Annons
Annons


VIDEOFRÅGESTUND????


 

Jag har frågestund på min youtubekanal så gå in HÄR och ställ alla era frågor så kommer jag besvara dem i videoinlägg sedan.

frågestund

17 kommentarer till “VIDEOFRÅGESTUND????”

 1. Hej ida! Först och främst vill jag tacka för att motivation du ger till mig och massa andra tjejer och killar! Jag bor i en liten stad, så vi har bara 1 gym här. Tro det eller ej, men jag blir faktiskt mobbad av en som jobbar på gymet. Han säger inte så mycket när jag är där men han har börjat kalla mig fetto och flodhäst och massa annat på facebook. Jag tränade inte länge, kanske 5 dagar just tack vare honom.. Jag började min viktnedgång i februari och har gått ner 8kg sen dess, känns jättebra! Jag är ca 1.60 och väger just nu 76.5kg. Jag tröttnar lätt på promenader så därför känns gym mer för mig. Men jag vill verkligen inte gå dit pga honom! Hur ska jag göra? Jag är student så har inte direkt råd att åka till en annan stad och börja gymma där. Kramar!

 2. Hej Ida!

  Ja är sockerberoende och jag undrar va du äter för pasta? Är de glutenfri pasta? Kan man äta majsmjöl och rismjöl när man är sockerberoende? Skulle bara jättetacksam för svar 🙂

 3. Ställer en fråga här eftersom jag glömt min inloggning till youtube.
  Vad är bästa sättet för att få bort fettet där nere på magen medan man vill bygga muskler?

 4. Hejsan! Du är sååå inspirerande. Nu har jag tränat en lång tid och tycker det är superkul! MEN jag går inte ner i vikt vilket har med maten att göra tror jag själv.
  Jag undrar därför hur jag ska äta för att påverka vikten. Jag har mest ”hull” på rumpa och lår och det är där jag vill minska i storlek. Jag kör mycket kondition vilket jag läst att man ska göra. Men jag undrar över kosten, hur ska jag äta för bästa resultat?

  Tack snälla du för en otroligt bra blogg.

  Kram Hanna!

 5. Åh det krånglar med mitt youtubekonto så hoppas det går bra att ställa frågan här: Hade tänkt att prova 3 mjölk-glutenfria månader i sommar! Jag älskar dock havregrynsgröt på morgonen… Måste jag köpa de svindyra alternativen från tex Semper eller är det så små mängder gluten att det inte gör något att äta vanliga?

 6. Hej Ida! I need some help… Jag vet exakt hur jag ska äta för att gå ner i vikt. Men jag är väldigt rädd för att gå upp i vikt sedan när jag slutar. Så min fråga till dig är: Hur gör man för att mäta vad sin kropp klarar av? Spelar det någon roll om man är 1500 calorier i fett eller 1500 calorier i kolhydrater? Vill hitta en balans där jag kan äta mat utan att gå upp i vikt och utan att träna.. Och sedan träna som en ”bonus”. Men hur ska jag göra det? Blir tokig på all mat hets! Men vill samtidigt nå mina resultat.

  Din blogg är super! Kram!

 7. Hej! Skulle du kunna skriva det i text också? Jag är döv så jag hör därför inte vad du säger om du tar med i videoinlägg::) tack för grymt bra blogg. Stor inspirationskälla..

  En fråga, hur tränar man bäst för att få kontakt med rumpan? Har förlorat kontakt där när jag knäböjer, vad jag har förstått så ska man sänka vikter och träna så man får bättre kontakt?

  1. Hej fina du! jag ska kolla på om jag kan få text på videon. Funkar inte det så får jag svara på dina frågor i ett inlägg istället 🙂

   För att få kontakt med rumpan så testa att lägga vikten på hälarna och pressa ner hälarna på väg upp i tex squat. Kramis

 8. Hej Ida!
  Jag undrar vad du anser är lagom mycket träning per vecka för att hålla igång en ”normal” motion? Alltså jämviktsträning.

  Tack för en bra blogg, ser fram emot att delta på ditt event den 25 maj! 🙂

 9. Hej bästa du! Jag undrar hur länge du har gått på pole? Strävar nämligen efter att bli lika duktig som du, du är verkligen grym.

  Sen undrar jag, hur lång tid skulle du säga att det tar att komma ner i split/spagat? Jag är inte särskilt vig men skulle vilja bli det. Måste man stretcha varje dag och hur mycket då?

 10. Hej Ida! 😀 Jag har&kollar på ditt program ”kickstart” och blir så pepp på programmet & maten du visar för dom du tränar. Jag blir också pepp på dom recepten du även visar i bloggen. Men min fråga är nu, tränar du bara känt folk & är du pt åt folk som bara känt folk? Eller också vanliga okända folk? 🙂

 11. Hej Ida! Jag skulle verkligen behöva hjälp med att motivera mina föräldrar till en viktnedgång och till att leva mer hälsosamt. Jag själv tycker det är jätte roligt med träning och rör på mig 4-6 gånger i veckan. Jag försöker att äta hälsosamt och tycker det är roligt att testa nya recept på hälsosamma grejer, har exempelvis bakat ett av dina bröd som du la ut en gång flera gånger och börjat göra olika varianter av tortillapizza en hel del tack vare dig! Så tack för härligt inspiration!
  Mina föräldrar känner inte alls som jag gör när det kommer till denna livsstil utan anser att träning och hälsosam mat i det allra flesta fall överlag är tråkigt. Mamma har problem med sin rygg så hon har i perioder tvingat sig till gymmet 1-2 gånger i veckan för att träna ett program som hon fått av en sjukgymnast och PT. Hon genomgick också en operation för ett tag sen och har heller inte kommit igång med träningen. Har även gjort allt för att försöka byta ut snabba kolhydrater till långsamma vilket jag fått igenom till stor del. Men deras behov av socker, bröd och kolhydrater i jämförelse med protein tror jag stoppar deras framsteg väldigt mycket. Och deras negativa inställning till en hälsosam livsstil överlag bromsar också. Jag har försökt gömma onyttigheter dom köpt, blivit arg på dom, inte brytt mig och berömma dom när dom gjort något bra, men ingen metod verkar hjälpa. Känner att jag formulerade mig väldigt långt nu, men känner att det blir lättare för dig att verkligen kunna hjälpa mig om jag berättar så mycket som möjligt. Så snälla hjälp mina föräldrar att kunna göra bättre val, bli av med sitt sockerberoende och åtminstone hitta någon form av glädje i att röra på sig!

 12. Hej! Jag skulle jätte gärna vilja prova poledance, men jag är väldigt svag i armarna – kan inte göra vanliga armhävningar. Måste man vara stark för det? Är annars väldigt stark i bål, rygg och ben efter yoga. Och styrketräning är inte riktigt min grej så vill inte för att börja bygga upp mina armmuskler där 🙂 Sen undrar jag också om celicius är bra eller dåligt att dricka?

 13. Kan du göra som ett mat-schema för nyttig mat för en hel vecka? Tex: Frukost ägg Lunch: Kyckling Mellis: osv. Sånt fast super nyttigt och gärna utan kolhydrater? 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar