Annons
Annons


VILKA ÄR NI?


IMG_5143.JPG

God morgon mina älsklingar! Hoppas ni mår bra? Just nu sitter jag på ett plan på väg till Miami och har säkert sjukligt mycket myror i benen! Jag hatar att sitta still och vara låst inlåst, rastlös som jag är! Haha.

Annons

Lite svårt att blogga för mig idag så jag tänkte att ni kunde berätta lite om er istället? Brukar göra det lite då och då för att ha koll på er. Jag menar jag berättar ju om mig själv varje dag men vet ju inget om er så det är ju inte mer än rätt att jag får höra lite om er och om hur ni mår 🙂 haha.

Så… Vem är du? Hur gammal är du? Vart kommer du från? Hur länge har du läst min blogg? Tränar du något? I så fall vad? Hur mår du? Leker livet eller är du inne i en svacka? Berätta för mig 🙂 (man får gärna vara anonym om man vill)

Massa kärlek, I

//English: Good morning my friends! Now Im on a plane to Miami so its a bit difficult for me to blog today. Insted I think that you should tell me about who you are? How old are you? Where are you from? How long have you read my blog? Do you work out? Are you happy about life? Tell me 🙂 (you can be anonymous if you want) Lots of love, I

113 kommentarer | Translate


Annons
Laddar