Annons
Annons


VILA I FRID ÄLSKADE MORMOR ♥


Som jag berättade igår så har jag varit på begravning under helgen. Det är min älskade fina mormor som gick bort för några veckor sedan. Kan fortfarande inte förstå att det är sant? Även om vi visste att det skulle hända så kom det som en chock och saknaden är stor. Jag tror aldrig man kan förbereda sig på den. Att ta farväl är det jobbigaste jag vet och att ta farväl av någon för alltid är fruktansvärt.

Annons

Begravningen var så fin och jag grät i stort sett mig igenom hela. Känns som vi fick ett väldigt vackert avslut och mormor kommer att finnas med mig för alltid.

JUNE MILD 1941-2018

Älskar dig min vackra, underbara mormor. Må du vila i frid  ♥

13 kommentarer till “VILA I FRID ÄLSKADE MORMOR ♥”

  1. Stor kram till dig <3. Så lik du är henne 🙂

  2. Kram till dig! Min farmor gick bort i lördags. Det är så konstigt när de försvinner, de som alltid funnits. Fast jag är så lyckligt lottad som fått ha kvar min farmor så länge (jag är 41!!). Min mormor finns också kvar. Älskar de underbara kvinnorna. Jag är också från Åmål, mina föräldrar bor kvar där (farmor bodde också där). Ta hand om dig och bebisen i magen!

    1. Åh jag beklagar <3 Man ska vara glad att man ändå fått ha dem kvar såpass länge även om man kommer sakna dem så mycket <3 Tack snälla <3

  3. Massa kramar ❤ Jag förlorade min mormor för snart fyra år sedan, när jag var 15 år. Saknar henne så mycket :(❤

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar