Annons
Annons


VIDEOBLOGG – SVAR PÅ KOMMENTAR


Svar på kommentar…

Hej Ida!
Jag är en tjej som rider och jag behöver stretcha höftböjarna men har ingen aning om hur. Kan du ge något tips? Jag behöver även träna upp deltamuskeln och bli starkare i bäckenet och bålen, har du några tips på övningar som jag kan göra för att träna upp musklerna kring dessa partier? Skulle vara till stor hjälp!

Annons

SVAR:

[videofyme id=”392811″]

5 kommentarer till “VIDEOBLOGG – SVAR PÅ KOMMENTAR”

  1. Hej Ida:)

    Du är en sån sjukt bra dansare jag undrar om du skulle kunna göra ett videoinlägg när du lär ut en klass?:)

    1. Tack så mycket 🙂 En hel klass blir nog lite svårt då det är 90 minuters film då. Men lite dans blir det garanterat i framtiden 🙂

  2. Superkul när du visar övningar! 🙂 Din blogg är grym! Jag ett par frågor som det vore roligt att få svar på ifall du har lust. När du ska undervisa i dans i flera timmar i sträck, vad äter du innan? Jag försöker att äta riktigt ordentligt innan (utan att bli ”tungmätt”) och försöker även få i mig frukt/russin/juice mellan passen för att hålla energin uppe. Men behöver lite tips på vad man kan äta innan för att stå sig länge på..

    Sen vore det kul att veta hur du värmer upp inför en dansförställning, alltså innan du ska upp på scenen. Hur lång tid, några speciella övningar du brukar köra? Vore roligt med svar om du har tid och lust. 😉 /Emma

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar