ibland. Eller det som saknas mest är nog tiden, jag har väldigt svårt att hinna med träning utöver skolan och mina två hästar i toppkondition.
  Jag älskar hästlivet och tävlar en hel del hoppning men som sagt, träningen får inte plats ordentligt i min vardag. Helst skulle jag vilja gå poledance men det finns ingenstans där jag bor 🙁 den lilla träning jag får in är några övningar på kvällen hemma, oftast övningar jag fått från dig! Sen springer jag i stallet med mina hästar någon gång i veckan haha 🙂

  Just nu går livet väldigt bra, en stor, fet uppåtspiral varje dag! Att det håller på att bli varmare och ljusare också, kan det bli bättre??
  Tack för daglig inspiration Ida!

 2. Vem är du? Sofia, 20 år från stockholm. Jag har nog läst din blogg i närmare ett år! mycket bra blogg, jag får pepp istället för att känna ångest när jag läser din blogg 🙂 Jag ägnar den största delen av min fritid till att klättra! innan dess spelade jag innebandy. Jag mår rätt bra, jag har ofta mina ups and downs men jag har en del att se fram emot kommande månaden så jag kämpar på! Klättringen går helt okej också, nu är det mest att stärka upp den mentala biten. Det sägs ju att 1 timmes mental träning ger mer ät flera timmars styrketräning! hoppas du har det bra, puss.

 3. Jag heter Ida och är 19 år gammal 🙂 Jag har läst din blogg i ungefär 1 år och gillar den hela tiden mera och mera! Jag studerar till fysioterapeut och gymmar på fritiden. O så har ja en underbar pojkvän och bästa vännerna som finns 🙂 Livet är bra!!!

 4. Moa, 19 år från Luleå! 🙂 jag ”hittade” dig via kickstart som sändes förra våren (bästa programmet för övrigt, loved it!) men började läsa din blogg i höstas. Jag tränar ca 4-5 pass i veckan (kondition, speciella muskelgrupper, grupp pass osv. Försöker lägga upp så jag hinner med ”hela” kroppen varje vecka) utöver det så promenerar jag ungefär 1 h varje dag då jag har hund samt nu på vintern brukar jag åka skidor och på sommaren springa 🙂 har äntligen kommit i någorlunda blans med träning och kost (är gluten) så det känns superskönt, men har så mycket kvar att lära! Älskar dina recept som är glutenfria, hittat många nya favoriter där 🙂 hoppas du har det bra i Miami, nu ska jag köra ett konditionspass! Kram kram 🙂

 5. Hej Ida! Jag är en tjej på 16 år, ska börja gymnasiet efter sommaren vilket jag är väldigt exalterad för. Jag har läst din blogg i ca 1 å och ser dig som en jättebra inspirationskälla. Mitt liv just nu leker!!! Är så glad, har precis sagt upp kontakten med en vän som bara gav mig dålig energi och umgås istället med folk jag mår bra av. Dock går träningen lite så där pga en skada i ryggen jag haft sedan i julas, men jag tränar i alla fall dans (show och lyrisk jazz) 3 timmar i veckan! Tar massor av powerwalks, rehabtränar och försöker i alla fall få in minst 1 pass vanlig styrketräning i veckan. Äter massor med god mat (glutenfritt) och undviker socker så gott det går! Tack för en super blogg!! Kram

 6. Jag heter Therese och fyller 25 i augusti. Jag har läst din blogg i ca 2 år, superbra med alla mattips då jag själv har glutenintolerans och IBS 🙂 Jag tränar och tävlar i kettlebells vilket jag älskar! Kombinationen av styrka, teknik och kondition är underbar!
  Livet är suveränt! Våren är påväg, jag får njuta av solen i ansiktet varje dag på min morgonpromenad!
  Tack för all inspiration!

 7. Hej 🙂
  Jag är 24 år, pluggar och tränar. Just nu enbart löpning men försöker komma igång med lite hemmaträning till en början. Har läst din blogg i ungefär 6 månader och älskar måndagsutmaningarna. Har börjat träna ett gäng voltigörer då jag utbildar mig till kostrådgivare och personlig tränare för att först och främst hjälpa mig själv då jag inte är nöjd med min kropp. Du och dom ger energi och motivation till att fortsätta nå mina mål. Livet både leker och är i en svacka faktiskt, mycket studerande så hinner inte jobba, vilket är lite motsträvigt då jag och sambon ska köpa nytt hus.
  Tack för en superbra blogg, fortsätt så. Kram

 8. Jag heter Felicia, jag är 19 år gammal och bor i Sigtuna.
  Jag har läst din blogg sedan i somras (2014)!
  Jag tränar 4 gånger i veckan. 2 gånger på pass på sats i Märsta och 2 löpträningspass med Sigtuna stads löpargrupp.
  Jag älskar att träna, jag mår bra, jag har det stressigt som bara den i skolan men det är bara att bita ihop sista 2 månaderna innan studenten.
  Livet leker när solen skiner! (vilket den gör i detta nu så jag är nöjd) :)))

 9. Hej. Jag är 18 år och bor i Jönköping. Jag går sista året på samhällsprogrammet och har tränat nästan hela mitt liv. Började med innebandy när jag var 9 och spelade fram till jag var 12. Började sedan gymma lite smått men inget seriöst, jag var en periodare. I början av förra året bestämde jag mig för att börja träna tuffare och lägga om kosten. Har gått ner 6 kg och sen upp 3 kg igen efter hård styrketräning. Har följt dig i två år tror jag och du är absolut min största förebild inom kost och träning. Just nu äger livet då jag bara drömmer om studenten varje dag. Det kommer bli så himla kul!

 10. Har förmodligen gjort detta förut eftersom att jag läst din blogg i ganska många år nu. Men saker har ju hänt under åren. Jag heter då Arwen är 24 år gammal och håller just nu på att samla poäng för min masterexamen inom Historisk arkeologi. Tränar för det mesta löpning vilket är min stora passion inom träningen men har också börjat styrketräna senaste året allt mer och redan blivit rätt så muskulös ändå, efter att jag fick ryggskott vintern 2010 bestämde jag mig för att inte vara stillasittande någon mer och tycker att jag levt upp till det rätt så bra. Hälsan är just nu väldigt bra utöver att jag lider av insomningsproblem och skulle behöva gå ner lite i vikt.. Gissar att sömnproblemen påverkat min kropp negativt och det är därför jag gått upp väldigt fort på kort tid tänker därför inte hetsa den till det utan leva på det sätt som får mig att må bra och se till att tackla sömnen först och främst så kommer alla andra bitar att falla på plats. Stora drömmen just nu är få doktorera vid Oxford University och jag har ju faktiskt varit där och fått kontakter så nu gäller det att våga satsa 🙂

 11. 16 år från Helsingborg, brukar gå på gruppträningspass typ spinning, skivstång, tabata och lite annat för det tycker jag är kul! Är förkyld nu dock och har varit det i några veckor (kommer aldrig ur det…) så har inte kunnat träna 🙁
  Mår bra nu, särskilt när det börjar bli ljust igen! Det gör ju jättemycket faktiskt.

 12. Jag heter emelie är 27 år, jobbar som lärare och gruppträningsinstruktör. Håller två pass i veckan och utöver det löptränar jag 3 gånger i veckan då jag har som mål att springa milen till sommaren. Kör också passande styrka för att bli en bättre löpare. Just nu känns livet toppen och har aldrig känt mig så stark. Älskar mat i alla former och är en riktig chokoholic 🙂 har läst din blogg i ett år och gillar blandningen mellan träning, mat, livet och inspiration till bättre hälsa. Snart hoppas jag att jag har råd att följa med på nån av era träningsresor!!

 13. Hej! Är 23år. Jobbar som socionom. Boxas och dansar! Jag äter mediciner mot depression nu. Men hoppas kunna trappa ner om några månader. Funderar på att göra ett test för födoämnesintollerans då det kan vara en grund för depression att äta sånt en är känslig mot

 14. Jag är en tjej på 22 år som älskar träning och hälsa, du har grymma tips och motiverar alltid mig när jag är inne i en svacka eller har tappat min egna motivation till ett hälsosamt liv. Jag gymmar mycket och ibland kör jag intervall pass eller spinning också.
  jag har läst din blogg i ca 2 år nu och hade inte tänkt sluta =)

 15. Tja!
  Jag heter Lizzie, 28 år, bor i Zürich men har tidigare bott i Stockholm.
  Jag flyttade hit för närheten till bergen och allt vad de för mig sig, främst skidåkningen där jag och min sambo ofta är ute på olika freeride/offpist äventyr.
  Utöver skidåkningen varvar jag löpning (mycket trailrunning) med styrketräning både på gym och utomhus. Men jag skulle ändå säga att löpningen är min passion. Jag älskar hälsosam mat, jag är dock inte extrem mot mig själv utan ÄLSKAR mat och livet i allmänhet. Men gillar att vara i köket och du ger mig massa inspiration både där och till övningar på gymmet. Tack!

 16. Hej Ida,
  Sandra heter jag och är 22år från stockholm. Har läst din blogg i cirka 2år. Är också dansare i grunden, gick Jennie Widegrens danslinje i 3 år, för att sedan tyvärr lägga det på hyllan med för mycket prestationskrav och ångest. Känner igen mycket av mig själv i dig vilket gör att jag lätt kan relatera till det du skriver. Jag tycker du har en väldigt sund syn på träning och hälsa och därför älskar jag att läsa din blogg. Man känner sig alltid peppad och får aldrig ångest av dina inlägg vilket jag lätt tycker man kan få av andra träningsprofiler. Tränar idag ca 4 gånger i veckan på gymmet, löpning och enstaka dansklasser och mår helt okej.
  Forsätt med allt du gör Ida, du är verkligen GRYM på det du gör och det behövs personer som dig som lyfter fram det sunda med träning! Tack för allt pepp. Det har verkligen hjälp under denna mörka vinter!
  Stor kram

 17. Andrea , snart 18 år gammal och kommer ifrån Göteborg!
  Jag har läst din blogg i snart 2 år , skulle jag tippa på.
  Jag tävlar och tränar i någonting som heter OCR (Obstical course racing) och har snart hållit på med det i ett år.
  Jag dansar 3 gånger i veckan (Burlesque , street och dancehall) , sen går jag på bodypump och cxworx på gymmet.
  Utöver detta så klättrar jag på en klätterdom i Göteborg och löptränar , och har precis fått en PT.
  Pojvkänen kommer hem om mindre än 40 h efter sin 3 månaders resa i Asien så nu jäklar och träningen är på topp och då mår man helt enkelt bra!

 18. Ida heter jag och är 30 år. Ensamstående mamma till min 8-åriga prins. Jag har tränat i ca 2 månader men ligger just nu hemma sjuk. Jag har bara följt din blogg i några veckor. Hittade hit när jag letade efter tränings bloggar och fastnade. Finns så mycket motivation och tips här. Ha en trevlig resa! Kram

 19. Sara, snart 16 år och bor i Stockholm. Jag blev frisk från anorexi för ett halvår sen och har sedan dess tränat på gym två gånger i veckan! Aldrig känt mig så säker i min kropp som nu, och njuter helt enkelt av livet trots att vissa svackor kommer och går, men sånt är livet eller hur? Jag hittade din blogg för några år sedan och har definitivt inspirerats av ditt sunda sätt att se på träning och mat 😀 Tack för grymma tips och en GRYM blogg.

 20. Hej!
  Jag är 24 i år och kommer ta min socionomexamen i juni. Jag har ångest över detta då jag inte har något jobb och söker och söker konstant nu 🙁 Hatar att inte ha något planerat för nu går jag bara runt i oro. Jag bor i Göteborg och älskar staden. Har läst din blogg i 1-2 år, ungefär? Jag har inte så stor koll men gillar att du är hälsosam och du förmedlar ett bra ideal i mat-och träningsväg. Jag tränar bodypump just nu flera gånger i veckan, jag vill försöka stärka min kropp och tycker det är kul med BP! Vill egentligen få in något annat pass också, men tycker inte det är så kul att träna själv och vet inte vilket annat gruppass som skulle passa mig. Jag har haft ätstörningar länge men varit frisk i flera år, förra året kom jag dock i en svacka och konditionstränade extremt och gick ner mig. Började träna styrka i höstas men har blivit regelbundet sen årsskiftet. Nu mår jag bra i min kropp men galet som jag äter, slukar kylskåpet dagen efter ett träningspass. Det tar på lilla plånboken det här hehe.
  Kram till dig Ida.

 21. Jag heter Amanda, 20 år och bor i Stockholm. Ska börja jobba lite deltid om några veckor. Har läst din blogg i cirka 1 år nu och tycker att den är så sjukt inspirerande! Har en liten träningsbakgrund i friidrott och fotboll. Men på senare år är det mest häng på gymmet och styrketräning som gäller med en liten dutt av yoga och löpning blandat med det hela 🙂

 22. Hej fina du! Hoppas att ni fick en bra flygtur?
  Jag heter Camilla och har följt dig i lite drygt 2 år. Ungefär så lång tid som det är sen jag började med gymandet och tänka mer på hälsan. Din blogg och ditt sätt att vara har helt klart hjälpt mig då INGEN av mina vänner är så mycket för kost. Antingen är det pizza 3 gånger i veckan med en partynatt eller så är det bulkningskillar som äter mycket, men fel haha Så att kolla in här har hjälpt mig att förstå att det går att vara någonstans därimellan!
  Livet i sig är faktiskt bra. Jag har haft turen att ha en lik res-tokig syster som jag själv är så det har blivit en och en annan resa.
  Annars så känner jag att jag står och stampar lite. Mina vänner ( jag är bara 24 år..) skaffar barn och pojkvänner och blir då väldigt isolerade i sina förhållanden vilket gör att vänskapen inte längre är någon prio hos dom. Jag har INGEN som gillar gymmet så att träna ensam är det enda som jag kan göra.
  Jag börjar få en liten inre kris med att jag redan är för gammal för att ens tänka i banorna Barn. Hur sjukt är inte det liksom?? Helt klart är jag medveten om att jag har hamnat i ett dåligt ekorrhjul, men jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur det 😛
  Både du och Alexandra pratar om att ha vänner med lika intressen och som inte är energitjuvar. Där är jag med er, men det har också gjort att jag inte längre ens vill försöka lita på andra.

  Men annars så mår jag faktiskt bra! Jag och min familj håller på och rehabiliterar oss från en elak sjukdom på en i familjen så nu börjar jag äntligen känna mig lite glad och livsglädjen kommer mer och mer tillbaka! 😀

 23. Jag (Emelie, E i EMphoto) är en 17 årig tjej som birnner för livet. Jag älskar hästar —> jag ridit i 12 år och haft egen ponny sedan 3 år tillbaka. Jag rider 2-3 gånger i veckan då jag tyvärr inte hinner med mera eftersom skolan tar såå himla mycket tid just nu. Jag gå naturvetenskap inriktning Nordens Ark första året på gymnasiet. Efter skolan, hemma på kvällarna brukar jag träna eller åka till gymmet. Oftast går jag på pass men jag kör även egen träning. På helgerna rider jag men jag försöker även ta långa promenader eller springturer då jag älskar det! Jag har inte så mycket vila men det är det jag gillar, min vila är aktiv om man säger så! Innan jag läste din blogg var jag en sån som åt vad jag tyckte var gott och det jag kände för att äta, tänkte inte på vad det var jag stoppade i mig egentligen. När jag började läsa dig blogg ( ca 2 år sedan) så har jag börjat äta väldigt bra mat och har börjat ta hand om mig själv mycket bättre! Jag har märkt riktigt mycket skillnad, nu är jag piggare och orkar såå mycket mer än vad jag gjorde förr. Det är min kost som håller ihop mitt liv kan man säga för det är den jag mår bra utav. Jag tror aldrig jag hade gjort så mycket som jag gör om jag inte hade mått bra! Du gör mig riktigt motiverad! Älskar dig och din blogg! kram <3

 24. Jag heter Stina, är 15 år och bor i Uppsala. Har läst din blogg i ca 1 månad och är fast nu, älskar den! Jag tränar dans flera gånger i veckan, och tränar annars på gym+gruppass. Jag mår väldigt bra, men känner ibland att tiden inte räcker till. Jag tränar kanske lite för mycket, för enligt en del väger jag för lite. Drömmer om att bli veterinär och jobbar stenhårt för det. Det är ibland svårt att hinna med både skola, pluggandet och så mycket träning, men jag älskar lite press.
  Hoppas du får det bäst i Miami! Kram

 25. Jag heter Sofie blir snart 28 år och bor i Falun. Jag har följt din fantastiska blogg i snart ett år. Den har inspirerat mig sjukt mycket att komma tillbaka till ett friskare liv igen då jag haft en ätstörning i drygt 6 år. Sedan början på detta året så har jag mått jättebra, maten går superbra och träningsglädjen har kommit tillbaka. Visst kan jag få lite bakslag ibland men det händer allt mer sällan och jag känner att alla ätstörningstankar försvinner mer och mer. Är fortfarande sjukskriven men funderar på att studera till hösten, så tills dess så försöker jag bara ta hand om mig själv och min kropp genom att äta bra mat och träna styrketräning och lite löpning/intervaller 🙂 Så tack finaste Ida för en fantastisk blogg. Du är en grym och inspirerande tjej med en hälsosam inställning till kost och träning. Din blogg har hjälpt mig jättemycket till att bli en friskare och gladare Sofie igen, så kramar och kärlek till dig och ett stort TACK 🙂 <3

 26. Jag heter Jennifer och är 25 år och bor i Västerås. Jag började läsa din blogg för 1-2 år sen skulle jag tippa på. Och det går inte en enda dag att jag INTE läser din blogg, den är alltid så inspirerande och motiverande att läsa! Jag tränar på gym och springer/joggar i mellan åt (ska iallafall komma igång med det sistnämnda mera nu då det börjar bli lite varmare ute) Jag har precis (i början av året) kommit tillbaka till gymmet från en lite svacka på ungefär ett halvår, slutade träna helt ungefär och började äta rätt onyttigt. Gick upp 6 kg rätt fort men har nu lyckats gått ner ungefär allt igen. Så nu är jag på banan igen så att säga. Och jag känner äntligen att det är roligt att träna igen! Är lite jobbigt med kosten dock, jag har väldigt lätt att överäta så fort det är gott. Sen ligger jag där en timme efter och är uppblåst och har lite ångest. Men försöker alltid att tänka efter när jag äter, är jag mätt? Måste jag äta mer? osv. Det är ju inte alltid lika lätt varje gång, men det går framåt 🙂 Tack för en sån bra blogg förresten, ett väldigt stort tack! den har hjälpt mig många gånger att få tillbaka motivationen! Kram!

 27. Är inne på min 5:e månad i Australien och din blogg är den ända jag följer slaviskt! Tack för all inspiration!! Brukar köra dina funktionella styrkepass varvat med löpning och cykling. Keep up the good work! /Caroline 24

 28. Jag heter Therese och ar 28 ar. Bor i Dubai med min lika traningstokiga kille. Jag tranar gym alla veckans dagar och ibland tar jag mig en loptur langst havet. Jag borjade lasa din blogg nar I’m active startades. Alskar den och du verkar sa harligt jordnara och go. Ha det bra i Miami!

 29. Johanna heter jag, är 22 år gammal och har läst din blogg i några år nu. Det var du som fick igång min inspiration till att börja träna och leva hälsosammare. Jag har tränat karate sen jag var 11 år. De senaste åren har jag börjat springa flera gånger i veckan. Tvingas dock sluta på vintern eftersom risken att halka är för stor här där jag bor… Men nu börjar snön smälta bort så jag ser fram emot att snart kunna komma igång med löpningen igen! För tillfället väntar jag otåligt på svar om jag ska få mitt drömjobb eller ej så om det blir ett ja där så är livet helt enkelt underbart!

 30. Linnéa heter jag och är 19 år gammal. Vanligen bosatt i södra Dalarna, men bor för tillfället i Paris där jag studerar franska språket och jobbar som au pair. Jag tränar på gym med främsta fokuset på styrka. Har lätt att utveckla muskler på överkroppen, särskilt armar och dylikt, men benen tar tid, haha. Så det är där jag kämpar mest. Tycker även om konditionsträning och att svettas ut riktigt ordentligt, men då jag har ett dåligt knä är jag lite feg inför att springa längre sträckor. Därför blir det mest intervaller och crosstrainer, men jag är glad ändå! Endorfiner som endorfiner och svett som svett, haha. 🙂
  I övrigt mår jag bra. Det enda som verkligen tynger mig är det faktum att mina betyg inte räcker till för att komma in på den utbildning jag vill gå i höst när jag återvänder till Sverige, vilket är lite jobbigt att tänka på. Men livet hade verkligen kunnat vara värre, så jag är glad och tacksam ändå. Det löser sig alltid!
  Hur länge jag har läst din blogg? Det vet jag inte riktigt, men minst ett år i alla fall och har inga planer på att sluta. Du är en fantastiskt inspirationskälla på flera plan och lyckas alltid motivera mig, både rent träningsmässigt men också vid mer psykiska svackor. Ha en fantastisk resa i Miami, kram!

 31. Jag heter Maja och är 17 år (snart 18!!!!). Jag bor i Borensberg som ligger 3 mil ifrån Linköping, men jag spenderar stor del av min tid i Linköping. Jag har läst din blogg i ungefär 1,5 år snart, kommer faktiskt inte riktig ihåg när jag började läsa din blogg. Jag tränar gymnastik 3 gånger i veckan och rider några gånger i veckan, sen kan det bli någon powerwalk eller styrkepass i veckan någon gång ibland. Mitt mående är på topp just nu, förutom att jag har lite ont i magen idag.. Men annars mår jag toppen. Solen är här, det är varmt, jag är kär, jag lever ett bra liv, jag tränar det jag älskar och jag spenderar min tid med människor jag älskar! Just nu är livet på topp, men var i en svacka de sista månaderna under 2014, men nu är jag på väg igen!
  http://www.healthymaja.devote.se

 32. Halloj! Gillar din blogg massor! 🙂

  Hittade hit i höstas när jag fick problem med magen och googlade ibs-kost, glutenfritt osv. Blev direkt intresserad då du både tränar OCH äter lite liknande kost som mig, för det är det jag tycker är det svåraste, att få ihop kosten med träningen. Jag är en 30-årig (fast känner mig som 25 ;)) 2 barnsmamma till två guldgryn på 4 och 1 år. Gillar att träna och röra på mig, både själv och tillsammans med barnen. Varvar hemmaträning med gym, gruppträningar, promenader, testar på nya träningsformer osv. Är mammaledig just nu och älskar att ha tid till att göra vad jag vill när jag vill 🙂 Ha en riktigt skön resa!! Kram till dig 🙂

 33. Jag heter Denice, är 21 år och bor i Värmland. Jag har läst din blogg i ca ett och ett halvt år nu. Jag förälskade mig i löpning för två år sedan och det är i princip det enda jag tränar just nu, plus lite yoga ibland och även något styrkepass hemma då och då. Jag älskar löpningen just för att det är så enkelt. Bara att snöra på sig löparskorna och sticka ut på en runda liksom. Också får man ju sjukt snygga ben av löpning. Jag har aldrig varit så nöjd med mina ben som jag är nu efter att jag började springa. 😉 Just nu är mitt liv mycket bättre än det varit på länge. Jag har varit arbetslös ett tag men har precis fått jobb så nu känns det äntligen som att saker och ting börjar lösa sig för mig!
  Hoppas du får en underbar resa, Kram!

 34. Hej jag heter Milla jag är snart 15 år och kommer från Haparanda jag tränar på gym några gånger i veckan och sen brukar jag gå på EFIT och bodyattack. Jag går i åttånde klass. Jag mår bra ganska trött just nu och har huvudvärk ganska ofta men de ska fixas! Kram.

 35. jag är en tjej som är 17 år, bor i lägenhet i Falun där jag går på gymnasium samt tränar tyngdlyftning på skoltid. Har läst din blogg i snart 1 år tror jag, gillar den väldigt mycket, har testat fler av dina recept också vilket jag har ÄLSKAT! Ja som sagt tränar jag tyngdlyftning flera gånger i veckan, ska börja springa lite mer långa turer samt intervaller nu när våren har kommit samt lite crossfit då och då! Jag mår väldigt bra för stunden och livet leker väldigt bra! Har haft en motid period inom lyftningen då jag har legat stilla i utveckling samt även gått bakåt lite men nu har det vänt och jag har gått framåt i utvecklingen 😀

 36. Hello Ida!
  I read your blog since one year and I fall in love with it because in my opinion your blog plus your app (hopefully you will write more in english again) have everthing that a blogger-site should have!
  I’m 27 years old and live in the north of germany, kiel… right now I finish my master-study in german and philosophy (I’m just waiting for the note from my masterexam)…and because of that I search after a job as a lector. Hopefully I get one in the middle of germany, next to düsseldorf because my boyfriend lives there and after four years of a long-distance relationship I want to have spontaneity – that have to be fun 😉 I’m looking forward to this…
  Another question: Yes, I do workout and I love, love, looooove it! I do six times a week twice a day: in the morning 30-60min. cardio and in the afternoon 60-90min. weight-training! Sadly I’m one of the ”poor” people how have to be patient to see some results but I try to be calm and keeping go on. To go to the training is not so heavy for me but sometimes I wrangle with the eating – my body screams after carbs and then I eat to many bread or oats…but no one is perfect, right? 😉
  Now, when I look outside the window, I have to say that I love summer, flowers and the sun. To be together with my boyfriend and his lovely dog to barbecue and chill out, pure happiness 🙂
  Something else…hmm, I’m blond like you and I love travel, shopping, movies and literature (not abnormal when you see what I study ;))
  So, that are the short facts…I wish you and your two lovely girls have a great time in miami (jealous!)!

  Love, Melanie

 37. Hej hej Ida!

  Mitt namn är Vendela och jag blir nitton år till sommaren. Jag kommer ifrån Luleå, och går tredje året på Gällivare RIG skidgymnasium i längd. Här tar vi studenten efter fyra år eftersom vi ska kunna kombinera studierna med träningen, så har alltså ett år kvar här. Jag tränar mellan 6-23h per vecka beroende på om det är lätt,mellan,stor eller återhämtnings vecka.

  Jag har varit inne i en väldigt tuff period i mitt liv där press, stress och ångest påverkat mitt inre välmående. Så därför har jag inte kunnat tävla så mycket denna säsong utan mer fokuserat på att må bättre och träna det jag känner för. Idag mår jag mycket mycket bättre, men känner inte att jag är riktigt hundra procent tillbaka. Men är lika glad och sprallig som innan iallafall!

  Jag har läst din blogg sedan två år tillbaka, men det är först för några månader sedan som jag verkligen börjat följa dig. Tycker du är en mycket bra förebild och verkar absolut vara en tjej som är lite lik mig till sättet. Du ger inspiration, energi och kraft! Så ett stort tack för det Ida! 😀

  Kram / Vendela

 38. Är en tjej på 20 år från Stockholm som har sedan januari befunnit mig i Barcelona! Har läst din blogg i snart halvår och mår toppen – bättre än vad jag har gjort på länge 🙂 tid på gymmet har byts ut till långa promenader där jag får se ny arkitektur, natur samt möta nya människor – vilket just nu känns väldigt bra. Ingen dag är sig lik och jag har fria tyglar på ett sätt som jag aldrig har haft förut!

 39. Heter Signe och är 16 år. Jag har läst din blogg i ca 1 månad och GISSA om jag är fast! Du är så himla självsäker och sprider så mycket positiv energi! Så kul! Fortsätt så 😀
  Jag rider 2 ggr i veckan och på helgerna nu i vinter har jag åkt 3 mil längdskidåkning. Utöver det så försöker jag göra styrka 4 ggr i veckan, olika muskelgrupper.
  Utöver det så har jag också börjat tänka på vad jag äter och hur jag äter. Äter mycket laktosfritt och glutenfritt. Vilket känns jättebra!
  Jag växte väldigt mycket och länge när jag var i tidiga tonåren. Men nu när jag har slutat växa och börjat äta och träna mer förnuftigt så har jag faktiskt börjat se resultat! Skitkul!
  Det är även jättekul när du gör ”veckans utmaning”. Jag följer dom så gott jag kan 😉

 40. Tjo Ida!
  Jag heter Lovisa, är 17 år och har läst din blogg till och från i något år. Jag är ”halv-vegetarian” och älskar choklad, haha. Har tidigare varit sjuk i både anorexia och bulimi. Länge har jag försökt att vara perfekt och vältränad utan ätstörning. Nu så tränar jag när och vad jag vill, utan att fixeringen av att se ut som en PT. Går till och från skolan varje dag, totalt 80 minuter per dag. Jag äter också det jag vill äta, men älskar sallader (med dressing och pasta – för nyttiga får de inte vara hehe). Kram!

 41. Hahaa, märker att jag inte är din typiska läsare av kommentarerna att döma 🙂 Jag är en 34-årig(!) tvåbarnsmamma från Helsingfors, Finland. Jag har tränat gym i ca 15 år och efter lite lugnare period och mer sporadiskt tränande när barnen var små har jag äntligen hittat balansen mellan jobb, familj, barnens hobbyer och egen träning. Märker att jag lätt fastnar i mina rutiner på gymmet då jag inte tränar med en pt, så från din blogg hämtar jag främst inspiration och nya idéer till att variera min rutin. Exempelvis sprang jag imorse klockan 6 till gymmet och gjorde sedan passet du tipsande om 17.3. Sen dusch, till bussen och på jobb 🙂

 42. Hej. Jag heter Stina och jag är snart 16år. Jag bor i närheten av Hudiksvall. 
  Jag har läst din blogg sen du medverkade i kickstart och älskar den! Följer dig även på instagram, mikz och snapchat. 🙂 jag tränar 3 ggr i veckan, hade gärnat tränat mer men hinner tyvärr inte med pga skola och andra aktiviteter. Tack för all motivation och inspiration som man hittar på din blogg! Kram<3

 43. Hej! Jag är 22 år, kommer från Kalmar-trakten och pluggar till socionom. Jag började läsa din blogg efter Kickstart, för du verkade vara en så härlig person med mycket kunskap inom träning och hälsa. Jag själv tränar 3-4 pass tabata i veckan plus lika många promenader och jag äter vegansk kost. Sedan jag började med mat utan djur mår jag superbra i både kropp och själ. Har anhöriga med ätstörningar och tycker därför det är bra att sådana bloggar som din finns, med en mer sund syn på kost och träning. Tack för din inspirerande blogg!

 44. 26-årig student från Göteborg i slutet av en lång och krävande unitveristetsutbildning inom fysik. Tränar inför Göteborgsvarvet och försöker gå ner mina överviktsskilon, men det går halvsegt så här i tentatider. Har läst din blogg i ca ett halvår och det var här jag först fick inspiration till att sluta helt med mjölkprodukter =)

  //Emma Hå

 45. Hej, jag är en 34-årig trebarnsmamma. Har tränat till och från hela mitt liv men för två år sedan.. När sista barnet var fött… så började jag springa och träna på gym mer regelbundet. Nu köra jag 5k en-två gånger i veckan och styrka 3 ggr i veckan. Är helt beroende! :o)

 46. Jag är 22 år gammal från Göteborg, men har bott i Västerås under min gymnasietid och nu studerar jag i Örebro för att bli civilekonom. Tar examen i juni, helt sjukt va tiden går fort! Jag har tränat friidrott i många år tills skador stoppade mig, har även ridit och tränat kampsport. Även jag blir sjukt rastlös när jag är still, så jag älskar att röra på mig och träna! Vilket kan vara svårt ibland eftersom jag har tre utbuktande diskar i ländryggen. Jobbar idag som både gyminstruktör och gruppträningsinstruktör, så himla kul! Samtidigt som jag pluggar och jobbar försöker jag hinna träna själv, umgås med vänner, hjälpa min mamma som är sjukskriven samt hjälpa henne att ta hand om min syster som är autistisk. Eftersom det är min sista termin med studier så jag gör jag nu uppsats och letar efter jobb haha så nervöst…. Ha de bäst i Miami Ida (avis)!

 47. Jag heter Josefin, jag är 15 år och bor i södra Skåne.
  Jag bara älskar din blogg! Fortsätt med exakt det du gör nu! ❤
  Jag har haft det ganska tufft, kom bland annant in i en ätstörning.
  Jag blev alldeles för hälsofixersd, och det gick överstyr.. Jag tränade varje dag! Samtidigt som jag åt långt ifrån tillräckligt.. Så jag gick ifrån 55 kg till 44, mina organ var nära på att lägga av, hjärtat saktade ner och jag fick åka in till sjukhuset varannan dag. Eftersom att jag var vid en så låg vikt så gick kroppen in i svält, och det var då anorexia tankarna fick ett ordentligt grepp om mig. Jag tyckte att jag såg normal ut, på kanten till mullig.. Men jag var bara skinn och ben, 44 kg till 165 cm.
  Jag har alltid varit en aktiv person, så nu hamnade jag i helvetet.
  TÄNK en tonårstjej, med anorexia, på sommarlovet.. Jag fick inte röra på mig. Jag blev tillsagt att ligga på soffan och gå upp i vikt. Allt jag kunde tänka på var mat och hur jag lättast skulle undvika att gå upp i vikt.
  Jag fick näringsdrickor, dem hällde jag ut.
  Jag tränade i hemlighet på toaletten.
  Allting var hemskt, ingen förstod och jag ville bara försvinna..

  Men jag kom ur det, det var träningen som var min motivation. Att jag ville få frihet att röra mig igen. Och efter varje gram upp blev det lite lättare, och min kroppsuppfattning började bli normal igen jag kunde plötsligt se vad alla menade med att jag var översmal.
  Jag väger idag 51 kg, jag kämpar fortfarande med självbilden ibland.. Den var som bäst vid 49 kg, men det är en lite för låg vikt. Jag gymmar 2 gånger i veckan, har 2 hästar jag tar hand om varje dag samt rider ungefär varannan + en hund jag går ut och går/springer med.

  Jag är i en svacka igen, men denna gången är det bara killproblem 😉
  Inte lika allvarligt, men nog så jobbigt!

  Jag äter bra mat, har dock svårt med att variera känner jag .. Är en vegetarian och jag har ganska starka åsikter fortfarande gällande mat.
  Men jag vet en sak! Och det är att jag aldrig tänker falla tillbaka igen!
  Mycket kärlek // Josefin ☺❤

 48. Liisa heter jag, är 23 (snart 24..) och bor i en småstad. Allting känns jäkligt bra just nu, har kommit in i ett perfekt träningsupplägg. Har dragit ner på träningen rätt rejält, eller iaf på antal pass. Nu kör jag 3 löppass per vecka där målet är att springa minst 15k per pass, sen kör jag 2 styrkepass per vecka. Det är inte helt optimalt att bara köra 2 styrkepass när man har många muskelgrupper, men jag vill inte kapa på mina löppass och behöver verkligen mina vilodagar. Så för tillfället får det gå 🙂 Alltså solen lyser, det är varmt om dagarna, vår och sommar är påväg, jag älskar denna tiden på året! Har ganska nyligen börjat blogga, det är rätt kul, men ah, jag skriver väl mest för min egen skull.
  Ha det toppen i Miami Ida och kärlek åt folket 😀

  http://liisalindstrom.blogg.se/

 49. Jag är Hanna, 18 år från Göteborg. Fast nu bor jag i Kalifornien för jag pluggar här. Jag har läst din blogg i 2 år nu. Jag styrketränar varje dag och kör även mycket power-yoga 3 gånger i veckan. Jag skaffade mig en personlig tränare i höstas och det är det bästa jag gjort. Jag har blivit så mycket starkare, byggt mer muskler och fått in en riktigt bra teknik på basövningar! Igår berättade min PT för mig att några av dem som tränade på gymmet sagt till honom att hans klient (jag) lyfte extremt tungt i back squats för att vara tjej. Hur glad blev inte jag? Jag älskar mitt liv just nu!

  1. Jag har ätit på ett överskott av kalorier (räknar inte) och ska om 2 veckor lägga mig på ett underskott för att minska kroppsfettet. Jag äter bara naturlig och bra mat, men har tyvärr problem med min mage. Den blir ibland så uppblåst vilket får mig att tänka att jag är tjock vilket jag egentligen inte är. Jag äter varken gluten eller laktos sedan några månader tillbaka…..

 50. Julia, 20år från Uppsala. Jag har läst din blogg sedan du började på CHIC, vet inte hur länge sedan det var? Jag tränar varannan dag ungefär. Nu när snön är borta och våren är här (förhoppningsvis för att stanna!) så kör jag mycket löpning och powerwalks. Två dagar i veckan kör jag styrketräning och så Yogar jag varje dag. Skulle jag säga hur livet är på en skala så skulle jag nog säga 6/10 🙂

  Kolla gärna in på min blogg om du vill veta mer 🙂

  Trevlig resa!

  KRAM

 51. Jag är en 15-årig tjej som älskar hälsa och allt vad det innebär! Har varit förkyld större delen av vintern så träningen har blivit lidande men just nu känner jag mig nästan helt återställd och försöker hitta tillbaka till konditionen jag en gång hade. Älskar att träna och gå på grupppass (spinning, core, bodypump och tabata) samtidigt som jag nu ska försöka träna för att springa en halvmara i höst! Testar gärna nya hälsosamma recept (många från din blogg) och förundras över hur gott livet kan vara utan onyttigheter! Jag lever livet, försöker se det positiva i det och sprida så mycket glädje jag bara kan! Tack Ida för all inspiration och kärlek du sprider kring dig! Sträck på dig och känn dig stolt, du förändrar nämligen liv<3

 52. Hej!
  Jag är 17 år och kommer från Malmberget. Jag har läst din blogg i nästan 2 år och älskar att få inspiration från dig. Jag tränar 5 dagar i veckan var av två pass 2 dagar, tre dagar tränar jag friidrott som jag har gjort i snart 7 år och älskar det! Jag tränar fyra pass på gymmet (2 kondition och 2 styrka). Har lite svårt att hitta motivationen till att gå å träna men tar mig ändå dit och då blir det lite bättre. Försöker alltid ha någon att träna med så hittar man lite motivation i kompisen. Har inte kunnat träna kondition ordentligt på över 3 år för har problem med mina knän och det är ingen som gör något åt det utan alla säger bara att det kommer gå över men de tror jag inte iom att jag haft de i över 3 år… att träna friidrott är de roligaste som finns men att inte ha någon hall att träna i gör att man tappar lite motivationen att träna + att jag är en kastare och har inte förutsättningarna att träna kast…

  Nu har jag ett par frågor till dig 😉
  Min idrottslärare säger att man inte ska göra statiska träningsövningar men min tränare säger att vi ska göra det, så vad tycker du att man ska göra? Vet att du gör många plankor osv
  Tycker du att det är viktigt med mål när man tränar?
  Hur hittar man motivation till att träna?
  Har du nå bra tips på hur man kan sluta med socker och onyttig mat? Har jätte svårt för det och tror att jag är sockerberoende…
  Kramar från norr 🙂

 53. Hej där Miss Warg! Tack för en bra blogg! Vem är jag? Jag är en tjej på 30 år som är i nionde månaden! Började läsa din blogg alldeles nyligen! Är så sugen på att komma i form igen å vill ba att ungen ska ploppa ut så ja kan börja träna!! Första barnet, känns spännande men har alltid varit smal å snärt så denna förvandling är ganska konstig, man känner lixom inte igen sin kropp! Har du några bra tips för att komma i form/igång efter graviditet kanske???
  Stor kram på dej!

 54. Hej! Jag är en tjej på 16 år som älskar träning. Jag har läst din blogg i snart ett halvår kanske och blir lika glad varje gång jag klickar in på den. Jag får sådan inspiration att träna efter att ha läst din blogg och jag älskar verkligen alla challenges du gör varje vecka. Får mig verkligen att köra igång! 😀
  Jag har en sådär vecka, jag spelar handboll på min fritid och jag tränar ett handbollslag själv också.. Blir lite mycket i bland. Med både skola, handboll, egenträning, familj och vänner blir det lite mycket ibland.
  Hoppas du får en fortsatt fantastisk vecka och fortsätt blogga som du gör för det gör du jättebra!!!
  Kram!

 55. 24 år, från en liten stad i mellansverige. Hittade din blogg genom någon bekant och tyckte den var skitbra då jag saknat bra träningsbloggar. Din blogg har peppat mig ruskigt mycket i min träning som blivit en stor del av mitt liv efter att min storebror gick bort hösten 2013. Han tränade mycket då han levde trots oändliga motgångar och en rygg som aldrig var smärtfri, och på något vis blev träningen ett sätt för mig att känna mig lite närmare honom efter att han försvann. Som att jag kan känna att han är stolt över mig och som att vi till slut fick ett intresse som vi båda delade. Något vi gör tillsammans även fast han inte är kvar.
  Hur som helst, hoppas du får en himla kul vecka! Kram

 56. Hej!
  Jag heter Izabella och är 14år (fyllde i januari)
  Jag har följt din blogg i typ 1år. Jag tränar. Jag går varje dag. Minst 5km. Helst 7km/dag. Vill ligga på 10km/dag. Jag tränar inget annat. Försöker träna mage ibland. Men är mkt i skolan ( går i 7:an) Jag bor i Stockholm & har alltid bott här. Jag är den äldsta syskonet i familjen. Har 2lillasystrar & 2lillebröder oxå.

 57. Vem är jag?
  Jag är en glad och sprallig 15 årig tjej Som bor utanför Jönköping. Jag tränar väl typ varje dag bir det. Jag har två egna hästar som rids 5 gånger i veckan varje häst. Och sedan så träna jag själv 6gånger i veckan utöver det. Fast att jag går i9:an så hinner jag med allt och jag är väldigt bra på att planera mina dagar och så. Men jag skulle gärna vilja pröva poledance för det verka jättekul. Jag har yngst i familjen.

 58. Hejsan!
  Sofia heter jag och är en sexton, snart sjuttonårig tjej som bor lite utanför Norrköping. Går första året på gymnasiet där jag går hästhållning, så håller helt enkelt på mycket med hästar haha. Har ingen egen häst, men detta hindrar mig inte från att rida och vara i stallet ungefär 4-5 dagar i veckan. Utöver ridningen tycker jag om att träna löpning samt styrketräning. Har dock lidit av ortorexi och trots att jag är frisk har jag inte riktigt kommit in i träningsflowet igen. Är just nu inne i en liten svacka tyvärr, som beror främst av stress och prestationsångest men står nog på benen igen snart. Läser din blogg sedan ett år tillbaka ungefär och tycker att det är en väldigt inspirerande blogg som krossar alla ideal som finns. Du bevisar att man inte behöver träna varje dag för att få en snygg och vältränad kropp. Dessutom tycker jag att du lägger upp toppen bra glutenfria recept, då jag sedan nio månader tillbaka äter glutenfritt och inte alltid har den bästa fantasin.

 59. Jag heter Sandra är 16 år och kommer från en liten ort mellan Umeå och Skellefteå. Har alltid varit aktiv och hållit på med hästar fotboll och andra sporter. Just nu bor jag på studie ort och har börjat gymma är väldigt grön så försöker hitta övningar som funkar för mig och som jag kan utföra rätt. Så jag läser din blogg lite då och då för att få tips på övningar och träningstips. Tycker du är en grym tjej med hälsosam syn på träning och kost och en stor inspiration för många! Så fortsätt göra de du gör!

 60. Hej!
  Emma heter jag och är en 22årig student i skåne. Jag har läst din blogg väldigt länge, kan tänka mig att det är runt 3-4 år nu, har varit med när du har hoppat från olika bloggportaler några gånger haha! Jag har tränat dans väldigt mycket innan men har nu hoppat över till gym och olika pass som gymmet har att erbjuda. Tränar kanske 3-4 ggr i veckan och utöver det brukar jag gå 1,5 timmes promenader på vardagarna nu när det börjar bli finare väder. Har en drös olika allergier och då av sådant som är nyttigt: nötter, avokado, soja, linser.. ja, listan kan göras lång. Tycker därför att det ibland kan vara svårt för mig att få ihop nyttiga rätter då de naturliga fettkällorna ofta blir lidande. Jag tycker om din blogg väldigt mycket och ser nog att jag kommer följa den i flera år till! 🙂

 61. Hej hej!
  Jag heter Karin och är 20 år gammal. Just nu bor jag i München och pluggar på Iwanson international school of contemporary dance, vilket innebär att jag dansar ca 6 h o dagen. Jag älskar verkligen ett aktivt liv och skulle inte kunna tänka mig att inte röra på mig och skulle heller aldrig kunna tänka mig att inte dansa. Din blogg har jag läst så länge att jag inte kommer ihåg när jag började läsa den, men jag skulle gissa när jag gick i nian kanske, eller till och med åttan. Så det är ett tag. Tycker den är supperpeppande och motiverande och jag gillar din syn på träning och mat. Tidigare har jag haft problem med ätstörningar men det är helt borta nu och jag har i dagsläget en väldigt avslappnad inställning till mat. Äter det jag vill och känner för så att jag kan prestera i skolan och vara lycklig och pigg. Livet är för kort för att gå runt och vara trött och sur på grund av att man är undernärd.
  Kraaaaam

 62. 30 år stockholm. tränar styrka, löpning och ridning.
  följt din blogg till och från ca ett halvår.
  studerar heltid till behandlingspedagog, mår bra men är just nu inne i en mental svacka av stress då
  mycket rör sig i det mentala.
  Tack för en inspirerande blogg med sunda tankar!

 63. Hej Ida! Du är toppen!
  Jag heter Julia och är 24 år. Jag kommer från Linköping men bor i Malmö och pluggar. Har läst din blogg från och till i kanske tre år. Tycker du är mycket vettig och sprider bra budskap – träning och hälsa men på en hälsosam nivå, sund hållning till kost och tillskott och förespråkar att man tar hand om sig själv. Jättebra kontrast till många andra bloggare! Jag tränar på gymet många dagar i veckan, både själv i gymmet och går på pass. På sommaren tränar jag och min pojkvän mycket tillsammans, springer och kör styrka utomhus och på gymet.

  Tack för att du är så bra!! Kramar

 64. Hej! Jag heter Erica och är 20 år. Jag har läst din blogg i över ett år och tycker du är en väldigt bra förebild för tjejer! Önskar att jag hade läst den under mina tonår.
  Tränar på gym 4-6 gånger i veckan, både muskler och kondition i olika former. Till träning har jag oftast motivation, dock inte alltid till maten och att äta bra.
  Just nu känns livet ganska stressigt, jag jobbar mycket (på förskola), försöker plugga till högskoleprovet samtidigt som jag försöker lista ut vad jag ska söka för högskoleprogram nu till hösten. Det jag är mest orolig för och det som verkligen stressar upp mig är om jag inte skulle komma in på det jag vill.
  Så allt känns väl lite sådär, men jag tar det en dag i taget!

 65. Jag heter Sanna och kommer fran en liten by i Sverige. Jag är 19 ar och tog studenten i Juni. Nagon manad efter flyttade jag till Tyskland för att bo med min pojkvän som kommer fran Tyskland. Efter att haft langdistansförhallande i 2 ar sa var det sa skönt att flytta tillsammans. Just nu bor vi tsm med hans familj som gar jättebra. Jag har precis slutat min tyska sprakkurs för att söka jobb och tjäna pengar sa vi kan flytta ut i sommar 🙂 Jag tränar 5 dagar i veckan och gör mest pilates (med vikt), yoga och cardio. Jag har läst din blogg i bara nagon manad nu men älskar den 😀 Jag är överlag ganska stressad da jag verkligen maste hitta jobb snart och tjäna pengar. Att bara leva med utkomst och ingen inkomst tär pa en. Sen saknar jag självklart min familj och mina vänner i Sverige men annars mar jag bra 😀

 66. Alexandra heter jag! 22 årig tjej från Stockholm som läst din blogg i ca 2 år! Är väldigt intresserad av kost tips och positiv pepp som du ger! Har spelat elittennis hela mitt liv men nu går jag på psykologprogrammet och älskar det! 🙂

 67. Hallååå
  Heter Frida, 16 år och har läst din blogg i ungefär 2 år. Spelar fotboll och gymmar och kör slaviskt dina grymma youtube videos. Du är en grym inspiration, tack Ida<3

 68. Hej Ida! Tack för världens bästa blogg och du är en stor inspiration för mig! Jag heter då Wilma och fyller 16 om två månader. Jag brukar inte kommentera så ofta men har läst din blogg i typ 2-3 år, en väldigt lång tid iallafall. Jag bor i Norrbotten i ett litet samhälle som heter Kalix. Där bor det ca 16-17K människor, vi har två gym och jag tror ett utegym är på G, vilket verkligen skulle uppskattas, vi har långa skogsvägar där man kan köra kondition, åka skidor eller bara promenera. Jag spelar Bandy, alltså på is, men nu när säsongen är över(spelade sista matcherna i helgen) så ska jag ta och börja med min egna träning där jag har gjort ett tränings schema med 5 pass i veckan, ska då inviga mitt gymkort och börja träna på gym vilket känns lite pirrigt men har gymmar förut men inte så ofta som det kommer bli, är jätte taggad iallafall! Skolan rullar på och betygen går uppåt som det ska vilket känns skönt då jag ska börja gymnasium till hösten. Jag mår super bra och är extra glad idag av någon konstig anledning! Det var allt för mig, kram bästa ida!!

 69. Hej! Jag heter Nina, är 28 år och bor i Stockholm. Jobbar som sjukgymnast på neurorehab och trivs toppen! Har haft en bra träningsperiod med joggning och gymträning men är i en tillfällig svacka. Siktar på att den tar slut under vecka, dvs bara en veckas svacka totalt. Har läst din blogg i 2 år och får tacka för all inspiration. Även om jag inte alltid håller med om allt.

 70. Jag är 16 år och har läst din blogg i ca. 1 år. Du är grym!!
  Jag dansar 5 gånger i veckan och gymmar även på gym flera gånger i veckan. Det är så grymt kul! (Dock är dans roligare enligt mig;)). Dansar allt mellan ballet till modernt och kan inte se mig i ett liv utan dans.
  Är dock inne i en sämre period nu då jag inte har fått dansa sedan i höstas pga skada som jag opererade i julas… men snart ska jag slänga kryckorna i väggen och börja dansa igen! I Maj ska jag vara på benen igen:D Så det längtar jag till något extremt!
  Ha det bäst i Miami!!
  Kram!

 71. Jag är 14 år och har läst din blogg i ungefär 2 månader. Jag är vegetarian och får därför äta annan mat än dem andra i min familj och där är du min största inspiration, du är sjukt bra på nyttig kost! Jag gillar att laga nyttig mat och sånt. Jag gymmar inte men tränar väldigt mycket hemma med hemma vikter, motionscykel och lite sånt och så springer jag vilket är det bästa jag vet! Just nu mår jag jättebra men förut trodde jag att jag var dum mot mig själv eller att jag hade någon form av ätstörning bara för att jag äter nyttigt. Många av mina kompisar i skolan dricker energidryck och äter godis varje dag och kompenserar det med att inte äta varken frukost eller lunch(!) så vi är väldigt olika när det gäller mat hahah. jag ska aldrig sluta läsa din underbara blogg, det gör mig alltid glad att läsa den, kram Ida <3

 72. Jag heter Åsa är 22 år och bor i Jönköping, jag tränar tabata i
  styrkeövningar med kroppsvikt och jag löptränar inför Göteborgsvarvet
  i maj. Jag har läst din blogg i 2 år och blir lika inspirerad varje dag.
  Jag känner att jag står och trampar på samma ställe just nu, med jobb osv.
  Så har sökt in till högskolan nu till hösten så håller tummarna att jag kommer in.
  Annars så letar jag och min pojkvän lägenhet att köpa, det hade varit skönt
  att få flytta till sitt eget place och få lite nytt i livet! Kram

 73. Hejhej! Måste bara börja med att säga att jag älskar dig och din blogg, du är en sådan insperationskälla! Jag heter Therese och är 14 år gammal, bor strax utanför Stockholm. Jag tränade innebandy i 7 år innan jag i höstas var tvungen att sluta under flera omständigheter, verkligen tråkigt men så kan det vara ibland… Nu löptränar jag regelbundet mot målet på min första mil, jag är mer av ett muskelpaket om man får säga det själv

 74. Jag heter Viktoria och är snart 20 år. Har läst din blogg ganska länge nu, kanske i 3-4 år? Jag tränar inte så mycket just nu då detta gjorde mig uttömd på energi för något år sedan. Tränade inte för min egen skull utan för att jag ständigt ville förbättra min kropp, allt blev till regler och jag mådde inte bra alls. Därför slutade jag upp helt och idag tycker jag om mig själv för den jag är. Däremot är yogan en stor del av mitt liv och något jag utövar så ofta kroppen vill. När jag får möjlighet till studio tränar jag också Poledance. Brukar också gå promenader i skogen, både ensam och med hästen. Vi springer mycket ihop och det är superhärligt. Han njuter lika mycket som jag. Jobbar också i ett travstall + min egen häst vilket stundtals blir galet tungt, det ger mig en styrka och uthållighet jag inte ens hade när jag tränade som mest. Älskar att röra på mig och ta i, men det ska vara FÖR mig och inte EMOT mig. Din blogg har alltid och kommer alltid inspirera mig, trots att denna typ av träning inte är aktuell i mitt liv just nu. 🙂

 75. Halloj!

  Jag är en snart 20-årig tjej som bor i underbara Värmland och som precis snart ska börja jobba lite efter att ha tagit studenten förra sommaren. Jag tränar 7 gånger i veckan, 4 gånger på gymmet och 3 gånger utomhus i form av löpning. Just nu börjar jag att må bättre. Har gått lite halvt i väggen sen mitt 2:a år på gymnasiet och har aldrig riktigt återhämtat mig från det, då jag, dum som jag är, hoppade på en civilingenjörsutbildning inom rymdteknik uppe i Luleå i höstas i två månader. Hoppade sedan av i slutet av oktober och har sedan dess flyttat hem, levt livet med min pojkvän, mina vänner och min familj. Försökt att ta det lugnt och sökt en massa jobb, vilket är ett rent helvete, haha. Förutom det så läser jag just nu en miljökurs på universitetet i Karlstad och börjar nu gå tillbaka till den gamla goda och glada Hanna igen. Jag har läst din blogg i ett par månader nu och blev fast och förälskad i den på en gång. Man vet direkt om det är en blogg som man vill läsa och eftersom att jag är träningsfreak (har alltid varit det och kommer alltid att vara det), så är din blogg väldigt bra anpassad för mig!

  Det var lite om mig de, haha 🙂

 76. Hej! Jag är M. Och är 23 år. Jag har nyligen (för några dagar sen) börjat läsa din blogg, för att få mera inspiration till att ta hand om min kropp – Jag tränar på Fitness 24/7. Och går på mycket gruppträningar. Samt meditera nästan varje dag. Det har nyligen tagit slut med min före detta. Vilket har betytt för mig att mitt liv har nästan bara kretsat runt honom vilket har gett mig lärdom av det. Så nu satsar jag på mig själv – jag vill lär känna mig själv. Ha ett förhållande till mig själv och ha tid för min familj och vänner istället. I träningen satsar jag på att ha kul, trivas i min kropp och strävar efter edorphiner! Tack för att du inspirerar mig.

 77. Hej Ida,
  Jeg er 25, kommer fra Grønland. Jeg træner 3-4 om ugen, elsker træning, har lige fået lavet et nyt program så det bliver dejligt at prøve nye øvelser end dem jeg er vandt til – Elsker udfrodre mig selv og prøve nye ting! 😀 Jeg begyndte at følge din blog for en måned siden og det er inspirerende og spændende at følge med – Nu følger jeg også Alexandra og hun er lige så inspirerende og spændende skønne kvinder begge to! 😀 Elsker mit liv og jeg udvikler mig personligt og fagligt, arbejde på en base så nu er der snart gået 5 år og til sommer skal jeg læse videre, så det bliver spændende. Vi arbejer dog 11 timer 06.00 – 17.00. Om en måneds tid har vi sol døgnet rundt 24/7, elsker det men det også hårdt i længden, nu har vi lige haft mørk i 24 timer i næsten 3 måneder !! Puha det var hårdt men samtidig dejlig på en måde .. Har ikke så meget at skrive nu.
  Rigtig god tur til Miami tøser !

  Kærlig hilsner
  Heidi

 78. Heej, jag heter Eleonor och är 22 år! Jag är uppvuxen i Göteborg och jag började läsa din blogg i våras. Anledningen till att jag började läsa den var för att jag gick in i väggen när jag pluggade i NYC och så fick jag IBS. Så jag bestämde mig för att börja ta hand om mig själv mer och din blogg har verkligen varit en stor hjälp på vägen! Nu försöker jag att träna 5 ggr i veckan, vilket är stor skillnad ifrån innan då det var 0 gånger i veckan. Sedan försöker jag undvika all gluten och laktos mat, det går bra i perioder, men ibland fuskar jag en del tyvärr…Jag älskar dock dina recept och dom ger mig verkligen inspiration!! Jag tycker även om att du verkar skriva så himla ärligt och jag följer alla dina konton slaviskt haha Det jag gillar mest är att du lägger så stor vikt vid kosten, och det tycker jag är bra för att jag tror alldeles för få människor förstår hur stor roll kosten verkligen spelar! Man kan träna varje dag men om man äter fel så får man aldrig dom resultaten man vill ha eller mår särskilt bra och speciellt jag med IBS, min mage står bara rätt ut om jag inte äter rätt, då spelar det ingen roll hur mycket eller vad jag tränar. Tack igen för en grym blogg och kram!!

 79. Är 22 år och försöker hålla i med både konditions- och styrketräning, löptränar helst. Har läst din blogg i ett halvår ungefär, hittade den genom din youtubekanal! Tycker du har en sund inställning och ger väldigt bra tips och inspiration 🙂

 80. Hej Ida!
  Jag heter Sara och är 29 år gammal. Jag har läst din blogg i ca 1 år, det var min lillasyster som tipsade om den! Jag tränar kickboxning, styrketräning på gym, gruppass på gym samt löpning. Jag känner att jag behöver fler dagar i veckan då jag inte hinner träna allt jag vill! De senaste månaderna har jag val att fokusera på kickboxningen (började träna det i augusti 2014) samt löpning/kondition. Men saknar faktiskt styrketräningen väldigt mycket. Får se hur jag löser det =)
  Jag har bott i Lund i nästan sju år, tog min civilingenjörsexamen på LTH 2012, men flyttade för ett år sen till Göteborg. Jag har ett väldigt aktivt jobb då går mycket under arbetsdagen – passar mig perfekt! Jag trivs väldigt bra med mitt liv, jag har en underbar sambo och en fantastisk familj och alla jag älskar är friska! Kan inte klaga på något.
  Jag älskar din blogg för att det är en bra blandning av träningstips, mode (framförallt träningskläder) samt din vardag. Jag och min sambo gjorde i fredags ditt recept på laxwrap (i rispapper) och vi älskade det! Att få tips på nyttig, näringsrik och god mat är toppen! Jag gillar också att du lägger ut mycket videos på övningar och veckans utmaning är grymt bra! Hoppas ni får en härlig vistelse i Miami och att vi får se massa inlägg därifrån! Kram

 81. Jag är 21 år gammal, bor förtillfället i Örebro. Jag har läst din blogg till och från. Läser mest när jag är inne i träningsperoioder, och det är jag just nu. Har äntligen hittat tillbaka till träningen efter typ 1 år. Och rackarns så roligt jag tycker att det är! Blandar kondition och styrka men däremot är det roligare att lyfta lite vikter. Hade önskat att du lade upp fler övningar, för det är det svåraste. Det är så lätt att man bara kör samma övningar och maskiner hela tiden.
  ¨
  Fortsätt med det du gör!

 82. Hej Ida,
  jag heter Hille och är 30 år och bor i Värmland. Förutom mitt heltidsjobb som lärare, så pluggar jag på avancerad nivå 50% på Göteborgs universitet vilket jag gjort i 3 år, men håller nu på med min magister uppsats. Under söndagkväll – torsdagem är jag ensam med våra två barn och hundar då sambon jobbar i Norge. Som du förstår så har mitt dygn alldeles för lite timmar. Jag har tidigare haft tre hästar, arbetat som gruppträningsinstruktör och tävlat i löpning och cykling med våra hundar. Jag mår bäst när jag tränar, men av förklarliga skäl så finns det inte så mycket tid över till det. jag kom in på din blogg av en slump när jag sökte efter träningsövningar man kan göra hemma. Efter det har jag följt din blogg och fått en del nya övningar att träna på hemma, tusen tack för det! Jag upplever din blogg som peppande och för tillfället sitter jag på en mycket mör rumpa efter att ha kört dina rumpövningar 😀

 83. Jag är en 16 tjej som tränar 9 pass i veckan. Jag tränar tävlingsimning 6 pass i veckan och stycketräning 2 gånger i veckan. Springer även en gång i veckan. Jag trivs väldigt bra med mitt liv just nu. Jag har läst dun blogg i ca 1 år och gör de mest för att hitta inspo och recept vilket jag får vaaaarje gång. :))

 84. Hej! Jag är en tjej på 18 år som har läst din blogg i nästan ett år varje dag. Tränar däremot inget just nu för har gått ner alltför mycket i vikt och måste fokusera på att öka vikten så att man har någon massa att bygga muskler av. Men det är framförallt för att jag ska må bra. Det går bra och har de senaste veckorna gått upp flera kilon! Får dock lite dåligt samvete över att min fysiska aktivitet är så pass låg. Din blogg är så himla inspirerande och pushar mig framåt, tack Ida för allt klokt du skriver om!

 85. Jag heter Chloé, 38 år, från Frankrike and that’s all in swedish because I don’t speak your language 😀
  I have discovered your blog few weeks ago because I read Alexandra’s one.
  What I really love about your blog is the way you speak to your readers and the fact that you translate your posts in english :p
  I work out about 5 times a week. Your blog gives me motivation when I feel down 😀 Keep going girl!

 86. Edith, 22 år, pluggar juridik (snart klar – wiho)! 😛 Läst din blogg till och från i kanske 2 år. Blir lätt väldigt hetsad av fitnessbloggar så jag läser bara kankse en gång i veckan. Tränar gymnastik och löpning sammanlagt 12 timmar i veckan. Åker även skidor (halvvasan osv). Är gymnastiktränare till små AG-tjejer och lite äldre trupptjejer. Mycket träning och gympa i mitt liv alltså! 😀 Det jag gillar mest med din blogg är yoga/stretch-guiderna och recepten.

 87. Jag är 41 (!) och har två barn. Följer dig främst på Mikz. För mig är det toppen att få hänga med lite i nyheter på framförallt kostsidan – grym inspiration! Liten träningssvacka just nu då jag inte riktigt kommit in i rutiner efter jobbyte. Älskar cirkelträning, cross fit. Tack, kram!

 88. Är 22 år, läser just nu en utbytestermin i England sedan tar jag examen i sommar! Ingen aning om vad som händer efteråt, exalterade känslor blandat med ångest. Jag tränar på gymmet och springer en del här, bästa sättet att utforska en ny stad. Jag har även som mål att lära mig handstand, så det nöter jag varje gång efter mina pass. Kan snart stå fem sekunder! Kram ha en underbar resa :-*

 89. Precis fyllt 24 år, tjej som har ett aktivt liv och ett aktivt jobb i restaurangbranchen, älskar att umgås och hitta på saker. Tränar ca 3-4 pass i veckan och har läst din blogg i ungefär 2 månader.

 90. Veronica, 24, Luleå 🙂 tränar basket fyra gånger i veckan + matcher! Utöver det tränar jag även på egen hand… Kika gärna in på min blogg för mer om mig! 🙂

 91. Heter Regina och är 16 år från Göteborg. Jag tränar simning 4 ggr i veckan och på helgerna gymmar jag en gång om jag inte tävlar. Har läst din blogg ungefär sen årskiftet, och tycker du är grym! Jag mår väldigt bra tack vare träningen med mina underbara vänner 🙂

 92. Sofie heter jag, 27 år gammal. Bor i Stockholm, är utbildad jurist men jobbar som egen företagare. Jag tävlingsrider och utöver det så älskar jag träning (gym och löpning).

  Jag har i nästan hela mitt vuxna liv haft ett komplicerat förhållande till mat och konstant pendlat ~10 kg i vikt. Allt har gått tillbaks till en väldigt dålig självkänsla, något som jag jobbat oerhört målmedvetet med nu i ett drygt år. Nu börjar det verkligen nå resultat och jag känner att jag äntligen har hittat den där balansen som alla pratar om och det är SÅ skönt och gör mig SÅ lycklig.

  Jag har läst din blogg i drygt ett halvår och tycker att den är en av de absolut bästa!

 93. 25 år, bor i skottland men flyttar hem till stockholm igen om 2 veckor 🙂 Började träna hårt igen efter nyår och tränar nu 5-6 dagar i veckan och det går bättre än aldrig förr. Längtar hem så otroligt mycket för sverige har bättre pass på gymmet och bättre mat. Jobb på G så känner att livet leker än om jag hade behövt semester då jag inte vart ledig på 1 år :'( Läser din blogg för att du har en hälsosam syn på mat och träning och lägger upp peppande inlägg och bra övningar!

 94. Tjenis, jag är 22 år. Bor i Göteborg och pluggar till förskollärare på Göteborgs universitet. Har alltid varit en soffpotatis och älskar, verkligen älskar chips och andra sötsaker! Fick ett infall i december och började träna inför Tough Viking som går av stapeln den 25 April. Har tränat regelbundet sedan december och börjar äntligen se grymma resultat (före och efter bilder finns på min blogg). Har följt dig sedan i somras och blir grymt motiverad både med träningen och kosten. Jag har alltid haft en problemmage, har uteslutit laktos/mjölk sedan 2007 och har nu börjar utesluta gluten och min mage är bättre än någonsin. Tack vare att jag läste om hur bra du mådde utan gluten och mjölk så tog jag tag i saken och kommer deffinitivt inte äta så mycket pasta och vitt bröd som jag gjorde tidigare!
  Älskar att du har en öppen snapchat och att du faktiskt svarar på snaps emellanåt. Det är riktigt kul och det känns som att man får en närmre relation till dig då haha 😀

  Ha det så bra i miami, är måttligt avundsjuk! Puss och kram fina Ida.

 95. Hej! Lite sent svar men jag är nyfyllda 18 är bor i täby norr om stockholm och gymmar på sats här. Jag mår kanonbra (sålänge jag får spendera min tid på gymmet) Jag tränar cirka 4-5 ggt i veckan och att träna rumpan är absolut det roligaste i samband med tanken om en grym o hälsosam beachbody i sommar! Jag är osäker om hur länge jag läst din blogg men det som fick mig att fastna var alla dina kreativa nyttiga glutenfria recept 😀 kram

 96. Rebecca heter jag, 28 år och bor i Sevilla, Spanien, med min underbara pojkvän. Har läst din blogg ett par år och gillar blandningen av träning, kost och vardag. Har alltid hållt på med något, ridning när jag var liten, sedan lite dans, friidrott ett par år och när jag la av med friidrotten så blev det gymmet (styrka, löpning och olika pass) och det är gymmet jag håller mig till nu. Ska springa Göteborgsvarvet för första gången i år! Har också mycket problem med magen (IBS säger läkarna) så det är guld värt med dina recept 🙂 Gillar bloggen skarpt, keep up the good work och trevlig resa 🙂

 97. Hej! Jag är 23 år och arbetar just nu på en förskola i Göteborg, nära där jag har vuxit upp. Träning har alltid varit en stor del av vardagen för mig. Jag började spela fotboll vid 8 års ålder och blev rätt duktig. Sen bytte jag lag, fick prestationsångest och drog av korsbandet. De senaste två åren har gått åt till att rehabilitera mitt knä efter operation. Första året 3 ggr i veckan hos sjukgymnast och sen på egen hand någon gång i veckan. Jag har börjat spela lite fotboll igen, men skadan har satt sig även på psyket, jag är så rädd för att skada mig igen! Utöver fotbollen (som bara brukar bli en gång i veckan nu) så styrketränar jag och konditionstränar. Nu när vädret blir bättre tänker jag börja springa, och cykla till jobbet! Även om jag har en liten åkdetkris (vad sk jag göra med mitt liv aaaaaaaaaaaaah) så mår jag bättre än på många år. Hoppas att ni får det bra i Miami! //Bella

 98. Hej! Jag heter Therése och jag är 25 år och bor i Mönsterås. Jag är inte säker på hur länge jag har läst din blogg men jag tror att det kan vara runt ett år till ett och ett halvt. Jag är inte mycket för gym. Jag promenerar mycket och även simmar. Jag mår rätt så bra för tillfället men jag kämpar med panikångest och ibland kan min hälsa ta stryk av det men jag försöker alltid att kämpa vidare. Jag älskar din blogg. Den är väldigt inspirerande och ger en motivation till att sträva efter en god hälsa. Tack för en suverän blogg! Ha det toppenbra i Miami! =)

 99. Hej, jag heter Jessica och är 20 år gammal. Jag har läst din blogg i 1-2 år tror jag. Älskar träning, men har inte kommit igång med den igen efter en avslutad elitsatsning. Något som kanske både är bra och dåligt. Bra för att jag äntligen tar hand om mig själv. Dåligt för att min kropp inte mår bra av allt stillasittande. Livet både leker och är riktigt jobbigt för tillfället. Monstertenta, kärleksproblem, sol, bästa vännerna på uni, resa till värmen bokad. Jag vet liksom inte i vilken ände man ska börja för att få rätsida på allt, vilket egentligen är mitt stora problem. Vill bara avsluta med att säga att din blogg är helt underbar, du ger mig både träninginspiration och en allmän motivation till vardagen! Hoppas du har det underbart i Miami!

 100. Hej på dig Ida! Jag är ett fruntimmer på 48 år i rappet:) har tre stora barn i 20-årsåldern och en liten sladdis på 10år. Kollar in din blogg varje dag och tycker den passar alla åldrar och den som är intresserad av mat träning och att njuta av livet. Mycket tänkvärt och roligt och intressant – bra recept! Har nästan samma problem med magen som du – och är extremt benskör och det där med långsam sköldkörtel. Men jag är glad ändå -får göra det jag kan för att må bra! Ha det riktigt gött – hälsningar från Marita i Falkenberg:))) Du är super!!!

 101. Jag är 32 årig tvillingmorsa. Har läst din blogg några månader och tycker om den.
  Älskar träning och hälsa och tycker det mesta är kul. Älskar mest HIIT träning och styrka. Men även löpning och tennis är riktigt kul. Det bästa jag gjort är att skaffa mig en PT. Så grymt att ha någon som har koll på mig, peppar mig och som man kan bolla tankar med. Är värt varenda krona!

 102. Jag är en 15 årig tjej som bor i Stockholm. På fritiden gillar jag att träna kondition och vara mycket utomhus, speciellt när det är fint väder såklart 😉 Minns inte precis hur länge jag läst din blogg, men tror jag hittade den i slutet av sommaren 2014 och har läst den sen dess 🙂

 103. Therese heter jag och är 23 år! Jag har läst din blogg i över ett år nu! Har en kandidatexamen i kommunikation och media men jobbar just nu som florist på heltid och har ingen tankar för närvarande att göra något av min examen. Tränar gör jag väl lite, men mest löpning! Tänkte komma igång nu till våren igen lite mer ordentligt, men motivationen känns tyvärr långt borta. Jag vill försöka vara lite försiktig med tankar kring mat och träning då jag har väldigt lätt att falla i ett destruktivt tankemönster och jag mår bara extremt dåligt av det. Men det är tyvärr väldigt svårt. Älskar din blogg! Skulle verkligen vilja följa med på en träningsresa så småningom! 🙂

 104. e about who you are? How old are you? Where are you from? How long have you read my blog? Do you work out? Are you happy about life? Tell me 🙂 (you can be anonymous if you want) Lots of love, I

  Hi Ida! My name is Selena and I’m 22 years old. I’m from the Netherlands. 🙂 I do work out a lot the past couple of months. I do CrossFit! I love it so much! Especially because I’m getting stronger everyday. 😀 I think I’ve been following you for quite a while now. The first time I’ve got to know you was when you were in Lanzarote with the bloggers! I loved the videos and I’ve watched every one of them. Since then I began to following you. You seem to be a really lovely person and so much fun to follow! You’re a true fitness inspiration 🙂
  I’m happy with my life. I have a good job and study and I love working out now. When I was younger this was different haha. But I’m truly happy now!

  Have a good trip to Miami and lots of fun! xx

 105. hejsan! Är en 2 barnsmamma på 24år. bor i kalmar och har läst din blogg ca 2 år. Har tränat smått till och från, men tränar styrketräning mest sen lite kondition, men tiden finns inte riktigt där, har en sambo som jobbar typ hela tiden. Har svårt att träna hemma, men gör så gott jag kan. Har ett mål, men har svårt att hålla de, Hade velat träna 6ggr i veckan, men kan inte då barnen tar tid. Sen har jag svårt att hålla mig till kosten, har du något bra tips på ett bra kostschema? Vad ska man käka för att hålla sig mätt.? Ska man käka ofta, och isf vad är bäst till mellanmål?

  föresten har du en jätte bra blogg, och älskar dina video om tränings tips. !!

  Ha en bra helg

 106. Jag är en 18 årig tjej från Värmland som spelade handboll i 8 år, slutade träna, gick upp i vikt, började träna, fick anorexi och är nu sedan 1 år tillbaka helt frisk och tränar nu på gym och löptränar! Om ca 2 månader tar jag studenten och mitt liv känns toppen just nu, är väldigt positivt inställt för framtiden.
  jag har läst din blogg av och till sedan 2011 tror jag då jag dansade med dig på UKM i Säffle! det senaste året har jag följt din blogg otroligt mycket och blir väldigt inspirerad och tycker du skriver väldigt klokt. Mina framtidsdrömmar/planer just nu är att utbilda mig till dietist och i framtiden öppna ett café/lunchställe med massa fräsch, ekologisk mat för att lära folk hur enkelt, roligt och gott det är med nyttig mat!
  Din blogg är superbra som sagt, all lycka till i framtiden.

 107. Heej!
  Mitt namn är Jessica, en riktigt glad tjej på 20 år som spenderar min tid på gymmet mer än ofta då jag älskar att se förändringar och tävla mot mig själv. Jag tränade förr endast pass men har helt gått över till gym tillsammans med min kille och trivs såå bra! Vågade inte riktigt att befinna mig på gymmet för 2 år sedan då jag inte kände mig bekväm bland maskinerna.. Men nu går allt jättebra och jag lär mig mer och mer för varje dag. Jag mår bra idag och drömmer om sommaren mer än någonsin.
  Jag har följt din blogg sedan ett år tillbaka ungefär men har sedan många år tillbaka alltid vetat vem du är då jag följer många andra bloggar.
  Kämpa på och massa kramar!
  //Jessica ♡

 108. Hej! 🙂
  Jag heter Sigrid Jonasdotter och är 16 år gammal (snart 17). Jag har tränat i hela mitt liv men upptäckte gymmet när för nästan 2 år sedan. Jag var liten som en pinne och klen lika så. I början visste jag inte vad jag gjorde, jag bara körde på. Eftersom jag såg resultat fortsatte jag. Nu är jag 15 kg tyngre och har precis lärt mig göra ett antal chics utan hjälpband. Jag har börjat sätta upp mål. Jag vill kunna göra grejer med min kropp. Stå på händer, gå på händer, splitta osv… Därför läser jag din blogg! För du inspirerar och ger motivation till det verkligen går att nå sina mål. 🙂 Du har dessutom en kropp som är ”rimlig”. En snygg och stark kropp som inte är överdriven på något av hållen.

  Pluggar i Kristianstad (BF / träning och ledarskap) men bor i en liten håla vid namn Lönsboda. 🙂 Jag mår fint och för tillfället rullar livet på. Men precis som alla andra, jag har haft tider jag mått skit. Nu kollar jag bara tillbaks och ser min utveckling både fysiskt och psykiskt, vilket känns toppen! 😀

  // KRAMAR! :))

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar