Annons
Annons


VILKA ÄR MED PÅ EN SOCKERFRI VECKA? – UTMANING


Okej vänner, då var det dags för en liten utmaning!

Denna veckan utmanar jag er att inte äta något socker i form av alla slags sötsaker (godis, glass, kakor mm.) eller snabba kolhydrater (vitt bröd, pasta, ris, flingor mm.) För att klara utmaningen får man inte äta en enda tugga av sötsaker eller snabba kolhydrater utan istället frossa i protein, bra fetter och lånsamma kolhydrater som grönsaker och fullkornsprodukter. Man får heller inte stilla sitt sötsug med överdrivet mycket frukt, utan äta frukt i lagom mängder.

Annons

Så vilka är på och kör en helt sockerfri vecka med mig?

22 kommentarer till “VILKA ÄR MED PÅ EN SOCKERFRI VECKA? – UTMANING”

 1. Jag kan inte vara med tyvärr, bor tillfälligt hemma under sommaren och får inte bestämma själv.
  Men gluten-fritt blir det all the way

 2. Men JA vad roligt med lite nya utmaningar Ida! Jag är lätt på – OM jag får äta mina snabba kolisar efter träningspass? Tjoho nu kör vi 🙂

 3. Ja! Är redan inne på min andra vecka! Så jag fortsätter naturligtvis, fast inte bara en vecka utan det är min livsstil nu! Plus att jag inte äter mjölkprodukter (varken laktos eller mjölkprotein) eller gluten och min mage har aldrig mått så bra och mår bra psykiskt och överhuvudtaget också! Så kämpa på ni också! 🙂 

 4. Jag är på! Började förra veckan med dukan-dieten, då man bara får äta protein. Så vi fortsätter denna vecka! Har du testat dukan-pannkaka? 4 msk kvarg, 4 msk havrekli & 2 ägg, sen lite kanel i. Super gott 🙂

 5. Älskar dina utmaningar !! Man blir så peppad, så jag är LÄTT PÅ !!  Du har inte lust att skriva exempel på bra fetter vad man kan äta ? Håller på att lära mig om bra kost 🙂

  Tack för en super duper blogg! Sluta aldrig !

 6. Jag är lätt på!! Jag är inne på min andra vecka nu, men jag fuskade i fredags fast denna gången ska jag hålla HELA VECKAN! Du, jag har en fråga som jag gärna skulle vilja att du svarade på. Du har skrivit flera gånger att det är viktigt att äta efter träningen för utan mat blir det inga muskler. Jag älskar att springa på kvällen mellan 9-10 och när jag kommer hem så äter jag typ två knäckemackor med keso på, men jag undrar ifall det är bra när jag vill gå ner i vikt? Tack för att du finns och för att du är en så sjukt bra inspiration! Du är en så bra förebild som dessutom är super vacker! 🙂

 7. Det är min vardag, förutom ett fåtal undantag då jag varit bortrest på semester har jag haft sådan disciplin sedan april i år! 😀

 8. Kan tyvärr inte.. Jag bor hemma hos min familj fortfarande. Och dessutom är det redan för sent.. Har redan ätit godsaker denna vecka, och vi har köpt en godispåse tills ikväll.. haha ;D Jag unnar mig helt enkelt när jag känner för det 😉 Men kanske någon annan gång, helt inte på sommarlovet, hehe 😉

 9. Tycker också dina utmaningar är sjukt bra! Man försöker ju alltid men dem får en att verkligen bli på tårna och vara duktig! Jag är på och stretchar fortfarande regelbundet efter förra 😉 kraam (röstade på dig nu med, lycka till!)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar