Annons
Annons


VIDEOBLOGG – EN FRÅGA…?


[videofyme id=”190054″ width=”480″ height=”360″]

16 kommentarer till “VIDEOBLOGG – EN FRÅGA…?”

 1. gud vad go du är ida! sötnöt. jag skulle vilja se mer av dig dansa såklart, men det förstår jag är svårt eftersom ni inte får filma i skolan o så där! men jag blev väldigt glad när jag såg dig snurra där på gymmet! bara ett litet sånt klipp var upplyftande:) sen skulle jag vilja se mer av hur du bor o så, vad du har i ditt kylskåp typ! mat vanor och sånt där. 🙂 haha det lät väldigt ”stalker” men jag älskar att kolla vad folk har i sina kylskåp! 😀 och speciellt du som är en förebild!

  tack för världens bästa blogg <3

  1. Hihi 🙂 Tack för tipsen! Att filma mitt kylskåp var en mycket bra ide 🙂 Det ska jag fixa! Kram på dig tjejen!

 2. Vad fin du är!!! Mer videoklipp vill vi verkligen ha! Gärna träningsvideos eller kanske stretchtips 🙂

  1. Jag hoppade av den gruppen pga att den sköttes mycket oprofessionellt. Vill heller inte förknippas med någon som deltagit i ett sådant TV-program som en av tjejerna i gruppen gjorde! Passar inte den image jag vill ha 🙂 Men jag önskar dem lycka till i framtiden!

 3. Vad roligt! Jag skulle vilja se hur ni/du värmer upp inför olika klasser/inför uppvisning, olika stretchövningar och olika dansövningar man kan göra på egen hand. Lite sånt vore kul att se. 🙂 Tips på vad man kan göra hemma om man inte kan ta sig till dansstudion/gymmet mm.

  Keep up the good work, din blogg inspirerar! 🙂 /Emma

 4. Hmm svårt! Din blogg är ju redan så bra! 😛 Typ övningar för mage el rumpa? Tips på hur man kan äta innan/efter träning eller bara allmänna kosttips. Skulle va intressant o veta hur du gör med alkohol för du går väl ut ibland? Kylskåps grejen var ju jätte smart, skulle vara kul o se! Du kan vlogga om produkter du använder till håret, smink, tipsa om något speciellt kosttillskott, proteinshakear el liknande. Visa dagens träningsoutfit kanske hehe? Kommer inte på ngt mer, men jätte kul att du ska börja videoblogga 😀

  1. Hihi gullis <3 Jaaa vi måste mysa snart du å jag schlaijna! Kan vi inte ses i helgen? PUSS på dig <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar