Annons
Annons


VILKA ÄR NI?


Happy Friday Friends! Nyfiken som jag är så är det bästa jag vet när ni berättar om er själva! 🙂 Så mina kära läsare, vilka är ni? Hur mår ni idag? Vilket är erat favoritmål under dagen? Vilken är er favoritstyrkeövning och har ni träningsvärk någonstans idag?

Jag börjar… Jag heter Ida, är 26 år och mår fantastiskt idag! Hur kan man inte göra det när det är fredag? 🙂 Mitt favoritmål under dagen är alla gånger frukosten och då sitter jag gärna länge med nyhetsmorgon i bakgrunden, datorn i knät och äter min älskade gröt. Min favoritstyrkeövning är utfall och idag har jag träningsvärk i rumpa, baksida lår, mage, triceps och axlar. UNDERBART!

Så berätta, vilka är ni? 🙂

English: Happy Friday Friends! Curios as I am, I love when you tell me who you are?! So tell me, who are you? How are you today? Which is off favorite meal during the day? What is your favorite strength exercise and do you have muscle soreness somewhere today?

I’ll start … My name is Ida, and I´m 26 years old and feel fantastic today! How can you not do it when it’s Friday? 🙂 My favorite meal of the day is breakfast and My favorite strength exercises are lunges. Today I have muscle soresness in my butt, hamstrings, abs, triceps and shoulders. WONDERFUL!

So tell me, who are you? 🙂

Annons
47 kommentarer | Translate


Annons
Laddar