Annons
Annons


VIDEOBLOGG – HASTRING REHAB 1


Den vanligaste skadan som dansare oftast har är hamstringskador som man oftast får av stretch och andra dansövningar i ytterlägen som tex. kickar och stora hopp! Jag har en själv en skada i höger hamstring som jag dragits med i något år till och från. Just nu får jag mycket bra hjälp med rehab på denna av sjukgymnast, kiropraktor och PT. Styrka är absolut bästa sättet att rehaba en skadad hamstring.

Annons

Passade på att spela in några övningar jag fått av min sjukgymnast när jag var på vattenlandet i Dubai. Här kommer rehabövning 1 för hamstring som man ska göra 1 gång om dagen…

4 kommentarer till “VIDEOBLOGG – HASTRING REHAB 1”

  1. hej ida! jag såg din kompis alexander som du åkte med till dubai på ett tv program som kallas minuten, var de han?

    kram philippa 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar