Annons
Annons


VILKA ÄR NI?


Vet ni, jag har typ blivit sjuk! Haha, det händer nästan aldrig! I fredags innan Let´s Dance gick jag till gymmet för att duscha och basta. Bastade i ca 30 min vilket var så skönt men jag tror att det satte igång något och har sedan fredags kväll varit dunder förkyld.

Annons

Jag är pigg och glad och har strosat omkring utomhus både igår och idag och jag låter mycket sjukare än vad jag känner mig… tror jag. 😀 Senare idag ska jag i alla fall med en vän till StudioDQ och svinga oss lite runt stolpen. Wohoo. Hon har aldrig kört innan så kommer agera lärare en sväng.

Im almost never sick but now I am :S Haha. Before going to Let´s Dance friday I went to the gym to shower and sauna and I think that started something because friday night I was thunder cold. Despite the cold I feel energetic and happy and I have strolled around outside both yesterday and today enjoying the spring weather. Soon I´m going to StudioDQ with a friend for some Pole Dance training. She never tried it before so I will act teacher. Wohoo. 🙂

Känner att det var länge sedan vi pratade. Vet att många nya läsare även har hittat hit vilket är superkul. Kan bara säga välkomna och hoppas att ni ska trivas 🙂 Kan inte ni berätta lite om er? Vart kommer ni från? Hur gamla är ni? Hur mår ni idag? Tränar ni? I så fall vad och hur ofta? Jag är så nyfiken på vilka ni är 🙂

STOR KRAM!

I feel that it was a long time since we talked. Know that I have many new followers which is super fun. Welcome and hope you will enjoy 🙂 I want to know more about you. Where are you from? How old are you? How are you today? Do you workout? If so, what and how often? Tell me, I´m so curious 🙂

Im always ne

39 kommentarer till “VILKA ÄR NI?”

 1. Hejhej, jag är en av dom som nyligen hittat till din blogg 😉 Jag är 23 år gammal, kommer från Göteborg, men växt upp utomlands (bott i sex olika länder), för tillfället pluggar jag sista året på universitet i england.. längtar tills jag är klar! Oooh träning har jag varit rätt dålig på hela mitt liv, älskar att lata mig, men de sista par veckorna har jag börjat träna ofta, drar på pass typ body burst och aerobics, äälskar att köra magövningar och styrketräning på gymmet, hatar dock kondition! Säkert för att jag fortfarande har så dålig kondition haha. Det är iaf sååå kul att ha kommit igång med träningen!! Vill aldrig falla in i en onyttig livstil igen! Man mår så mycket bättre 🙂 Jag älskar att läsa bloggar och nyligen har jag letat fram massa träningsbloggar för motivation.. det är så jag hittade din (är här ett par ggr om dan säkert hehe) och typ alexandra brings o så, har du några fler tips säg gärna till 😉 Man blir så peppad av att läsa din inlägg! Anyways ska inte tråka ut dig mer haha, krya på dig !!

 2. Hej ida! Har faktiskt bara läst din blogg i ett par veckor, 4 kanske, i samband med att jag började träna. Jag skaffade gymkort, och har kört på 3 gånger i veckan sen dess, och jag tycker det är SÅ kul! Du är verkligen en inspiration, och det är bra att få tips på övningar man kan göra speciellt eftersom jag är nybörjare. Jag är 16, bor i skåne för övrigt. Har faktiskt precis varit och gymmat, har börjat märka av att vikterna jag kört på nu börjar bli lätta så det är kul att se resultat! Hoppas du har en bra dag, kram

 3. Hej Ida 🙂 jag är en föredetta discodansare från Eskilstuna på 20 år 🙂 idag jobbar jag som gruppträningsintruktör på ett gym där jag intruerar dans och yoga. Jag trivs grymt bra på jobbet men saknar ändå discolivet som innebar 15 timmars dans i veckan, underbar gemenskap och tonvis med hårspray och glitter på tävlingarna.
  Idag mår jag toppen! Har idag hållt i ett danspass på gymmet samt att jag har tränat lite rygg själv. Jag tränar ca 4 gånger i veckan utöver mina pass som jag håller i och jag ägnar mig främst åt styrketränings på gymmet och löpträning i skogarna

 4. Hejhej 🙂 Jag har läst din blogg i typ 2 månader nu och den ger mig såå mycket motivation till att träna, när jag inte känner för att dra till gymmet så kan jag gå in här och ja.. Älskar den i alla fall 🙂
  Men jag kommer från Västerås, är snart 15 år och mår toppen idag faktiskt 🙂 Jag brukar träna ganska ofta, mitt nyårslöfte i år var att börja träna mist 4 gånger i veckan och det gör jag, typ 4-6 gånger faktiskt.

 5. Jag har läst din blogg i två år, så är knappast någon ny läsare haha. Men du vet nog inte något alls om mig iaf så kan väl berätta lite om mig själv ändå. Jag är en snart 14 årig tjej som är ett riktigt hälsofreak! Mitt intresse har alltid funnits där, började på dans när jag var 10-11 år och fortsatte tills jag var 13. När jag var omkring 12 år fann jag din blogg och det var då intresset för träningen satt igång på riktigt. Började träna mer hemma, dock väldigt enkla pass som du kanske förstår. Men intresset växte och när jag var 13 så blev det lite för mycket. Försökte hitta träningsglädjen och trodde att jag hade gjort det, men levde i en enda ångest och mådde väldigt dåligt. Det blev en för stor hets och jag klarade inte av det helt enkelt, var nära på att få ätstörningen ortorexi. Men det blev bättre till sommaren, dock nästan tvärtom. Så jag mådde inte så bra då heller, till hösten vart det aldrig riktigt något. Dock tränade jag mycket och åt väl helt okej, men hade inte riktigt den där peppen ändå. Men detta år har jag verkligen funnit peppen ordentligt och jag har ALDRIG mått så bra inom min träning! Har verkligen funnit träningsglädjen och blir bara mer och mer peppad för varje dag som går. Tränar mest styrka men har även börjat få in en del konditionsträning på senaste tiden. Tränar ca. 5 gånger i veckan nu för tiden och har svårt med vilodagar, man blir ju så rastlös hehe.

  Tack vare din blogg, så är jag där jag är idag! Utan den hade jag nog inte funnit detta intresse så tidigt, som idag är min livsstil. Tack bästa du! <3

 6. Helena, 23 år, ursprungligen från Örnsköldsvik men är just nu bosatt i Umeå då jag pluggar till fritidspedagog! Just idag är jag förkyld som tusan och försöker friskna till för att kunna sätta igång med gymmet igen! Har just börjat träna igen efter några år ”ledigt” från gymmet. Kände att sambo-kilona måste försvinna.. Nu har jag lyckats tappa dem och tappar gärna några fler. 🙂 Jag försöker gymma tre dagar i veckan och springer efter ditt löpschema tre dagar då jag inte gymmar! Så jag tränar sammanlagt 6 dagar i veckan och har söndag ledig. Kanske låter mycket när man är ny, men jag känner mig så glad, uppåt och pigg när jag tränar! Dessutom har jag tappat ca 7 kg sen början av januari bara på att äta rätt, träna och dra ner på alkohol! Har haft tre veckor ledigt från gymmet nu då jag har haft två otroligt stressiga universitetsveckor med inlämningsuppgifter och tentor. Skulle sätta igång igen förra veckan men då blev jag sjuk (förmodligen pga att stressen släppte) men känner redan att förkylningen börjar släppa! Så imorgon börjar jag springa igen! Hamnar dock efter tre veckor, men det ska nog lösa sig.. 🙂

 7. Jag är 19, kommer från Stockholm men bor i Berlin. För snart ett år sedan var jag med om en bilolycka som förändrade mitt liv. Fick sitta i rullstol efter allvarliga skador men är nu nästan helt återställd. Jag har aldrig varit en träningsmänniska men skadorna gjorde att jag var tvungen att börja styrketräna. Sen dess har jag fortsatt och försöker att bygga upp musklerna. Gymmade minst tre gånger i veckan men nu när jag bor i Berlin, där gymmen suger blir det mer sällan. :/ blir mer hemmaträning, men svårare med motivationen då tycker jag. Din blogg är bra, den mest jordnära och ärliga träningsbloggen. Trevligt att läsa och du inspirerar!

 8. Isabelle olsson 21 i april. åker konståkning på elitnivå så tränar varje dag, din blogg är stor inspiration! du är grym

 9. Hej Ida!
  Jag har nog följt din blogg i kanske 2-3 år nu men brukar inte vara så duktig på att kommentera. Men jag tänkte att det kanske är roligt för dig att du ska ju också få veta vilka det är som klickar in i din blogg, veta att det är individer och inte bara siffror på din statistik.
  Jag har precis fyllt 19 år, läser till läkare och älskar träning! Jag har simmat i många år och tränade det väldigt länge, jag var aldrig riktig duktig på det men jag tyckte att det var väldigt roligt och tränade ändå seriöst tills för ca 2 år sedan. Nu jobbar jag som simtränare men ska ta tag i simningen och börja ”motionsträna” igen. Jag har gymmat i 1 år nu och lär mig nya saker för varje dag.
  I höstas hade jag det riktigt tufft. Jag var väldig ledsen och stressad, och jag tror att det har med flytt hemifrån och universiteten att göra. Men jag tappade all träningsmotivation och det är en konstig känsla när man är van vid att träna. Så då tränade jag säkert bara 3-4 pass per månad i 4 månader. Men nu är jag tillbaka!
  Häromdan beställde jag en träningsbok med grunder inom allmän träning och det ska bli så kul att få läsa och lära sig, samt att jag håller på med anatomi nu i skolan. Det gör mig riktig motiverad till att träna och jag är så glad över att ha hittat träningsglöden igen! Jag här även börjat på poledance denna terminen. Jag blev så himla inspirerad av dig och tyckte att det verkade så roligt, och det är bland det roligaste jag har gjort. TACK!

  Jag uppskattar verkligen dina inlägg, tips och råd, och jag klickar nog in här flera gånger per dag. Du har en väldig hälsosam syn på träning och livet som smittar av sig. Jag tror att du har hjälp många tjejer mot ett hälsosammare liv tack vare dina inlägg! Jag har läst de andras kommentarer och du är verkligen uppskattad. Ta åt dig all den positiva feedbacken du får för det är du verkligen värd! Fast jag inte känner dig personligen så är du en stor inspiration och förebild för mig. Du är underbar! Kramar!

 10. Hej! Jag heter Malin och är 18 år. Har läst din blogg i någon månad nu och måste säga att de är väldigt peppande och inspirerande! Jag har ganska nyligen börjat träna på gym efter att ga slutat köra fotboll, det har blivit ca 3gr i veckan men mer ska det bli!! Just nu är jag förkyld vilket är surt då jag kommit igång bra och vill träna.. Tack för en toppen blogg och för all inspiration 🙂

 11. Är en 15 årig tjej ifrån köping. Du har verkligen gett mig inspiration till träningen, kollar din blogg flera gånger varje dag. Har läst den i ungefär 1 år nu. Jag tränar på gymmet ungefär 5 gånger i veckan, ibland mer, ibland mindre beroende på hur kroppen känner sig. Det är mest styrka nu, har tappat motivationen till konditionsträningen, vilket är jätte tråkigt eftersom jag verkligen behöver få bort lite fett på magen och även lite på resten av kroppen. Skulle vilja börja i poledance men vet inte vart det finns i närheten av mig, du kanske vet nått?

  Tack för en underbar och inspirerande blogg ida!

 12. Jag är 24 år och pluggar kreativt skrivande i den Småländska skogen. Spelade fotboll under många år, slutade med det. Började med spinning och kunde inte vara utan det (5 pass i veckan) och samtidigt fick jag för mig diverse idiotiska idéer om att inte äta allt som heter kolhydrater. Hej sa ätstörningarna och bosatte sig djupt där inne. I somras fick jag dock nog. Orkade inte hata min kropp längre. Jag började äta igen (trodde jag skulle avlida efter varenda måltid). Nu är jag friskförklarad och har de senaste två månaderna styrketränat som en gnu, gått upp fem kilo. Känner mig oövervinnerlig för tillfället. Att jag började med styrketräning igen är mycket tack vare inspiration från din blogg. Har inte orkat lyfta en vikt sedan jag sprang efter boll nästan varje dag. Det är en sådan stor seger, så tack för att du delar med dig av alla klokheter du sitter inne på.

 13. Jag är ny! Är en 19årig tjej från Stockholm, jag håller på att hitta den kost, träning och livsstil som passar mig bäst och som gör mig till mitt bästa jag. Jag får otroligt mycket inspiration från dina videos om övningar, de är super! Jag har en instagram som heter @healtyinside där jag lägger upp bilder på min mat, det ger motivation till att äta nyttigt tycker jag! Jag är glad att jag hittat hit till din blogg, är här för att stanna 🙂 kram

 14. Jag bor utanför Stockholm, är 21 år gammal. Jag har läst din blogg i ungefär 6 månader och tycker du är mycket inspirerande. Jag började läsa din blogg när jag började träna seriöst. (egentligen är jag en partypingla som är ute och festar varje helg) Behövde mycket motivation för att ta mig till gymmet i början. Jag är en rastlös person som är full med energi, dom dagarna jag inte tränar är jag irriterade av vara med haha.

  Mina kompisar delar inte samma intresse så jag tränar själv på gym 5-7 gånger i veckan. Jag fastnade för din blogg dels för att du äter glutenfritt. Jag har haft problem med magen sen i somras och dina tips på mat har fått mig att må bättre. Pga mina magproblem slutade jag festa och äta mat som fick mig att må dålig. Jag slutade även att röka, vilket jag gjort i 6 år. När jag slutade röka insåg jag att ingenting är omöjligt så länge man vill något extremt mycket. Mitt mål med träningen är att bygga muskler och se stark och frisk ut. Och jag vet att jag kommer nå mitt mål tillslut 😀 Jag är en envis person som inte ger upp.

  Det jag gillar mest med din blogg är faktiskt dina tips på ekologiska varor. Jag bryr mig väldigt mycket om hygien, hur man mår och utseende. Jag har läst en utbildning till stylist. Jag älskar att sminka, måla naglar och se till att få andra att må bättre över sig själva. Det finns ingen bättre känsla än att se andra bli så glada över hur dom själva ser ut. I framtiden vill jag jobba inom kostrådgivning och försäljning och service på något sett.

 15. Hejsan jag är en 24 årig tjej från Umeå. Har tränat karate förut, och vill nu börja träna igen. Försöker hitta inspiration, ska börja med en helvändning så kroppen kommer in i en nyttighets-fas eller liknande. Är lite rädd för att börja gymma ensam men hoppas det ska gå bra i alla fall. jag strävar främst efter att gå ned mycket i vikt som är jobbigt att gå runt med. Och senare att bygga upp kroppen så jag orkar med vardagen bättre! Jag har precis hittat till din blogg 🙂

 16. Jag är 21 år och pluggar till ekonom i Västerås, flyttade hit för ett halvår sedan. Här har dem ett bra utbud på gym, där jag tränar två till tre gånger i veckan, men längtar till i vår då man kan träna mer ute. Kram

 17. 27-årig Malmötjej bosatt i Göteborg. =) Jag har tränat i många år och på många olika sätt, men eftersom jag byter mål hela tiden har jag aldrig utvecklat någon riktig styrka. Jag har nyss börjat med pole dance så du får gärna dela med dig av tips och råd! =) Oh yeah, and Im a total foodie!

 18. Tjej, 22 år. Bor i en halvliten Småländsk stad och studerar på universitetet. Tränar 3-4 ggr i veckan och gillar det mesta, allt ifrån löpning och spinning till simning och yoga. Och promenader <3 Sysslade mycket med friidrott (kortdistans) när jag var yngre. Keep up the good work Ida!

 19. Hej!
  Jag heter Felicia och är 18 år. Kommer ursprungligen från en liten stad i Småland men bor numera i Göteborg. Jag arbetar på McDonalds för en skitlön och på min fritid så dansar jag och tränar på gym. Jag har en fråga och vore så tacksam om du ville hjälpa mig. Jag har fastnat i ett läge där jag inte vet hur jag ska komma framåt med min träning och kost. Jag har ett mål till sommaren och det är att gå ner i vikt, tighta till mig och bygga muskler på rumpa och mage. Problemet är att jag vet inte hur just jag ska lägga upp träning och kost för att nå mitt mål. Jag vet att det finns många tips på nätet men de känns långt från tillräckliga. Jag har också endel matallergier vilket gör att jag ofta inte kan ta del av olika recept osv. Jag vet att en PT skulle vara det ultimata för mig. Men då kommer vi till problemet, jag har inte råd. Jag kämpar på med mitt jobb precis som alla andra men jag har en lön på 84 kr i timmen. Jag tycker att det är tråkigt att det ska behöva bli en klassfråga bli hälsosam. Jag menar en fattig kan väl behöva bli hälsosam precis som en rik person. Men jag har inte möjlighet till detta.

 20. Hejsan!
  Efter att ha läst tidigare kommentarer ser jag att jag skiljer mig kraftigt i ålder från resten. 🙂 Anna-Karin heter jag, är 35 år, född utanför Arlanda men bor i Jämtland sedan ca 15 år tillbaka. Blev kraftigt trött på min enorma övervikt för snart ett år sedan. Har sedan dess gått ner 30 kg av egen kraft och är stolt över mig själv. Har 20 kg kvar att gå ner och jag ska lyckas. Tränar mellan 3-6 ggr/veckan på gymmet men har just nu lite problem med ont i kroppen som jag hoppas ”bara” beror på att kroppen ställer om sig pga av viktnedgången. Jag började springa för två år sedan och förra året genomförde jag tjejmilen som var mitt första lopp. I övrigt jobbar jag som stöd till funktionshindrade i deras vardag. Älskar att få inspiration från dina träningsvideor framförallt! /Anna-Karin

 21. Har läst din blogg i kanske 1,5 år 🙂
  22 år, bor i Göteborg & pluggar. Har alltid tränat väldigt mycket. Började gymma för fem år sedan och är fast, tycker det är superroligt och satsar nu på Luciapokalen.
  http://theaslife.blogg.se

 22. Hej! Jag är en 15-årig tjej som har läst din blogg i några månader. På fritiden springer jag och åker längdskidor, cirka 3 ggr i veckan 🙂 Jag tycker du är väldigt inspirerande även fast jag inte håller på med samma sporter som dig. Mitt framtida träningsmål är att bli vigare i kroppen precis som du. Har alltid varit stel som en pinne 😉 funderar på att börja med yoga eller liknande för att bli mer rörlig. Dessutom vill jag bli starkare i kroppen (mer muskler) och lägga på mig lite eftersom att jag alltid varit naturligt smal som en pinne och går inte upp ett gram oavsett hur mycket jag äter. Jag tror att det skulle ge massor för min träning som längdskidåkare eftersom att jag är en av de minsta och svagaste vid tävlingar och så. I vilket fall är du ändå en superbra träningsförebild för jag känner igen mig i dig, du har enligt dina tidigare inlägg också varit en klenis som tränat och blivit stark. Du peppar mig att fortsätta! /E

 23. Sarah, snart 25 och bor i Malmö. Precis tagit tag i det där med träningen igen. Tränade kickboxning som yngre, gick sedan över till innebandy i något år men slutade när jag var ca 16. Fick ett ryck och tränade gym sommaren 2010, men det glömdes bort när jag började högskolan på hösten. Då var det bara fest flera dagar i veckan och jag gick upp 10kg på bara några månader, kilon som fortfarande sitter kvar. Sedan dess har det blivit några sporadiska löprundor ibland, men aldrig något ordentligt. Nu har jag äntligen hittat motivationen och lusten till att börja träna ordentligt igen. Bara kört 3 veckor än, men motivationen är på topp och jag känner verkligen att självförtroendet ökar hela tiden. Så nu vill jag verkligen hålla vid detta, mår mycket bättre och har definitivt mindre ont i kroppen efter 10 timmarspassen på jobb. =)
  Hittade din blogg när jag surfade runt på bloglovin och letade inspiration, så har endast följt dig ca en månad, men gillar starkt din blogg.

 24. Jag är en 14 årig tjej som kommer från stockholmstrakterna. Jag mår väldigt bra, tror det beror mycket på att jag satt igång mer med träningen, vilket gör att jag känner mig stark och mår bra. Jag rider fyra dagar i veckan och utöver det brukar jag träna kondition och styrka ca 3 dagar. Jag har läst din blogg i någon månad bara men den är verkligen en mycket stor inspirationskälla för mig.

 25. Jag heter Sanna och är 16 år. Jag kommer från Falun och jag hittade till din blogg för några veckor sen!
  Jag har länge älskat att träna men inte riktigt kommit igång på riktigt! Men när jag kom in på din blogg blev jag så inspirerad och jag ska faktiskt binda mig ett år på må bättre denna vecka! Tack för att du har din blogg och är så underbar! 🙂 Jag har även fått med mig min pappa, så nu tränar pappa, mamma och jag! ^^ Känner mig lite stolt 🙂

 26. Bor ca 1 mil utanför Borås och fyller 17 år i oktober. Jag kan väl säga att för det mesta mår jag fint men alla har ju dåliga dagar som sagt.. Jag tränar på Friskis&Svettis, just nu är det väl 2-3 gånger i veckan men jag skulle vilja att det blev 3-4 gånger i veckan men det är så mycket att göra i skolan…

 27. Jag är 15 år och bor i lilla staden Åmål i Dalsland. Jag har haft en down period för jag slutat fotboll. Men nu ska jag börja gymma. Ska försöka träna minst 3 gånger i veckan nu 🙂

 28. Mariah 33 år och är från Småland och mår bra. Tycker om att dansa: höll på med Disco och Jazzdans i tonåren, numera dansar jag tiodans, tränar yoga och Zumba med mina Vänner.

 29. Är nog en av de äldsta läsarna… 33 år, mamma till en 8-månaders bebis och försöker komma i form efter en jobbig graviditet. Gymmar 2 ggr/vecka och promenerar 2-3 ggr/vecka. Testar Pt online med start på onsdag! 🙂

  http://evigajag.blogg.se

 30. Jag är bland de nyaste läsarna antar jag. Har hört talas om dig tidigare genom Keela och Celina Rydén så tänkte det var värt att kika in. Men jag är från Timrå och är 23 år. Brukar styrketräna 3-4 ggr i veckan. Dock är jag i en downperiod nu så har inte tränat på två veckor nu. Men efter lite läsning härifrån har jag nu fått lite motivation. Hoppas den finns kvar när jag känner mig lite friskare. 🙂

 31. Jag är 25 år, bor i Gibraltar men flyttar till Marbella i mitten utav denna månaden. Har sedan 5 år tillbaka bott utomlands i Marbella, London och Gibraltar. Ska läsa till pt och kostrådgivare i april/maj då det är något jag brinner för 🙂 Jag tränar på gym blir mixat med pilates, cirklar, styrka, cardio och boxning. Tycker din blogg är toppen med massor utav inspiration och bra tips 🙂 Kram

 32. 17 snart 18-årig tjej från Göteborg. Fann mitt intresse för träning för ett par månader sedan och började träna mer regelbundet än vad jag gjort tidigare. Jag brukar träna 2-4 gånger i veckan, men åkte på en virusinfektion för några veckor sedan som fortfarande sitter i. Är lite nere då jag varken hunnit eller kunnat träna på över en månad. Men med dig som inspiration blir jag allt mer motiverad för att ta tag i träningen när jag blir frisk! 🙂

 33. Jag är en tjej på 17 år från Blekinge. Jag mår för nuvarande bra, har precis kommit in från en löprunda 🙂
  Min vardag kretsar runt min elitsatsning på golf. Jag tränar gym 3-4 gr/vecka och springer 1-2 gr/vecka. Sedan tränar jag så klart golf också, men har haft en bruten arm nu, så det har inte varit så mycket med det på sistone 🙁 Armen är däremot nästan läkt nu, så det är okej 😀 Jag har läst din blogg i några månader nu och jag hittade den när jag sökte motivation och inspiration till min träning 🙂

 34. Jag är en civilingenjör student uppe i Luleå som är 20 är gammal! Brukar styrketräna mellan 3-5 gånger per vecka. Hittade hit då jag sökte motivation och blev helt fast, riktigt bra blogg! Älskar när du ofta skriver om hur viktigt det är att äta bra! Har du nå bra recept på vegetarisk mat? Man blir alltid så sugen på mat när man läser din blogg så blir lite svårt när man är vegetarian 🙂

 35. Hej!! Jag heter Filippa och är 17 år gammal. Har sedan augusti bott i Paris för att läsa andra året på gymnasiet, lära mig franska och uppleva denna fantastiska stad. Jag älskar träning och bra mat, ett hälsosamt liv helt enkelt. Tennis och skidåkning tycker jag är riktigt kul, och jag gör mycket yoga. Mitt främsta intresse, det jag brinner för, är dock mode. Lyckligtvis går mode och hälsa bra ihop! Din blogg är skitbra och jag läser den flera gånger i veckan, framförallt när jag behöver inspiration, för det är du verkligen, inspiration :)! Kul att läsa om din kost för jag äter laktosfritt och försöker glutenfritt så mycket som möjligt. Keep up the good work!

 36. Jag är en 21-årig student som flyttade till Skottland i höstas för att plugga psykologi! Jag brukar träna 3-4 gånger i veckan och då är det gym eller simhall som gäller (Så billigt med träningskort här. Tillgång till alla hallar för 1000 kr om året, woop!). På gymmet brukar jag hänga på löparbandet och nere i styrkehallen med alla killar. Det är knappt några tjejer alls där. Det verkar inte som att det har blivit lika inne för tjejer att träna styrka här som det har blivit i Sverige. Konstigt! Hemma i Sverige kör jag ofta ett träningspass som heter Insanity Workout av Shaun T, ett sånt där pass som man kan köra på datorn eller tv:n. Låter larvigt, men det är grymt jobbigt. Provat det? Skulle vara kul om du kunde testa någon gång och se vad du tycker 😀
  Idag är jag glad och hungrig 😀

  http://www.gredditt.blogg.se

 37. Jag är 19 år och bosatt i hjärtat av Värmland. Jag började styrketräna för cirka 2 månader sedan och har varit flitig med att gå till gymmet 3 till 4 ggr i veckan. Har länge varit rädd för att träna då jag oroat mig för att det ska röra upp gamla ätstörningar till ytan, men har tack vare vänner och fantastiska bloggare som dig lärt mig mer om styrketräning och känner att ”muskelbyggandet” ger mig en mycket hälsosammare mentalitet än konditionsträningen som jag ägnat mig åt tidigare, då man inte får något resultat om man inte äter ordentligt! Tack Ida! 🙂

 38. Är en tjej som bor i Stockholm, är sjutton år men fyller arton i juni 😀 Sedan jag var liten har jag simmat och det har oftast varit väldigt roligt 😀 Dock har jag de senaste året börjat få skadeproblem och jag kör rehab för axlar och ryggen… Inte lika roligt. Kan inte simma lika länge utan att min högra axel blir överansträngd för jag är så ojämn i styrka… Idag mår jag inte jättebra då jag fått pollenallergin för säsongen. Just nu simmar jag endast 1 gång i veckan då jag har min enda sovdag på en av träningarna och jobbar den sista. Är simskoletränare 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar